Bucurați-vă de muzică la maximum cu
WF-C700N

Aceste elemente intraauriculare true wireless cu funcție de anulare a zgomotului sunt extrem de ușoare și rezistente la apă conform IPX4 și, în plus, realizează conversia extinsă a tuturor pieselor dumneavoastră, pentru a vă putea pierde în muzică fără restricții. Consultați acest ghid pentru sfaturi privind configurarea, instrucțiuni despre funcții, îngrijire și asistență.

Iată ce puteți face cu noile dumneavoastră căști.
Primii pași
Utilizarea căștilor pentru prima dată

Prima dată când porniți căștile, acestea vor intra automat în modul de asociere. Puteți conecta căștile WF-C700N la dispozitiv în trei moduri.

fast pair
Google Fast Pair

Setați căștile în modul de împerechere lângă un telefon Android și Fast Pair va realiza conectarea cu o singură atingere. 

swift pair
Swift Pair

Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 sau Windows 10 din apropiere când este selectat modul de asociere.

asociere manuală
Împerechere manuală

Cu caseta deschisă și elementele intraauriculare în casetă, apăsați și mențineți butonul de pe spatele casetei timp de 5–7 secunde. Ledul indicator va clipi repetat în culoarea albastră.

Headphones Connect
Utilizați la maximum
căștile WF-C700N cu Sony | Headphones Connect

Descărcați aplicația Sony | Headphones Connect pentru a ajusta setările, inclusiv Conexiunea multipunct*, modul Sunet ambiental și altele. Multe dintre setările menționate pot fi reglate după preferință utilizând aplicația. Pentru a accesa toate funcțiile disponibile în aplicație, va trebui să vă conectați sau să creați un cont.

*Este nevoie de actualizare firmware. Disponibilă în vara 2023.

Control simplu prin butoane

Comutați între setări, precum Anularea zgomotului și Sunet ambiental, cu o apăsare de buton. Redați, opriți, controlați volumul și multe altele.

buton facil
Pentru ce este folosit fiecare buton?

Cu butonul din stânga de pe WF-C700N, comutați între Anularea zgomotului și Sunet ambiental cu o singură apăsare. Cu cel din dreapta, puteți reda, opri sau trece printre melodii.

Ambele butoane oferă acces facil la asistentul vocal al smartphone-ului și la apeluri „mâini libere”.

De asemenea, puteți controla volumul apăsând butonul din dreapta de 4 ori sau mai mult pentru creștere și pe cel din stânga de 4 ori sau mai mult pentru scădere. Pentru controlul volumului poate fi nevoie de actualizări firmware viitoare.*

*Disponibile în vara 2023

Conexiune multipunct

Conectați căștile la două dispozitive Bluetooth® simultan, pentru a aștepta un apel pe un dispozitiv în timp ce ascultați muzică la celălalt.

Notă: pentru această funcție este nevoie de o actualizare firmware, care va fi disponibilă în vara 2023. Puteți actualiza versiunea firmware prin intermediul aplicației Headphones Connect.

Funcţii de sunet
Control adaptiv al sunetului 

Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează ce se întâmplă în jurul dumneavoastră și ajustează funcția de anulare a zgomotului și setările sunetului ambiental pentru experiența de audiție ideală.

Control adaptiv al sunetului
Accesarea și ajustarea Controlului adaptiv al sunetului

Accesați Headphones Connect și activați modul implicit de detectare.

Dacă doriți să personalizați suplimentar funcția, puteți ajusta preferințele Anulare zgomot sau Captură sunet extern în aplicație.

optimizare
Optimizați comutarea pentru dumneavoastră

Această funcție învață despre modul în care utilizați căștile cu funcția Control adaptiv al sunetului și comută la momentul oportun.

Activați această setare și urmați mesajele de pe ecran pentru a vă conecta la Headphones Connect.

Setări bazate pe acțiuni

Aplicația Headphones Connect detectează ce se întâmplă în jurul dumneavoastră și ce faceți. Apoi, ajustează automat setările, precum Anularea zgomotului sau Sunet ambiental. Dacă alergați, puteți seta intensificarea Sunetului ambiental, iar apoi scăderea acestuia, dacă sunteți într-o cafenea.

funcții de confort
Despre setările bazate pe acțiuni

În aplicația Headphones Connect, în fila Stare, selectați săgeata spre dreapta de lângă opțiunea Control adaptiv al sunetului.

Activați Control adaptiv al sunetului dacă nu este activată, apoi faceți clic pe rotița Detectare acțiuni. Aceasta va afișa setările implicite pentru fiecare acțiune: stat, plimbat, alergat și transport.

Puteți păstra setările implicite sau le puteți modifica, de exemplu crescând nivelul Sunetului ambiental când vă plimbați pentru a auzi ce se întâmplă în jur.

Anularea zgomotului și Focalizare pe voce

Opriți zgomotul lumii și ascultați doar ce vreți, nimic sau doar vocile.

Ajustarea setării de anulare a zgomotului

Nu ratați sunetele preferate, indiferent unde vă aflați. Controlul adaptiv al sunetului poate anula zgomotele externe, lăsând vocile să pătrundă, astfel încât să nu ratați anunțuri importante, de exemplu în deplasările zilnice.

anulare a zgomotului
Presetări pentru sunet ambiental

Creșterea sunetului ambiental cu cele 20 de presetări din aplicație vă permite să ascultați sunetul ambiental mai natural, chiar și când purtați căștile. Pur și simplu mutați glisorul pentru controlul sunetului ambiental.

Focalizarea pe voce

De asemenea, puteți utiliza „Focalizare pe voce” pentru a îmbunătăți vocile și a elimina zgomotul când doriți să purtați o conversație fără a vă scoate căștile. Pentru a face acest lucru, bifați caseta „Focalizare pe voce”.

Modificarea setării în funcție de locație

Configurați căștile să modifice setările în funcție de preferințe în locurile pe care le vizitați frecvent.

Sunet de calitate

Reglați fin setările egalizatorului și ajustați setările de streaming și conversie extinsă pentru o experiență de audiție mai bună, pe gustul dumneavoastră.

Obțineți sunetul exact așa cum trebuie

Obțineți sunetul potrivit pentru dumneavoastră și pentru ceea ce ascultați cu o funcție de egalizator, setări Bluetooth® de înaltă calitate și conversie extinsă a sunetului cu DSEE. În aplicația „Sony | Headphones Connect”, accesați [Sunet] pentru a ajusta aceste setări.

Apeluri clare

Apeluri de calitate, oriunde v-ați afla, cu regimul „mâini libere” și funcții de reducere a zgomotului

apel clar
Modalitatea de optimizare a calității apelurilor

Conversația curge liber cu apeluri „mâini libere”, mai clare ca niciodată, cu un microfon încorporat de înaltă calitate. Nici nu trebuie să scoateți telefonul.

Zgomotul vântului este redus în timpul apelurilor de o structură tip plasă din jurul microfonului, astfel că vocea se va auzi clar, chiar și afară.

Descoperiți sunet din întreaga lume

Aflați cum vă puteți bucura de o experiență de sunet revoluționară cu 360 Reality Audio.

Căști certificate 360 Reality Audio

360 Reality Audio este o experiență muzicală captivantă, care permite căștilor WF-C700N să creeze un câmp sferic de sunet de 360 de grade, ca să vă puteți bucura de muzică din toate direcțiile. Accesați Sony | Headphones Connect pentru a începe.

Utilizarea tehnologiei 360 Reality Audio

Începeți să utilizați 360 Reality Audio și aflați cum să redați piese 360 Reality Audio pe telefon.

Funcții de confort

Aflați despre Asistentul vocal, funcția Încărcare rapidă și funcțiile cu un singur element intraauricular.

Asistent vocal

Aflați cum puteți utiliza Asistentul vocal pe căștile WF-C700N. Pur și simplu întrebați: „Hei, Google, cum este vremea astăzi?” pentru a afla dacă trebuie să vă luați o haină când plecați de acasă.

asistent vocal
Utilizarea asistentului vocal

Apăsați lung butonul de pe elementul intraauricular din dreapta pentru a lansa funcția Asistent vocal. Aceasta va activa fie Google Assistant (Android), fie Siri (iPhone) pentru a obține asistență fără a opri muzica.

Încărcare rapidă

Autonomie pentru întreaga zi și încărcare rapidă

încărcare rapidă
Cât de rapidă este încărcarea?

Bucurați-vă de până la 15 ore* de audiție cu ajutorul casetei de încărcare convenabile; obțineți 7,5 ore de la elementele intraauriculare și încă 7,5 ore utilizând caseta de încărcare.

Dacă vă grăbiți, o încărcare de 10 minute vă asigură până la 1,5 ore de redare.

* Anularea zgomotului activată

Un element intraauricular

Ideale pentru când jonglați cu mai multe sarcini.

un element intraauricular
Ascultați muzică în timp ce povestiți

Dacă doriți să ascultați muzica preferată și, în același timp, să purtați o conversație în persoană, scoateți doar o cască din carcasa de încărcare și utilizați-o în mod normal.

Service și asistență
Curățarea căștilor

Aflați cum să curățați în mod corect căștile WF-C700N, fără a le deteriora.

curăţare
Păstrarea elementelor intraauriculare curate

Curățați elementele intraauriculare des pentru a le păstra în stare optimă. Dacă exteriorul căștii sau caseta de încărcare se murdăresc, ștergeți-le cu o cârpă moale, uscată.

Dacă prezintă semne de murdărie persistentă, înmuiați o cârpă în detergent neutru diluat, stoarceți-o bine și curățați căștile. Nu utilizați solvenți, precum diluant, benzen sau alcool, întrucât acestea pot deteriora finisajul de pe suprafață sau pot cauza alte daune. 

Actualizări firmware

Păstrați căștile la punct cu cele mai recente versiuni firmware.

Unde pot găsi cea mai recentă actualizare firmware?

Dacă utilizați aplicația Sony | Headphones Connect, vă va anunța când este disponibilă o nouă actualizare.

Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune firmware pe căști pentru a beneficia de corecții și îmbunătățiri.

Dacă nu ați descărcat încă aplicația Headphones Connect, o puteți utiliza utilizând legăturile și codurile QR de mai jos.

actualizări firmware

Întrebări frecvente

Aveți o întrebare la care căutați răspuns? Consultați această secțiune și parcurgeți cele mai frecvente întrebări ale altor utilizatori ai elementelor intraauriculare WF-C700N.

ghid de asistență
Ghid de asistență

Aflați tot ce trebuie să știți despre WF-C700N.

asistență și știri
Asistență și știri

Obțineți cele mai recente informații privind actualizările firmware, știri și notificări.

comunitate
Comunitate – Subiecte de discuție

Alăturați-vă comunității și discutați o gamă largă de subiecte privind căștile dumneavoastră.