Preț recomandat

2.255,05 LEI

3

4.7 bazat pe 3 (de) recenzii ale clienţilor

2
1
0
0
0
Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

3 (de) recenzii ale clienţilor

0

PS-HX500: un pickup modest cu convertorA/D PCM4202

PS-HX500 24.11.2018 de către Brilliant Bob

Avand in vedere posibilitatile de ajustare ale bratului pickup-ului, sau aproximarea antiskating, este bun pentru ascultat placi cu povesti nemuritoare sau pentru baluri in caminul cultural. Prezenta convertorului A/D PCM4202 incorporat, nu justifica pretul exagerat. Cu o doza default ieftina care zgarie discul mai mult decat trebuie (forta de apasare 3g) si fara posibilitatea ajustarii VTA, inregistrarile DSD suna cheap. Motor de Porche pus intr-un Trabant cu roti de caruta. Eu am schimbat doza preinstala cu o doza MM SUMIKO PEARL cumparata online din USA. In Romania nu exista de vanzare asa ceva, decat niste doze MM AT mai slabe calitativ, dar la pret dublu. PRO - poti face inregistrari Hi-Res pe PC si ulterior sa le asculti de acolo ori de cate ori vrei, fara sa uzezi doza si discul. Desktopurile de azi sunt echipate cu placi audio de calitate si ofera suficient software audio performant (convertoare, amplificatoare, egalizatoare, playere, etc.) pentru a face auditii tip "audiophile" in format wav 192kHz/32bit float (provenit din conversia DSD) daca ai si niste boxe OK. CON - Bratul pickup-ului este cam simplist, fiind limitat in ajustari si lipseste precizia la antiskating. Daca pui o doza mai pretentioasa, nu se poate ajusta VTA (Vertical Tracking Angle) pentru echilibrarea benzilor de frecventa (joase, medii, inalte) care variaza in functie de disc si de doza. - atentie, bratul nu se ridica automat la finalul discului, se ridica manual, trebuie sa fii pe faza pentru protejarea acului. - cred ca doza este un model nepretentios Audio Technica 3600L (TF 2,5g-3,5g), datorita fortei mari de apasare recomandate (3g). Eu am reglat forta de apasare la 2,6g (si Antiskating la 2.6 ochiometric) pentru protejarea canalelor discului; in timp o forta mare de apasare distruge striatiile fine din santurile discului si frecventele inalte se aud din ce in ce mai slab. Dozele de calitate folosesc o forta de apasare de maxim 2g. My two cents.

Calitatea sunetului

Mediu

Caracteristici

Mediu

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Mediu

1

0

0

Excelent!

PS-HX500 17.06.2018 de către hewman

Calitate foarte buna a sunetului. Am incercat si integistrarea si sunt incantat de rezultat. Despartirea trackurilor la sfarsitul infegistrarii mi-a parut putin greoaie, dar ok

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

1

0

0

Foarte multumit

PS-HX500 04.07.2017

Un produs excelent, din clasa Hi-Res. Atentie la cateva mici detalii: - primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa echilibrati bratul cu mare atentie, IN LOCUL UNDE VA FUNCTIONA, altfel nu va functiona corect, din cauza diferentelor de planeitate dintre o masa si alta; - calitatea sunetului pe care il auziti este data in proportie de 50% de sistemul audio pe care il folositi. Eu il folosesc cu un amplif Denon PMA 720AE pe intrarea phono cu boxe Mission MX4. Mi se pare ca suna mai bine (curat) folosind intrarea phono a amplifului decat sa folosesc etajul de preamplificare din dotarea pick-ul-ului si sa il cuplez la intrarea Aux a amplifului. Pentru testari am folosit un vinyl de 180g. Audiophile pressing de la Sony Classical. Asta e dupa urechea mea; - cuplarea la PC se face usor, la fel ca o imprimanta. Softul, Hi-Res Audio Recording, il gasiti usor pe pagina Sony, odata ce intrati de aici pe pick-up-ul dumneavoastra. ATENTIE, softul este doar pentru inregistrare, si nu pentru auditie. Am placa de sunet Asus Xonar D2X cu sistem Logitech Z5500 si pot sa spun cu mana pe suflet ca sunetul captat a fost cu adevarat Hi-Res, folosind acelasi vinyl de testare, ales pentru sunetul sau bogat (John Williams - Star Wars Vinyl Collection). CONCLUZIE: daca nu aveti rabdare sa calibrati bratul corect, nu aveti un sistem audio bun, sau nu vreti sa salvati vinyluri pe calculator la o calitate foarte buna, cumparati altceva. Daca va inscrieti intre cei ce corespund profilului prezentat nu veti regreta achizitia. Un aparat excelent pour les connaisseurs.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

2

0