Imagini cu Player Blu-ray Disc™ cu Wi-Fi încorporat
Imagini cu Player Blu-ray Disc™ cu Wi-Fi încorporat
Redare în timp real rapidă, de înaltă definiţie

Redați în timp real și navigați cu ușurință cu BDP-S3700, un player Blu-ray Disc™ optimizat pentru Wi-Fi care redă fără probleme emisiuni online și conținut media în Full HD. Explorați conținutul mobil pe televizorul dvs. cu funcția de oglindire a ecranului.

DLNA
Partajare la domiciliu prin DLNA

DLNA vă permite să partajaţi conţinut multimedia pe toate dispozitivele compatibile din casa dvs.

Sunet de calitate
Calitate premium a sunetului

Bucuraţi-vă de toate detaliile fine ale înregistrării originale într-un sunet surround clar, de înaltă fidelitate cu Dolby TrueHD şi DTS-HD.

Super Wi-Fi®
Redare în timp real rapidă

Navigaţi pe internet și redaţi videoclipuri în timp real fără probleme cu Wi-Fi® încorporat și tehnologia MIMO de înaltă performanță.

Full HD
Vedeţi totul în Full HD

Detaliile luminoase, inclusiv pentru DVD-urile, discurile Blu-ray Disc™ şi conţinutul online redat în timp real. BDP-S3700 converteşte filmele de definiţie standard de pe DVD-uri la calitate apropiată HD, astfel încât să le vedeţi realizate frumos în detalii rafinate.

Culori care prind viaţă

Revitalizaţi experienţa de vizionare cu paleta largă de nuanţe vii oferită de tehnologia TRILUMINOS™ Colour. Tehnologia exclusivă de la Sony optimizată pentru a fi utilizată cu televizoarele TRILUMINOS™ asociate, oferă nuanţe greu de reprodus de roşu, albastru marin şi verde smarald afişate în mod estetic, ceea ce conferă un aspect mai realist peisajelor şi scenelor marine.

Un semnal mai puternic, cu Wi-Fi® încorporat și MIMO

Combinaţia dintre design-ul cu antene multiple şi poziţionarea frontală a modulului de chip oferă o putere maximă a semnalului, astfel încât veţi beneficia de o redare video uniformă şi navigare reactivă.

Super Wi-Fi®, player Blu-ray cu Wi-Fi®,
Vedeţi conţinut de pe smartphone pe ecranul mare

Vizualizaţi şi partajaţi conţinutul smartphone pe televizorul dvs. Cu Miracast™, vă veţi putea proiecta fotografiile, clipurile video şi muzica pe un ecran mare.

Oglindirea ecranului
Conectare şi redare cu USB
Conectare şi redare cu USB

Conectaţi pur şi simplu unitatea USB la port pentru a partaja melodii, fotografii şi conţinut multimedia cu televizorul dvs.

Specificaţii şi funcţii

Redaţi în timp real şi navigaţi cu uşurinţă utilizând modelul BDP-S3700, un player Blu-ray Disc™ Wi-Fi® optimizat care redă impecabil emisiuni şi conţinut media online în format Full HD. Exploraţi conţinutul de pe dispozitivele mobile pe televizor cu funcţia de oglindire a ecranului şi aflaţi mai multe despre programele preferate cu TV SideView – o aplicaţie care vă permite inclusiv să controlaţi playerul de la distanţă utilizând dispozitivul mobil.
  • Redaţi în timp real wireless de la o varietate de furnizori de divertisment online

  • Bucuraţi-vă de conexiune Wi-Fi ® rapidă şi stabilă chiar şi la redarea în timp real în HD

  • Vizualizaţi conţinutul smartphone-ului cu funcţia de oglindire a ecranului

  • Pornire în mai puţin de o secundă, cu modul de pornire super-rapidă

  • Menţineţi lucrurile simple cu noua interfaţă uşor de utilizat

Redare
Aleator, ANTERIOR/URMĂTOR, PAS redare (Înainte/Înapoi), Redare/Oprire/Pauză, Redare lentă (Înainte/Înapoi), Înapoi/Înainte
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire HDMI 1 (spate), ieşire audio digitală coaxială 1 (spate), intrare USB 1 (faţă), conexiune Ethernet 1 (spate)
Wi-Fi® încorporat
(2,4 GHz/MIMO)

Ce este în cutie

Manual de instrucţiuni, Telecomandă (RMT-VB201U), Baterii (tip AAA) x 2, Fişă de înregistrare a clienţilor, Card de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor