RECEPTOARE A/V

Receptor AV Home Theatre pe 5.2 canale | STR-DH590

STR-DH590
Imagine cu Receptor AV Home Theatre pe 5.2 canale | STR-DH590

Preț recomandat

2.462,50 LEI

Imagini cu Receptor AV Home Theatre pe 5.2 canale | STR-DH590
Imagini cu Receptor AV Home Theatre pe 5.2 canale | STR-DH590
Imagini cu Receptor AV Home Theatre pe 5.2 canale | STR-DH590
Vedeți imaginea în ansamblu cu 4K

Bucurați-vă de imaginea mai mare și mai clară când duceți sistemul Home Cinema la următorul nivel cu STR-DH590. Receptorul AV cu 5.2 canale dă viață filmelor, cu funcție de tranziție HDR 4K, Dolby Vision ™ și sunet surround adaptabil. Aduceți sistemele de divertisment împreună cu tehnologia BLUETOOTH® și multitudinea de intrări.

Vedeți clar datorită intervalului dinamic ridicat

Deoarece receptorul acceptă tranziţia semnalului în interval dinamic ridicat (HDR), vă puteţi bucura de un contrast şi o luminozitate net superioare. Detaliile umbrelor şi zonele luminoase suplimentare de umbre îmbunătăţesc şi mai mult detaliile imaginii şi însufleţesc culorile. Cele mai noi standarde HDR, cum ar fi HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) şi Dolby Vision ™, sunt acceptate.

STR-590 HDR
HDR
STR-DH590, tranziție semnal HDR
SDR
STR-DH590, tranziţie 4K
Bucurați-vă de o calitate 4K constantă 

Mențineți calitatea 4K de la sursă pe ecran - funcția de tranziție 4K permite datelor să „tranziteze” receptorul fără a compromite calitatea imaginii și este compatibilă HDCP 2.2. 

Sunet surround adaptabil
Bluetooth® STR-DH590
Conectivitate mai inteligentă prin Bluetooth® 

Nu numai că vă puteţi conecta la dispozitivul STR-DH590 prin Bluetooth® şi puteţi reda toate melodiile preferate, dar cu funcţia Bluetooth® Standby puteţi porni receptorul direct de pe smartphone-ul sau tableta dvs. asociată.

Conectaţi totul 

Specificaţii şi funcţii

Modernizaţi configuraţia sistemului dvs. Home Cinema cu receptorul STR-DH590 şi bucuraţi-vă de o imagine mai mare şi mai clară. Receptorul AV pe 5.2 canale dă viaţă filmelor prin intermediul funcţiei de tranziţie HDK 4K, tehnologiei Dolby Vision şi sunetului surround flexibil. Aduceţi toate dispozitivele laolaltă folosind conectivitatea BLUETOOTH® şi multitudinea de intrări.
  • Conectivitate HDMI cu 4 intrări/1 ieşire cu funcţie de tranziţie 4K/60p (4:4:4), compatibilitate HDCP 2.2 şi compatibilitate HDR

  • Sunet surround flexibil, cu surround real pe 5.1 canale şi surround virtual pe 2.1 canale

  • Conectivitate BLUETOOTH® simplă

  • Design care economiseşte spaţiu şi care se potriveşte în unităţile media

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor