Imagine din unghi cu INZONE H3 cu microfonul extins în stânga
Imagine din față cu INZONE H3 cu microfonul extins în stânga
Imagine laterală cu INZONE H3 cu microfonul extins în stânga
Imagine din unghi cu INZONE H3 cu microfonul extins în stânga
Partener oficial pentru căști al VALORANT Champions Tour    
Auziți mai bine, câștigați mai mult

Căștile INZONE H3 sunt elegante, confortabile și oferă calitate excelentă a sunetului. Sunetul spațial 360 pentru jocuri vă permite să auziți mai precis și să detectați ținte sau adversari mai repede decât înainte. 

• Calitate excelentă a sunetului

• Microfon cu rabatare, cu posibilitate de dezactivare

• Sunet spațial 360 pentru jocuri, care poate fi personalizat

• Setări personalizabile INZONE Hub

• Jocuri confortabile ore întregi

Reacționați înaintea celorlalți cu detectarea precisă a țintei

Auziți-i înainte ca ei să vă observe. Cu Sunet spațial 360 pentru jocuri și hardware-ul confirmat, puteți detecta unde și cât de departe se află adversarii. Jucătorii în umbră sau după pereți ori obstacole nu pot rămâne ascunși prea mult.

Imagine cu persoană înconjurată de unde de sunet, purtând Sony INZONE, pe fundal mov
Imagine din lateral cu persoană cu un telefon mobil la ureche. Pe ecran este prezentată urechea, cu halou albastru în jur
Sunet spațial 360 pentru jocuri

Sunetul spațial 360 pentru jocuri, activat de PC INZONE Hub, are un virtualizator pentru jocuri nou dezvoltat, care reproduce sunet spațial din semnale audio pe mai multe canale, așa cum au gândit creatorii jocului. 

360 Spatial Sound Personalizer

Cu aplicația de smartphone 360 Spatial Sound Personalizer vă veți bucura de sunet spațial optimizat pentru forma urechii dumneavoastră, pentru experiență cu adevărat personalizată.

Descoperiți sunetul spațial 360 pentru jocuri

Doriți să încercați sunetul spațial pe dispozitivele preferate? Puneți căștile și lăsați sunetul să vă captiveze. Aflați cu precizie poziția și mișcările adversarilor și mai mult.

Tehnologia avansată optimizează acustica

Am conceput căștile INZONE H3 pentru a însufleți coloana sonoră a jocurilor. O structură acustică simetrică, suficient de flexibilă pentru adaptare confortabilă la diferite forme și dimensiuni de capete îmbunătățește calitatea sunetului și precizia acustică spațială.

Frecvențe puternice pentru bas 

Conductele carcasei INZONE H3 controlează și optimizează sunetul la frecvență joasă pentru bas puternic cu sunete profunde, pentru explozii și motoare incredibil de reale. Simțiți drama și intensitatea jocului peste tot în jur.

Imagine cu cablul Sony USB DAC pe fundal alb
Semnal mai clar pentru jocuri mai bune

Bucurați-vă de un nou nivel al jocurilor captivante cu accesoriul USB DAC furnizat, proiectat special pentru căștile INZONE H3. USB DAC este echipat cu un amplificator de înaltă calitate, cu raport semnal-la-zgomot scăzut, oferind sunet deosebit de clar. Vă bucurați de poziționare mai precisă a sunetului, ducând jocurile la nivelul următor, indiferent de gen, dar mai ales pentru FPS.

Jucați-vă confortabil ore întregi

Am creat INZONE H3 pentru ultra confort, ca să puteți continua să vă jucați în sesiuni extinse. Aceste căști au fost create pentru siguranță și stabilitate, cu presiune laterală minimă, pentru acțiune neîncetată, ore la rând.

Pernițe perfecte pentru cap

Pernița lată a benzii de fixare pentru cap este distribuită uniform pe cap, pentru confort pe termen lung.

Se fixează ușor în jurul urechilor

Pernițele de ureche din nailon moale au forme pentru reducerea presiunii pe urechi, optimizând contactul cu partea laterală a capului. Acest material extrem de confortabil al perniței de ureche este conceput pentru stabilitate și izolare fonică.

Personalizați jocul

Software-ul pentru PC INZONE Hub vă permite să personalizați experiența INZONE H3 prin ajustarea unei game largi de operațiuni, inclusiv o varietate de setări hardware și de sunet. Reglați fin frecvențele de sunet în funcție de joc pentru o experiență mai clară și mai captivantă utilizând funcția de egalizator.

Conduceți echipa către victorie prin comunicare clară

Coordonați misiunile clar și decisiv. Un microfon direcțional rabatabil cu funcție de dezactivare a transmisiei vă permite să comunicați fără efort cu membrii echipei din joc.

Microfon direcțional, axat pe voce

Microfonul direcțional de înaltă calitate are o formă care permite apropierea de gură, pentru comunicare clară. Dat fiind că microfonul este unidirecțional, vocea este preluată clar chiar și în cele mai intense momente ale jocului.

Prim-plan cu INZONE H3 prezentând cupele și microfonul direcțional orientat spre stânga
Logo Certificat de Discord
Certificat de Discord

Căștile funcționează perfect cu serviciul de comunicații voce, video și text al Discord, pentru chat vocal perfect cu prietenii în timpul jocurilor online.

Design oval simplu, pentru utilizare facilă

INZONE H3 are butoane de control și selectoare cu design ergonomic pentru a schimba funcțiile și pentru a regla setările ușor în timpul jocului. Selectorul de volum are un design proeminent pentru utilizare simplă, iar prinderile cablurilor sunt deosebit de durabile, pentru jocuri fără griji.

Comenzi pe partea stângă

Pe cupa stângă se află funcțiile și comenzile principale, inclusiv selectorul de volum și microfonul direcțional. Toate pot fi accesate ușor în timpul jocului.

Pe cupa stângă se află selectorul de volum și microfonul direcțional
Acestea sunt căștile INZONE H3
Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Ambalajul INZONE H3 nu include plastic și folosește doar materiale reciclate și celuloză nețesută, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor noastre asupra mediului.

Trei plăci cu o selecție de materiale durabile
Imagine de grup cu INTERFAȚA AUDIO USB și căștile
Conținutul cutiei

În cutia căștilor H3 veți găsi o INTERFAȚĂ AUDIO USB.

Ascuțiți-vă simțurile cu monitoarele pentru jocuri INZONE

Monitoarele INZONE îmbunătățesc experiența de joc și vă ajută să dați tot ce aveți mai bun.Specificaţii şi funcţii

Pregătiți-vă pentru misiuni cu INZONE H3, căștile cu fir pentru jocuri de la Sony. Căștile au Sunet spațial 360 pentru jocuri, perfecte pentru gameri.
  • Sunet spațial 360 pentru jocuri, pentru detectarea cu precizie a rivalilor

  • Banda de fixare pe cap cu dublură moale și pernițele de ureche din nailon moale asigură confort în timpul purtării

  • Microfon direcțional pentru comunicare fără întreruperi cu echipa

  • Utilizare simplă grație multiplelor butoane de control

  • Personalizați setările cu ajutorul software-ului de PC INZONE Hub

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor