Imagini cu DSX-A212UI | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A212UI | Receptor media digital

Caracteristici

EXTRA BASS™ adaugă forţă fiecărei linii de bas

Apăsați pe butonul EXTRA BASS pentru a adăuga putere la frecvențe joase melodiilor dvs. Acesta funcţionează prin ranforsarea liniilor de bas pentru a crea un sunet de bas profund, energic. Doar apăsaţi butonul pentru a activa modul şi pentru a vă bucura de un sunet dinamic.

Personalizaţi-vă sunetul folosind egalizatorul cu 10 benzi 

Adaptaţi redarea audio la preferinţele dvs. graţie egalizatorului grafic cu 10 benzi. Mişcaţi glisoarele pentru a crea un mediu de sunet personal sau alegeţi din cele 10 moduri presetate. Noul mod karaoke reduce frecvenţa vocilor pentru ca dvs. să puteţi cânta alături de artiştii preferaţi când sunteţi la volan.

Conectaţi dispozitivul mobil prin USB 

Conectaţi playerul MP3 la portul USB din faţă pentru a accesa biblioteca de muzică mobilă.

Ecran LCD cu aliniere verticală, pentru citire uşoară

Cu un unghi de vizualizare mai larg şi un contrast de până la cinci ori mai mare decât al unui ecran tradiţional, ecranul cu aliniere verticală permite întotdeauna o citire uşoară.

Folosiţi împreună cu boxe Sony pentru un sunet şi mai bun

Doriţi să vă extindeţi sistemul? Pentru potrivire optimă, încercaţi difuzoarele Sony FB pentru toată gama de frecvenţe. Acestea vin în completarea circuitului EXTRA BASS pentru un sunet puternic și amplu.

Ascultaţi fişiere FLAC de înaltă calitate

FLAC este un format de fişier care, spre deosebire de MP3, comprimă semnalul audio fără pierderi în ceea ce priveşte calitatea audio. Conectaţi un dispozitiv la portul USB din partea din faţă pentru a reda fişiere FLAC în toată splendoarea lor.

Mai multă bucurie graţie iluminării sincronizate cu sunetul

Cu luminile care se schimbă şi pulsează odată cu dinamica piesei, în sfârşit veţi putea vedea ritmul muzicii.

Intrare configurabilă pentru telecomanda de pe volan 

Doriţi să folosiţi comenzile de pe volan în loc să apăsaţi butoanele de pe receptor? Instalarea pe vehiculele compatibile este simplă, graţie intrării configurabile pentru telecomanda de pe volan.

Amplificare 4 x 55 W pentru un sunet puternic şi clar

Amplificatorul încorporat livrează 55 wați x 4 (maximum la 4 ohmi)/20 wați x 4 (RMS la 4 ohmi), pentru volumul de care aveți nevoie.

Intrarea USB vă permite să redați muzica de pe iPhone sau iPod

Cu intrarea USB la îndemână, puteți reda ușor muzica de pe dispozitivul iOS. Conectați-l printr-un cablu USB (nu este inclus) și puteți controla funcțiile de bază ale redării în timp ce pe afișaj vedeți informațiile despre piesă.

Specificaţii

Bucurați-vă de un sunet puternic când vă aflați la volan. Funcția EXTRA BASS optimizează ritmurile melodiilor dvs., iar amplificarea 4 x 55 w vă oferă volumul de care aveți nevoie.
  • 4 x 55 W

  • Activaţi funcţia EXTRA BASS pentru o amplificare dinamică a notelor joase

  • Egalizator reglabil cu 10 benzi, cu mod karaoke

  • Portul USB frontal vă conectează iPhone-ul, telefonul Android și biblioteca muzicală a playerului MP3

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor