Imagini cu Căști surround digitale wireless WH-L600
Imagini cu Căști surround digitale wireless WH-L600
Imagini cu Căști surround digitale wireless WH-L600
Imagini cu Căști surround digitale wireless WH-L600
Imagini cu Căști surround digitale wireless WH-L600
Imagini cu Căști surround digitale wireless WH-L600
Sunet de cinema peste tot în jur, nu doar de pe canapea 

Sistemul WH-L600 oferă un sunet surround ca în cinema, pentru a vă cufunda în conținutul vizionat sau ascultat. Modurile de sunet îmbunătățesc filmele, dialogul, jocurile și sportul, iar raza de acoperire cu semnal wireless de 30 m vă oferă libertate de mișcare. 

Lăsaţi-vă captivat de sunetul cinematografic

Funcțiile îmbunătățite, cum este modul Cinema, au fost create cu ajutorul Sony Pictures Entertainment (SPE). Modul Cinema oferă experiența autentică de sunet a teatrului, combinând tehnologia unică Virtual Phones Technology (VPT) de la Sony cu un câmp de sunet virtual care se bazează pe o analiză a prestigioasei etape de mixare a sunetului SPE, utilizată în producția unor filme de top.

Vedere din față cu căștile WH-L600
Căști WH-L600 pe suportul de încărcare
Moduri de sunet adaptate divertismentului dvs.

Cufundați-vă în filme cu modul Cinema și bucurați-vă de acțiunea din jocul dvs. cu modul Joc creat de dezvoltatorii Playstation. Modul Sport reglează zgomotul ambiental al tribunei, astfel încât să simțiți acțiunea de pe teren, iar modul cu Voce auziți fiecare replică.

Fiți în centrul acțiunii cu Dolby Audio

Bucurați-vă de sunet de o claritate deosebită, pe 7.1 canale, ca în cinema, simulat de Dolby Audio.

Dolby Audio
Auziți totul cu difuzoarele de 40 mm 

Bucurați-vă mai mult de tot ceea ce urmăriți grație difuzoarelor de 40 mm care oferă un bas profund și o gamă largă de frecvențe. 

rază de funcționare de 30 m
 Acțiunea curge și după ce vă ridicați din scaun

O rază largă de acoperire cu semnal wireless de 30 de metri vă permite să rămâneți conectat la acțiune, chiar și atunci când părăsiți camera. 

autonomie a bateriei de 17 ore
Durată mare de utilizare a bateriei

Bucurați-vă de audiție îndelungată, cu o autonomie a bateriei de 17 ore Când bateria este aproape consumată, așezați pur și simplu căștile pe suportul securizat pentru a le încărca automat. 

Mai multe intrări audio

Suportul de încărcare al căștilor WH-L600 are mai multe intrări audio pentru conectarea ușoară la dispozitive precum televizorul, playerul Blu-ray și consolele de jocuri. Puteți realiza conexiuni prin cabluri stereo de 3,5 mm, optice digitale și HDMI.

mai multe intrări audio
Designul ușor al căștilor WH-L600
Create pentru confort 

Designul ușor al WH-L600 este perfect pentru o ascultare îndelungată. Vă veți cufunda în sunet și veți uita chiar că purtați aceste căști.

Specificaţii şi funcţii

Căștile WH-L600 au sunet surround captivant ca în sălile de cinema, indiferent ce vizionați sau ascultați. Modurile de sunet îmbunătățesc calitatea filmelor, dialogurilor, jocurilor și sporturilor, iar distanța de audiție wireless de 30 m vă oferă libertatea de mișcare.
  • Sunet surround captivant cu modul Cinema

  • Patru moduri de sunet pentru îmbunătățirea calității filmelor, dialogurilor, jocurilor și sporturilor

  • Libertate de mișcare la o distanță wireless până la 30 m pentru audiție și vizionare

  • Audiție îndelungată, cu o autonomie a bateriei de 17 ore

  • Design ușor pentru confortul audiției

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor