Realitatea la superlativ

Proiectarea televizoarelor care reproduc fidel intenția creatorului este pasiunea noastră. MASTER Series respectă criteriile inginerilor noștri și fac ca imaginile superbe să devină realitate. Creatorii pot acum să își exploreze imaginația și să își vadă viziunea reprodusă. 

Descoperiți de ce sunt încântați cineaștii de MASTER Series

Vedeți cât de uimiți au fost regizorul și producătorii filmului Jumanji: The Next Level de MASTER Series AG9 atunci când au văzut cât de fidel reproduce imaginile și sunetul filmului.

Jake Kasdan
„Absolut spectaculos. Când am văzut cum arată imaginile, am rămas fără cuvinte."

Jake Kasdan
regizor

Matt Tolmach
„Sunt atât de exacte și de vii! Iar sunetul parcă emană din ecran."

Matt Tolmach
producător

Hiram Garcia
„Primul produs de larg consum care poate recrea ceea ce am vrut să arătăm publicului."

Hiram Garcia
producător

Inspirația creatorilor cu imagini extraordinare

Vedeți cum produsele MASTER Series permit jucătorilor să se bucure de lumea cu adevărat realistă din Gran Turismo® prin reproducerea nuanțelor subtile de culoare, lumină și gradație, exact așa cum și le-au dorit creatorii.  

Calibrare în fabrică pentru o calitate de top 

Descoperiți cum munca grea și dedicarea echipei noastre de producție asigură că fiecare televizor din seria MASTER reproduce imagini incredibil de realiste în casa dumneavoastră.

Mikichika Sakata, Manager general adjunct, Designul panourilor
„Este impresionant să vedem calitatea imaginilor reproduse pe prototipul nostru. Dorim să oferim aceleași emoții cât mai multor clienți cu putință.”


Mikichika Sakata
Manager general adjunct, Departamentul de design al produselor

Jun Moritsugu, Inginer de producție
„Produsele MASTER Series vin la pachet cu pasiunea și entuziasmul inginerilor noștri. Misiunea noastră este să fabricăm produse care încorporează întregul lor entuziasm.”


Jun Moritsugu
Asistent manager, Departamentul tehnic de producție

Tamio Haruyama, Manager superior
„Acest proces este opusul ideii obișnuite a eficienței producției. Totuși, scopul nostru final este de a obține calitatea supremă, cea pe care o merită un model de top.”


Tamio Haruyama
Manager superior, Departamentul de producție

Vedeţi SPIDER-VERSE aşa cum îl văd şi creatorii în studio

Descoperiți pasiunea pe care creatorii au investit-o în laureatul film SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE și cum produsele MASTER Series reproduc munca depusă de aceștia în studio.

Rodney Rothman
„Acest televizor Sony este primul produs pe care l-am văzut care surprinde toate gândurile și toată pasiunea care au stat la baza a tot ceea ce facem, a fiecărei nuanțe a activității noastre.” 


Rodney Rothman
Regizor și co-autor

Bob Persichetti
„După ce a văzut seria Sony BRAVIA MASTER, am senzația că acest produs a fost creat pentru studio, nu pentru acasă, prin calitatea imaginilor pe care le vedem și prin fidelitatea imaginii.”


Bob Persichetti
Regizor 

Peter Ramsay
„Demonstrația seriei Sony BRAVIA MASTER Series te face să simți că munca ta este pe mâini bune.”


Peter Ramsay
Regizor

Procesor de imagini X1™ Ultimate

Fiecare idee originală, reprodusă autentic

Trecerea de la peliculă la televizor necesită comprimarea digitală, care afectează calitatea imaginii. Când am dezvoltat televizoarele MASTER Series, am dorit să reproducem imaginea perfectă a creatorului, reducând la minimum deteriorarea. Aceasta a fost o provocare, deoarece aveam nevoie de un procesor superior. 

Provocarea realizării conversiei

Ceea ce creatorul vede în timpul filmărilor este codificat înainte de transmiterea în format TV, apoi decodificat și convertit pentru a fi afișat pe ecran. Procesorul X1™ Ultimate minimizează deteriorarea imaginii în timpul procesului.

Procesarea semnalelor la rate de biți ridicate

Atunci când am dezvoltat procesorul de imagini X1™ Ultimate, am respectat o filozofie a „niciunui bit pierdut”. Semnalele sunt procesate la rate de biți extrem de ridicate, apoi restaurate la calitatea lor originală. 

Reglarea fină a semnalelor în funcție de panouri

Procesorul X1™ Ultimate recunoaște diferențele de caracteristici între panouri și între tipurile de panouri, apoi reglează semnalul în mod corespunzător. Este cea mai avansată caracteristică de reglare fină pe care am dezvoltat-o vreodată. 

Sunt încorporate componente de înaltă calitate

Componentele de înaltă precizie din procesorul de semnal ajută la păstrarea detaliilor în întreaga imagine, pentru o expresie vizuală și un realism TV absolute. 

Profesioniștii noștri, din spatele obiectivului în camera de zi

În anul 2000, echipa noastră din domeniul produselor TV a început să colaboreze cu Sony Pictures Entertainment la modul Cinema, prima caracteristică de calitate a imaginii TV dezvoltată pentru o experiență de tip home theater. De atunci, am colaborat pentru a standardiza noi formate, cum ar fi 4K și HDR, aducând filmele difuzate acasă mai aproape ca oricând de intenția creatorului.

Specialiștii au numai vorbe de laudă despre MASTER Series

Aflați cât de bine sunt privite televizoarele MASTER Series de către specialiștii în domeniile filmelor și televiziunii.

Spre inovarea vizionării la domiciliu.
Sony și Netflix.

Odată cu progresele tehnologice din ultimii ani, puterea televiziunii de a exprima viziunile creatorilor este tot mai puternică. Acum, telespectatorii se pot bucura de divertisment variat, captivant și plin de imagini de efect,. De mulți ani, Sony și Netflix sunt pionieri în acest domeniu, modelând viitorul televiziunii și lucrând direct cu creatorii pentru a prezenta poveștile acestora iubitorilor de divertisment. Deoarece sunt folosite tehnologii inovatoare precum 4K și HDR, consumatorii se pot bucura de o experiență cinematografică în confortul propriei lor case.

Este necesară calitatea de membru Netflix pentru difuzarea online

În plus, Netflix a investit în mod activ în producția de programe originale utilizând cele mai recente standarde de imagine video și a dezvoltat Netflix Calibrated Mode în cooperare cu Sony pentru a asigura păstrarea calității imaginii. Acest mod a fost dezvoltat special pentru a reproduce aceeași calitate a imaginii precum un monitor master de evaluare al studioului pentru televiziune, pentru a păstra viziunea și intenția cineaștilor.

Un parteneriat adevărat

Aflați cum Netflix și Sony au perfecționat culoarea, contrastul și mișcarea cu Netflix Calibrated Mode, astfel încât dvs. să vă puteți bucura de divertisment așa cum au intenționat creatorii.

Divertisment exact așa cum ar trebui să fie

Netflix Calibrated Mode asigură telespectatorului opțiunea de a viziona seriale, filme, documentare și alte tipuri de povești, exact așa cum au fost create inițial și cum au fost concepute pentru a fi redate.

Televizor la standard de studio 

Deoarece promite o calitate a imaginii care se apropie de cea a unui monitor utilizat pentru referință în cadrul studiourilor de producție cinematografică, MASTER Series poate prezenta divertisment în starea sa ideală, în premieră pentru televiziune. 

Senzații de cinematograf, acasă

Iubitorii de divertisment se pot bucura acum de această experiență în propria lor casă, deoarece MASTER Series, cu ajutorul Netflix Calibrated Mode, reproduce fidel imaginile care însuflețesc povestea.

Punem stăpânire pe calibrare, cheia către culori impecabile

Ce atrage oamenii să vadă un film? Există multe elemente care intră în procesul creativ, cum ar fi scripturile, blocarea scenelor, editarea și clasificarea culorilor. Povestea creatorului prinde viață atunci când aceste elemente sunt reproduse cu fidelitate pe un ecran TV, pentru o experiență vizuală emoționantă și captivantă. Cheia este reproducerea exactă a culorilor, care dezvăluie trăsăturile faciale ale actorilor acoperiți de umbră, detaliile subtile dintr-o scenă spontană și gradațiile fine ale trecerii de la întuneric la lumină. Produsele MASTER Series sunt precis calibrate în fabrică, pentru ca balansul de alb și uniformitatea să satisfacă nevoile creatorilor profesioniști și pentru a se asigura o performanță constant ridicată.

Siglă CalMAN
Păstrăm pasiunea creatorilor

Pentru a păstra variațiile de culoare din producție, produsele MASTER Series sunt compatibile cu software-ul de calibrare automată Calman. Acest lucru oferă un nivel de calibrare fără precedent și capacitate de reglare fină, imposibilă prin setările convenționale. Oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original și poate să se adapteze la cele mai fine schimbări de culoare. Seria MASTER este compatibilă cu tehnologia CalMAN®, permițând clienților să beneficieze de software-ul folosit de creatorii de conținut vizual în post-producție și de controlul calității, demonstrând în continuare angajamentul nostru de a vă oferi imagini cu o precizie de calibrare de calitate profesională.

Descărcaţi broşura
Calibrarea BRAVIA cu Calman