PLAYERE DVD

DVD player cu tehnologie de îmbunătăţire a imaginii

DVP-SR760H
Imagine din față cu DVD Player DVP-SR760H

Preț recomandat

243,95 LEI

Imagine din față cu DVD Player DVP-SR760H
Imagine pe trei sferturi cu DVD Player DVP-SR760H
Imagine pe trei sferturi cu DVD Player SR760H

O imagine nouă pentru filmele dvs. favorite

Alegerea perfectă pentru cei care deţin o colecţie excelentă de DVD-uri sau filme stocate pe PC sau pe stick-uri de memorie. Acest player îmbunătăţeşte inteligent conţinutul filmelor de definiţie standard pentru o experienţă de vizionare mai captivantă. Rezultatul este o imagine mai uniformă şi calitate apropiată de cea HD.

Apropiaţi-vă de înalta definiţie

Vizionaţi vechile preferinţe într-o lumină nouă sau bucuraţi-vă de superproducţii moderne mai clare şi cu mai multă pasiune. Convertiţi DVD-urile la definiţie standard la calitate mai apropiată de Full High Definition 1080p, pentru o experienţă intensă, cu acţiune cu adevărat captivantă.

Eliberaţi-vă filmele şi muzica digitale

Cufundaţi-vă în bibliotecile dvs. de filme şi fotografii şi bucuraţi-vă de vechile dvs. preferinţe pe un ecran mare şi cu sunet surround, graţie unei conexiuni USB. Conectaţi-vă laptopul sau transferaţi pe un stick de memorie pentru acces rapid la biblioteca dvs. de filme.

Creaţi un mediu mai ordonat şi îngrijit

Reduceţi numărul de cabluri şi bucuraţi-vă de imagine şi sunet de înaltă calitate cu un singur cablu, graţie conectivităţii HDMI®. Dimensiunile compacte ale playerului şi liniile îngrijite vă oferă totodată cea mai bună soluţie pentru un spaţiu limitat.

Caracteristici

Bucuraţi-vă de imagine şi sunet mai clare şi mai bine definite

DVD-urile au imagine şi sunet superioare cu ieşirea prin HDMI®, care le aduce mai aproape de înalta definiţie.

Redaţi o gamă largă de formate

Redaţi din surse multiple, inclusiv CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, PCM linear şi Xvid.

Alegeţi redare rapidă sau lentă cu sunet

Puteţi să redaţi filme cu sunet şi imagine cu o viteză mai mare de aproximativ 1,5 ori faţă de viteza normală. Sau să redaţi cu încetinitorul pentru a urmări acţiunea programelor sportive.

Amintiţi-vă unde aţi rămas pe oricare din cele şase discuri DVD

Începeţi să urmăriţi exact de unde aţi rămas - acest player poate memora puncte de reluare de pe maxim şase discuri redate anterior.

Urmăriţi propria diaporamă cu muzică

Vedeţi fotografiile într-o diaporamă cu muzica de fundal preferată.

Controlaţi playerul şi televizorul cu o telecomandă

Redaţi sau ajustaţi setările de pe sistemul dvs. cu telecomanda TV, inclusiv alimentarea, canalele şi volumul.

Design compact care economiseşte spaţiul

La doar 270 mm, acest player dispune de numeroase caracteristici într-un pachet compact şi elegant.

Specificaţii

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor