RECEPTOARE A/V

Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DH790

STR-DH790
Imagine cu Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DH790

Preț recomandat

3.201,30 LEI

Imagini cu Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DH790
Imagini cu Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DH790
Imagini cu Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DH790
Sunetul Home Cinema cu Dolby Atmos® și DTS:X™     

Oferiţi sistemului de divertisment la domiciliu un upgrade cinematografic cu receptorul AV STR-DH790 cu 7.2 canale. Bucuraţi-vă acasă de acelaşi sunet surround pe care îl auziţi în cinematografe, graţie compatibilităţii cu Dolby Atmos şi DTS: X. În plus, beneficiaţi de o calitate superioară a imaginii cu funcţia de tranziţie HDR 4K.

Sigle Dolby Atmos/DTS:X
Dolby Atmos/DTS:X 

Pentru un sunet surround uimitor, ca în cele mai noi cinematografe.  

Siglă interval dinamic ridicat 4K
Tranziţie 4K cu interval dinamic ridicat

Bucurați-vă de o calitate superioară a imaginii cu un contrast mai ridicat, culori mai intense și o luminozitate mai bună.

Siglă D.C.A.C. avansat
D.C.A.C. avansat

Calibrarea automată fină optimizează și aliniază boxele pentru ca dvs. să beneficiați de o configurație optimă. 

Următorul nivel de sunetul surround

Grație compatibilității cu Dolby Atmos și DTS:X, veți avea sunet surround ca în sălile de cinema, bogat, realist și care vă înconjoară din toate direcțiile. 

Sigla Dolby Atmos
Lăsaţi-vă acaparat de acţiune cu tehnologia Dolby Atmos

Dolby Atmos oferă un realism care vă taie respirația, cu un sunet surround în 360°, prin poziționarea exactă a sunetului din orice unghi din mediul dvs., chiar și de deasupra. Rezultatul este un sunet bogat care vă înconjoară complet.

Sigla DTS:X
Sunet fidel realităţii, indiferent de configuraţie, cu DTS:X

Decodarea DTS-X oferă un sunet surround multidimensional care se adaptează în timp real la boxele dvs. Sunetul este poziţionat cu precizie în jurul şi deasupra dvs., datorită decodificării audio bazată pe obiecte.

O configurație flexibilă, care se va potrivi în orice casă 

Indiferent de spațiul sau configurația pe care o aveți la dispoziție, receptorul adaptabil STR-DH790 funcționează cu boxele dvs. pentru a vă asigura că beneficiați de un sunet uimitor din toate direcțiile.

Sunet superior cu tehnologia avansată D.C.A.C

Dacă folosiți diferite combinații de boxe, tehnologia de calibrare automată va face ca acestea să ofere același sunet de înaltă calitate. Potrivirea automată a fazelor aliniază caracteristicile de fază ale boxelor dvs. la canalele boxelor din stânga și din dreapta, astfel încât acestea să funcționeze perfect împreună pentru o experiență surround mai eficientă.

O imagine mai clară graţie intervalului dinamic ridicat

Pentru că receptorul acceptă tranziţia semnalului în intervalul dinamic ridicat (HDR), vă puteţi bucura de saltul incredibil către contrastul şi luminozitatea imaginii, de detaliile de umbre şi zone luminoase, însufleţind culorile. Cele mai noi standarde HDR, cum ar fi HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) şi Dolby Vision ™, sunt acceptate. 

Contrast și luminozitate grație intervalului dinamic ridicat
HDR
Calitatea imaginii fără intervalul dinamic ridicat
SDR
O calitate uimitoare a imaginii 4K
Calitate 4K uimitoare, tot timpul 

Mențineți calitatea 4K de la sursă pe ecran. Funcția de tranziție 4K permite unui semnal să „tranziteze” receptorul fără a compromite calitatea imaginii și este compatibilă HDCP 2.2.

Conectivitate mai inteligentă prin Bluetooth® 

Nu numai că vă puteți conecta la receptorul STR-DH790 prin Bluetooth® și reda în timp real toate melodiile preferate, dar cu funcția Bluetooth® Standby puteți să porniți receptorul direct de pe smartphone-ul sau tableta asociată.

Conectivitate inteligentă prin Bluetooth
Potrivirea perfectă pentru divertismentul la domiciliu  

STR-DH790 este conceput să se potrivească perfect cu sistemul dvs. de divertisment la domiciliu. Cu un profil mai subțire și cu o mulțime de intrări și ieșiri, trebuie doar să realizați conexiunea dorită și să vă bucurați de calitatea din sala de cinema direct de pe canapea.

Specificaţii şi funcţii

Oferiţi sistemului de divertisment la domiciliu un upgrade cinematografic cu receptorul AV STR-DH790 cu 7.2 canale. Bucuraţi-vă acasă de acelaşi sunet surround pe care îl auziţi în cinematografe, graţie compatibilităţii cu Dolby Atmos şi DTS: X. eARC vă permite să vă bucurați de cele mai recente formate audio printr-o conexiune prin cablu HDMI la televizorul compatibil. În plus, beneficiaţi de o calitate superioară a imaginii cu funcţia de tranziţie HDR 4K.
  • Sunet surround de calitate datorită compatibilităţii cu Dolby Atmos şi DTS:X

  • Conectivitate HDMI cu 4 intrări/1 ieşire cu funcţie de tranziţie 4K/60p (4:4:4), compatibilitate cu HDCP 2.2 şi compatibilitate cu HDR

  • Conectivitate Bluetooth® simplă

  • Design care economiseşte spaţiu şi care se potriveşte în unităţile media

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor