Salt la conţinut
PLAYERE BLU-RAY DISC™ ŞI DVD

DVD player cu tehnologie de îmbunătăţire a imaginii

DVP-SR760H

Imagine cu DVD player cu tehnologie de îmbunătăţire a imaginii

Preț recomandat

243,95 LEI

Imagini cu DVD player cu tehnologie de îmbunătăţire a imaginii
Imagini cu DVD player cu tehnologie de îmbunătăţire a imaginii

O imagine nouă pentru filmele dvs. favorite

Alegerea perfectă pentru cei care deţin o colecţie excelentă de DVD-uri sau filme stocate pe PC sau pe stick-uri de memorie. Acest player îmbunătăţeşte inteligent conţinutul filmelor de definiţie standard pentru o experienţă de vizionare mai captivantă. Rezultatul este o imagine mai uniformă şi calitate apropiată de cea HD.

Apropiaţi-vă de înalta definiţie

Vizionaţi vechile preferinţe într-o lumină nouă sau bucuraţi-vă de superproducţii moderne mai clare şi cu mai multă pasiune. Convertiţi DVD-urile la definiţie standard la calitate mai apropiată de Full High Definition 1080p, pentru o experienţă intensă, cu acţiune cu adevărat captivantă.

Eliberaţi-vă filmele şi muzica digitale

Cufundaţi-vă în bibliotecile dvs. de filme şi fotografii şi bucuraţi-vă de vechile dvs. preferinţe pe un ecran mare şi cu sunet surround, graţie unei conexiuni USB. Conectaţi-vă laptopul sau transferaţi pe un stick de memorie pentru acces rapid la biblioteca dvs. de filme.

Creaţi un mediu mai ordonat şi îngrijit

Reduceţi numărul de cabluri şi bucuraţi-vă de imagine şi sunet de înaltă calitate cu un singur cablu, graţie conectivităţii HDMI®. Dimensiunile compacte ale playerului şi liniile îngrijite vă oferă totodată cea mai bună soluţie pentru un spaţiu limitat.

Caracteristici
  • Bucuraţi-vă de imagine şi sunet mai clare şi mai bine definiteDVD-urile au imagine şi sunet superioare cu ieşirea prin HDMI®, care le aduce mai aproape de înalta definiţie.

  • Redaţi o gamă largă de formateRedaţi din surse multiple, inclusiv CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, PCM linear şi Xvid.

  • Alegeţi redare rapidă sau lentă cu sunetPuteţi să redaţi filme cu sunet şi imagine cu o viteză mai mare de aproximativ 1,5 ori faţă de viteza normală. Sau să redaţi cu încetinitorul pentru a urmări acţiunea programelor sportive.

  • Amintiţi-vă unde aţi rămas pe oricare din cele şase discuri DVDÎncepeţi să urmăriţi exact de unde aţi rămas - acest player poate memora puncte de reluare de pe maxim şase discuri redate anterior.

  • Urmăriţi propria diaporamă cu muzicăVedeţi fotografiile într-o diaporamă cu muzica de fundal preferată.

  • Controlaţi playerul şi televizorul cu o telecomandăRedaţi sau ajustaţi setările de pe sistemul dvs. cu telecomanda TV, inclusiv alimentarea, canalele şi volumul.

  • Design compact care economiseşte spaţiulLa doar 270 mm, acest player dispune de numeroase caracteristici într-un pachet compact şi elegant.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător