Imagini cu DSX-A410BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A410BT | Receptor media digital
Rămâneți conectat la volan

Receptor media cu un singur DIN cu funcţia Bluetooth® duală 

Păstraţi legătura când călătoriţi cu conectivitatea Bluetooth duală de la DSX-A410BT. Conectaţi în sistem wireless primul telefon pentru a reda muzica, obţine indicaţii rutiere şi comunica cu persoanele de contact. Adăugaţi un al doilea telefon pentru a efectua suplimentar apeluri în regim „mâini libere” când călătoriţi.

DSX-A410B, pictogramă comandă vocală
Controlaţi prin vocea dvs.

Utilizaţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii, pentru a reda muzica şi pentru a comunica cu persoanele de contact când conectaţi smartphone-ul.

DSX-A410B, pictograme Bluetooth® şi NFC
Atingeţi pentru a vă conecta în sistem wireless

Tehnologia NFC vă permite să conectaţi instantaneu telefonul Bluetooth®, prin simpla atingerea a acestuia de butonul de volum al receptorului.

DSX-A410B, pictogramă 4x55 W
Bucuraţi-vă de sunet puternic

Amplificatorul încorporat de 4 x 55 W asigură o redare audio clară şi un volum suficient de mare.

Conectaţi două smartphone-uri cu funcţia Bluetooth® duală 

Împerecheaţi primul telefon folosind DSX-A410BT pentru acces deplin la navigaţie, redarea muzicii şi funcţiile de comunicare. Simultan, se poate conecta un al doilea telefon pentru a efectua şi primi apeluri în regim „mâini libere”.

Pictogramă Siri
Luaţi-o pe Siri în călătorii

Conectaţi-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica de pe acesta, funcţiile de navigaţie, mesageria şi multe altele, folosind Siri Eyes Free.

Control vocal Android
Comenzi vocale pentru Android

Folosiţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii rutiere, trimite mesaje şi reda piese pe smartphone-ul Android.

Controlaţi prin voce

Bucuraţi-vă de funcţiile utile ale smartphone-ului fără a vă lua ochii de la drum Controlul vocal vă permite să gestionaţi muzica, să obţineţi indicaţii de orientare în timp real şi să comunicaţi cu contactele - toate acestea prin comenzi vocale simple.

Beneficiaţi de un sunet excelent în fiecare călătorie

Oriunde mergeţi, beneficiaţi de un sunet clar şi natural redat de amplificarea puternică şi de setările de sunet personalizate.

Amplificator de mare putere pentru un sunet bogat şi clar

Amplificatorul încorporat cu patru canale are o putere de 4 x 55 W, pentru a vă oferi un sunet puternic şi natural.

Amplificator de mare putere DSX-A410BT
DSX-A410BT, funcţie EXTRABASS™
EXTRABASS™ amplifică ritmul

Redaţi dinamismul muzicii dvs., cu frecvenţele joase optimizate oferite de funcţia EXTRABASS™.

Egalizatorul digital cu 10 benzi vă dă posibilitatea să personalizaţi sunetul

Cu 10 glisoare de egalizare ajustabile, puteţi să reglaţi fin sunetul conform preferinţelor dvs. Noul mod karaoke permite reducerea volumului vocilor, pentru acele momente în care nu vă puteţi abţine să cântaţi cu voce tare melodiile preferate.

DSX-A410BT, egalizator digital cu 10 benzi
DSX-A410BT USB
Redaţi muzica de pe iPhone/iPod cu intrarea USB

Graţie intrării USB utile, puteţi să redaţi cu uşurinţă muzica de pe dispozitivul dvs. iOS. Doar conectaţi cu un cablu USB (neinclus) şi veţi putea controla funcţiile de bază ale redării în timp ce pe afişaj apar informaţii despre piesă. 

DSX-A410BT USB, pictogramă FLAC
Redaţi fişiere FLAC

Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii.

DSX-A410BT USB, pictogramă LCD contrast ridicat
Citiţi cu uşurinţă, graţie ecranului LCD cu contrast înalt 

Cu un contrast de cinci ori mai mare decât al ecranelor convenţionale, plus un unghi de vizionare optimizat, ecranul este mereu uşor de citit.  

Specificaţii şi funcţii

Fiţi la curent cu evenimentele chiar şi când vă aflaţi pe şosea cu funcţia Bluetooth® duală oferită de DSX-A410BT. Conectaţi în sistem wireless primul telefon pentru redarea muzicii, obţinerea indicaţiilor de orientare şi comunicarea cu contactele. Adăugaţi un al doilea telefon pentru a efectua apeluri în regim „mâini libere” chiar şi când sunteţi la volan.
  • Receptorul media cu Bluetooth® vă permite să conectaţi două smartphone-uri în acelaşi timp

  • Comenzi vocale cu Siri Eyes Free şi Android

  • 4x55 W

  • Iluminarea sincronizată cu sunetul pulsează după ritmul muzicii

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor