Profitați la maximum de Xperia 

Descoperiți sfaturi și sugestii despre cele mai recente funcții și actualizări Xperia.

Modul sigur și ușor de a transfera date de pe un dispozitiv iPhone sau Android 

Aplicația Xperia Transfer 2 vă permite să transferați conținutul care contează de pe vechiul dvs. smartphone pe noul dvs. Xperia. De la fotografii, clipuri video și muzică, la contacte, calendar, istoricul apelurilor, mesaje (SMS/MMS) și documente. Transferați-le pe toate, rapid, sigur și ușor.


Aplicația Xperia Transfer 2 vă permite să transferați date pe următoarele modele Xperia: Xperia 5 II, Xperia 1 II și Xperia 10 II.
Datele pot fi transferate de pe smartphone-uri Android cu Android 6.0 sau o versiune ulterioară și de pe dispozitive iPhone cu iOS 9.0 sau o versiune ulterioară.

Prin cablu sau wireless, transferul de date nu poate fi mai simplu

Cu Xperia Transfer 2 puteți transfera date folosind o conexiune prin cablu sau prin asocierea dispozitivelor în sistem wireless. Alegerea este a dvs.

Transfer de date prin cablu 

Urmați acești pași simpli pentru a transfera date între dispozitivele dvs. utilizând o conexiune prin cablu.

Pasul 1 - Selectați dispozitivul

Alegeți tipul dispozitivului anterior, Xperia/Android sau iPhone, și metoda de transfer Cablu. Pentru a transfera de pe Android, instalați Xperia Transfer 2 din Google Play pe ambele dispozitive. Pentru a transfera de pe iPhone, nu trebuie să descărcați aplicația Xperia Transfer 2 pe iPhone. Doar instalați-o pe noul dvs. Xperia.

Pasul 2 - Realizați conexiunea prin cablu USB

Conectați telefonul anterior la noul dvs. Xperia utilizând cablul USB corespunzător. Aplicația vă va indica tipul de cablu USB de care aveți nevoie sau dacă este necesar un adaptor.

Pasul 3 - Începeți transferul

Acum, pur și simplu selectați tipurile de date pe care doriți să le transferați de pe telefonul anterior - muzică, contacte, fotografii etc., și începeți transferul.

Transfer de date în sistem wireless

Doriți să transferați date în sistem wireless de pe vechiul dispozitiv pe noul dvs. Xperia? Iată cum puteți face acest lucru.

Pasul 1 - Selectați dispozitivul

Selectați tipul dispozitivului anterior și metoda de transfer: Wireless pentru Xperia/Android, iCloud pentru iPhone. Pentru a transfera de pe Android, instalați Xperia Transfer 2 din Google Play pe ambele dispozitive. Pentru a transfera de pe iPhone, nu trebuie să descărcați aplicația Xperia Transfer 2 pe iPhone. Doar instalați-o pe noul dvs. Xperia.

Pasul 2 – Pregătiți transferul

Pentru Xperia/Android, așteptați ca cele 2 dispozitive să se asocieze wireless. Durează câteva clipe. Apoi apăsați „Înainte”. Pentru iPhone, transferul se face prin descărcarea datelor din iCloud, fără asociere. Doar conectați-vă la iCloud.

Pasul 3 - Începeți transferul

Acum, pur și simplu selectați tipurile de date pe care doriți să le transferați de pe telefonul anterior - muzică, contacte, fotografii etc., și începeți transferul.

Toate imaginile au exclusiv scop ilustrativ.

Android este o marcă comercială înregistrată a Google LLC. iPhone este o marcă comercială înregistrată a Apple Inc. iOS este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Cisco în SUA și în alte țări și se utilizează sub licență.