Imagini cu Căşti intraauriculare MDR-EX650AP
Imagini cu Căşti intraauriculare MDR-EX650AP
Puritate muzicală, mai puţine vibraţii.

Confecţionate din alamă pentru un sunet clar şi stabil cu rezonanţă redusă

Auziţi fiecare notă cu mai mare claritate şi cu mai puţine vibraţii nedorite. Căştile MDR-EX650AP dispun de o carcasă din alamă pentru a minimiza distorsiunile şi de tuburi din alamă late pentru stabilitate mai mare a sunetului. Şi cu un design nou cu elemente intraauriculare unghiulare, care se fixează ferm în ureche, nici nu veţi observa că le purtaţi.

Difuzor mic, dar puternic

Auziţi fiecare notă cu claritate perfectă printr-un difuzor compact, cu sensibilitate ridicată.

Răspuns larg în frecvenţă

Ascultaţi sunetele joase profunde şi frecvenţele înalte puternice într-un interval audio extins.

Minimizează distorsiunile cu alama

Alama este excelentă pentru a estompa vibraţiile nedorite şi menţine un sunet stabil. Carcasa din alamă rezonează mai puţin decât cele confecţionate din materiale tradiţionale pentru medii şi înalte mai clare şi sunete de frecvenţă joasă mai cursive.

Sunet clar şi stabil

În căutarea unei stabilităţi mai ridicate şi a notelor înalte mai clare, tuburile de alamă extinse au fost utilizate cu un diametru interior mai mare cu 15% decât cel al căştilor convenţionale.

Funcţionează cu precizie

De la hiturile heavy rock până la cele din club şi cântecele pop clasice, veţi auzi un sunet clar şi puternic care scoate în evidenţă toate detaliile muzicii.

Control pentru reglarea răspunsului în frecvenţă

Utilizează fante de ventilaţie sculptate care optimizează frecvenţele joase şi reproduc cu acurateţe ritmurile de bas profund.

Difuzor de neodim de 12 mm

Difuzorul mic dar puternic are un dom de boxă cu aceleaşi dimensiuni ca difuzoarele de 16 mm, pentru sensibilitate ridicată şi distorsiuni reduse.

Sensibilitate ultraridicată

Sensibilitatea măsoară eficienţa cu care un semnal electric este convertit în sunet. Având sensibilitate ultraridicată, aceste căşti vă permit să daţi volumul la maxim, fără a sacrifica din claritate.

Audiţie confortabilă

Concepute pentru a se fixa comod în urechi, pentru audiţie îndelungată confortabilă.

Profil unghiular

Având dimensiuni reduse, difuzorul se fixează cu grijă în spatele urechii pentru o potrivire extrem de confortabilă şi izolare îmbunătăţită a sunetului.

Elemente auriculare hibride, din silicon

Confecţionate din silicon dur pentru durabilitate şi din silicon mai moale pe interior pentru confort. Se fixează ferm în ureche, având elemente intraauriculare în patru mărimi.

Pregătit de călătorie

Conectare uşoară cu smartphone-ul şi concepute pentru a vă însoţi oriunde

Având aproximativ 9 g şi o geantă de transport inclusă, aceste căşti sunt perfecte atunci când sunteţi în mişcare. Evitaţi firele răsucite cu un cablu striat dotat cu un glisor pentru ajustarea facilă a lungimii cablului. Şi rămâneţi conectat prin apelurile în regim „mâini libere”, utilizând telecomanda de pe fir.

Personalizaţi-vă muzica

Descărcaţi aplicaţia gratuită Sony SmartKey şi configuraţi funcţii muzicale pentru smartphone-ul Android. Redaţi, întrerupeţi, omiteţi piese şi modificaţi volumul, toate acestea de la căştile dvs.

Controlaţi-vă apelurile

Personalizaţi butonul de apelare pentru smartphone-ul Android. Preluaţi şi încheiaţi apeluri sau reglaţi volumul cu ajutorul telecomenzii de pe fir. Toate acestea sunt posibile cu aplicaţia gratuită Sony SmartKey.

Specificaţii şi funcţii

  • Carcasa din alamă şi tubul sonor minimizează vibraţiile nedorite

  • Design confortabil, cu fixare sigură

  • Difuzoare de neodim de 12 mm pentru sunet dinamic

  • Gamă de frecvenţe de 5–28.000 Hz

  • Compatibil cu smartphone-ul cu telecomandă pe fir şi microfon

Difuzor
Difuzor dinamic de 12 mm - tip dom
Răspuns în frecvenţă
5–28.000 Hz
Lungimea cablului
1,2 m

Ce este în cutie

Toc, Element de reglare a lungimii cablului pentru căşti, Elemente intraauriculare, Instrucţiuni de operare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor