RADIO PORTABIL

Recenzii produs

Preț recomandat

135,60 LEI

8

4.1 bazat pe 8 (de) recenzii ale clienţilor

4
2
1
1
0
Calitatea sunetului

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Rețineți: recenziile produselor pot include variante ale acestora. Este posibil ca unele variante ale produselor, servicii și/sau caracteristici menționate în recenziile produselor să nu fie disponibile în toate țările.

Cea mai utilă recenzie pozitivă
0

Nice little radio

ICF-P36 17.09.2017 de către Wolverine69 (Regatul Unit) Achiziție verificată Verificată

I've bought this radio as a gift for my dad and he's very happy with the quality of sound and the easy to use features.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

6

0

Cea mai utilă recenzie negativă
0

Not what I expected

ICF-P36 09.06.2020 de către bilko (Regatul Unit)

I bought this radio to replace a Sony portable radio which I had had for a long time ( your records will carry the details) It is very small and quite fragile in construction - the reception is, by comparison with it's predecessor, not nearly as good. In summary I am disappointed with the radio. In addition the delivery from " My Memory" took almost 2 weeks - I thought My Memory had forgotten me!!!

Calitatea sunetului

Slab

Caracteristici

Mediu

Design

Slab

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

9

1

8 (de) recenzii ale clienţilor

0

un echipament bun

ICF-P36 18.04.2021 de către 7hkm (România) Achiziție verificată Verificată

L-am cumparat de vreo 2 saptamani si l-am utilizat aproape zilnic. Sunt multumita de alegerea facuta. Singura observatie ar fi ca atunci cand este folosit la volum maxim, distorsioneaza putin sunetul. Deocamdata isi face treaba pentru care l-am cumparat.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

0

0

0

Not what I expected

ICF-P36 09.06.2020 de către bilko (Regatul Unit)

I bought this radio to replace a Sony portable radio which I had had for a long time ( your records will carry the details) It is very small and quite fragile in construction - the reception is, by comparison with it's predecessor, not nearly as good. In summary I am disappointed with the radio. In addition the delivery from " My Memory" took almost 2 weeks - I thought My Memory had forgotten me!!!

Calitatea sunetului

Slab

Caracteristici

Mediu

Design

Slab

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

9

1

Răspuns de la Customer Support
15.06.2020

Hi bilko,

Thank you for your review.
We are sorry to learn that you are experiencing an issue with the reception of the radio.
Having read your feedback, we would like to confirm that we are glad to offer our support anytime, we will need more information to assist you further, don’t hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2YETHGo.

Sony support team

0

Caracteristici excelente

ICF-P36 19.03.2020 de către Cârcotică (România)

Il am de 2 săptămâni și este nemaipomenit, are design foarte frumos, sunetul este foarte bun, sunt foarte mulțumit de el, recomand cu căldură

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Excelent

Design

Mediu

Uşurinţă în utilizare

Excelent

0

0

0

It works!

ICF-P36 07.03.2018 de către rirvinmoore (Regatul Unit) Achiziție verificată Verificată

Does exactly what it says on the tin. Perfectly functional radio.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

5

0

0

Nice little radio

ICF-P36 17.09.2017 de către Wolverine69 (Regatul Unit) Achiziție verificată Verificată

I've bought this radio as a gift for my dad and he's very happy with the quality of sound and the easy to use features.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

6

0

0

TRES BON PRODUIT

ICF-P36 12.04.2017 de către MMIN (Franţa) Achiziție verificată Verificată

La taille est très bien adaptée à l'usage que l'on souhiate en faire et sa qualité phonique n'en est pas altérée

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Recht klein mit einem sauberen Klang

ICF-P36 06.02.2017  (Germania) Achiziție verificată Verificată

Für ein kleines Badradio ist es völlig ausreichend.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Mediu

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0