Galerie Xperia

Duceți fotografia și cinematografia la un alt nivel. Smartphone-urile Xperia preiau tehnologii avansate de la Sony Alpha. Aruncați o privire peste câteva dintre fotografiile extraordinare realizate cu smartphone-uri Xperia.

Surprindeți momentul

Orientați-vă și fotografiați, iar smartphone-ul Xperia se va ocupa de restul. Realizați fotografii superbe de fiecare dată, chiar și în situații dificile de lumină difuză. Obțineți o calitate extraordinară a imaginii în fiecare fotografie.

Focalizare automată pe ochi

Cu tehnologia de focalizare automată a ochilor oferită de aparatele foto Alpha de la Sony, fixați focalizarea mai rapid pe subiect și surprindeți imagini de neuitat.

Obiectiv superangular de 16 mm

Cameră superangulară de 16 mm

Obiectiv versatil de 26 mm

Cameră de 26 mm

Cameră de 52 mm pentru portrete

Cameră de 52 mm pentru portrete

Sistem cu trei camere foto

Obțineți o calitate extraordinară a imaginii în fiecare fotografie, cu un sistem cu trei camere foto pentru orice situație.

Efect bokeh în modul de fotografiere macro, cu un fundal estompat

Efect bokeh în modul de fotografiere macro

Lăsați-vă îndrumat de creativitate, permițând subiectului să se desprindă de fundalul estompat.

Efect bokeh pentru portrete, cu un fundal moale, estompat

Efect bokeh pentru portrete

Realizați portrete superbe, cu un fundal moale, estompat.

Preluați controlul complet

Modul manual oferă o serie de setări pentru exprimarea creativității și pentru a vă oferi mai mult control asupra imaginii finale. De la viteza obturatorului la valoarea expunerii, dețineți controlul complet pentru a obține fotografia perfectă.

Galerie de artă

Dominika Koszowska, fotograf profesionist

Dominika Koszowska, fotograf profesionist

Câștigătoare a unui premiu de fotograf MPA al anului, Dominika a absolvit cursurile de design grafic ale Institutului de Tehnologii ale Informației din Katowice și cele ale Departamentului de Grafică al Academiei de Arte Plastice din Polonia.

Folosind anotimpurile, peisajele urbane și compozițiile inteligente pentru a duce fotografiile la un alt nivel, Dominika surprinde peisaje incredibile, care ating o profunzime tehnică, dar și emoțională. Fotografiile sale au fost incluse într-o serie lungă de expoziții de artă din întreaga lume.

Fotografii realizate de Dominika Koszowska
Fotografii realizate de Dominika Koszowska
Fotografii realizate de Dominika Koszowska
Fotografii realizate de Dominika Koszowska

Cinema Pro

Înregistrați filme cu efect cinematografic. Împreună cu inginerii Sony, am creat Cinema Pro, bazată pe camere utilizate de creatori adevărați. Aceasta vă oferă acces la presetări de gestionare a culorilor Asp., un raport de aspect de 21:9, rezoluție HDR 4K și setări la 24 cps.

Descoperiți inovatorul scurt-metraj „TASTE”

Realizat cu funcția Cinema Pro de la Xperia

Lăsați-vă simțurile captivate de „TASTE” – un scurt-metraj de la Shep Films, înregistrat prin utilizarea tehnologiei video avansate Xperia, în colaborare cu Sony Innovation Studios. „TASTE” spune povestea unui chef bucătar care folosește tehnologia pentru a capta aromele cu un senzor optic avansat. Îl urmăm în timpul unei expediții internaționale în care face rost de ingrediente noi în încercarea de a realiza un preparat nemaiîntâlnit.

Scris și regizat de Chris Caldwell și Zeek Earl, regizori, Shep Films. Premieră mondială la Festivalul de film CinefestOZ, prezentat de Glenn Gainor, președinte, Sony Innovation Studio

Regizorii Zeek Earl și Chris Caldwell

Crearea scurt-metrajului „TASTE”

De la luminile strălucitoare ale orașului până la peisajele liniștite de la sat, urmăriți călătoria lui Zeek Earl și Chris Caldwell, de la Shep Films, în misiunea de a crea scurt-metrajul „TASTE” cu tehnologia Xperia. Regizorii Zeek Earl și Chris Caldwell discută despre povestea pe care au reușit să o transpună în imagini cu o echipă mică și cu tehnologia camerei Xperia, dar și despre filmările realizate în condiții dificile.

Scris și regizat de Chris Caldwell și Zeek Earl, regizori, Shep Films. Premieră mondială la Festivalul de film CinefestOZ, prezentat de Glenn Gainor, președinte, Sony Innovation Studio

Shinya Tsukamoto, regizor de film

Shinya Tsukamoto, regizor de film

În 1988, Shinya a obținut marele premiu al Festivalului PIA pentru „The Adventure Of Denchu-kozo”. În 1989, a obținut marele premiu la Fantafestival (Italia) în același an cu lansarea versiunii de teatru a filmului „Tetsuo: The Iron Man”. Filmele i-au fost distribuite în întreaga lume, el devenind un obișnuit al festivalurilor de film. A primit numeroase premii în Japonia și în străinătate.

„Cel mai vechi cinematograf din Japonia”

Locație: Takada Sekaikan, prefectura Niigata

Una dintre cele mai vechi cinematografe din Japonia, Takada Sekaikan, filmat cu Cinema Pro pe Xperia 1. Bucurați-vă de imaginile extraordinare realizate cu Cinema Pro, care surprind frumusețea și stilul unic al acestei clădiri istorice. Descoperiți cum flexibilitatea oferită de Xperia 1 permite surprinderea unor scene așa cum numai un smartphone poate.

Veneția, Italia – Filmată cu Cinema Pro

Adam Nicholas, cineast profesionist

Este posibil ca unele produse să nu ofere anumite funcții.