Seria Mobile ES

Produse de top de la Sony, cu o construcție de cea mai bună calitate, pentru o experiență audio și video de neegalat

Proiectată pentru perfecțiune

Vă prezentăm noua gamă de boxe și subwooferuri Mobile ES. Diafragmele din MRC din a treia generație, combinate cu un element surround cu margine cu crestături separate, oferă o acustică de neegalat în mașina dvs.

MRC din a treia generație

MRC este materialul nostru original pentru diafragmele boxelor, care oferă rigiditate ridicată, greutate redusă și pierderi interne minime. Acest compus din a treia generație a fost optimizat și mai mult, pe lângă îmbunătățirile mecanice ale difuzorului, pentru a oferi un răspuns în frecvență mai amplu și caracteristici de sunet mai fine și mai naturale.

Element surround cu margine cu crestături separate

O altă tehnologie exclusivă, crestăturile separate curbate pe surround, îmbunătățesc simetria amplitudinii verticale a difuzorului woofer, rezultând o distorsiune mai redusă și un sunet mai clar.

Structură a cadrului cu cinci axe și difuzor de aer dinamic

Cadrul cu cinci axe dispersează rezonanța, în timp ce difuzorul de aer dinamic integrat asigură o circulație eficientă a aerului, pentru o deplasare fluidă a conului și pentru răcirea bobinei vocale.

Spider cu înălțime progresivă

Un spider cu acustică optimizată permite o manipulare mai precisă a puterii și a fluxului de aer, având un profil conceput pentru o amortizare mai rapidă și mai precisă a conului boxei.

Mufă de fază

Mufa de fază pentru atenuarea rezonanței de pe difuzorul woofer al boxei XS-162ES contribuie la obținerea unui răspuns în frecvență ideal, chiar până la punctul de încrucișare cu difuzoarele tweeter asociate. O bobină rigidă din aluminiu și un difuzor de aer dinamic susțin și ele răspunsul în frecvență larg al difuzorului, pentru un bas controlat și dinamic.