Salt la conţinut
Imagini cu Căști wireless CH500
Imagini cu Căști wireless CH500
Imagini cu Căști wireless CH500
Imagini cu Căști wireless CH500
Imagini cu Căști wireless CH500

Caracteristici

Transmisie wireless prin conexiunea Bluetooth®

Transmiteți în sistem wireless melodiile preferate prin conexiunea Bluetooth®. Împerecheați smartphone-ul sau tableta cu aceste căști în sistem wireless și vă veți bucura de muzica preferată, putând chiar controla liste de redare și volumul direct de pe căști.

Tehnologie NFC™ printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC™) simplifică vechile proceduri complexe de configurare. Este suficient să atingeți dispozitivele cu NFC™ de marcajul N integrat pentru a realiza o conexiune rapidă și simplă și a începe redarea în timp real prin Bluetooth®. Nu aveți NFC™? Nicio problemă. Puteți realiza manual conexiunea Bluetooth® utilizând meniul de setări al dispozitivului.

Ascultați cât e ziua de lungă, cu o durată de utilizare a bateriei de 20 de ore în sistem wireless

Continuați să redați melodiile pe parcursul întregii zile. Bateria cu ioni de litiu încorporată permite până la 20 de ore de funcționare în sistem wireless și este reîncărcabilă prin USB.

Ascultaţi toate melodiile cu difuzoare de 30 mm

Bucurați-vă de mai multe detalii în toate melodiile preferate grație difuzoarelor dom de 30 mm, compacte și ușoare, care asigură un sunet dinamic.

Designul pivotant face călătoria mai uşoară

Luați aceste căști oriunde v-ați duce. Designul cu pivotare permite depozitarea simplă și în siguranță când vă deplasați. Cupele se pliază pentru împachetare ușoară într-un geamantan sau purtare în geantă.

Microfon încorporat pentru comenzile asistentului vocal și apeluri în regim „mâini libere”.

Vorbiți cu prietenii și cu asistentul vocal fără a scoate măcar telefonul din buzunar sau din geantă. Țineți apăsat butonul de redare de pe căști pentru a activa asistentul vocal în Android sau iOS și pentru a efectua simplu apeluri în regim „mâini libere” cu microfonul de înaltă calitate încorporat.

Alegeţi culoarea preferată

Selectați și purtați culoarea care vi se potrivește cel mai bine. Alegeți negru, gri sau albastru.

Specificaţii
Căști wireless create pentru audiție pe tot parcursul zilei. Transmiteți fără efort prin conexiunea BLUETOOTH® cu NFC™ cu conectare printr-o atingere și beneficiați de până la 20 de ore de redare neîntreruptă a muzicii. Un difuzor de 30 mm vă oferă un bas profund, iar compatibilitatea cu smartphone-ul simplifică comenzile pentru asistentul vocal și apelurile în regim „mâini libere”.
  • Conectivitate Bluetooth® simplificată cu conectarea printr-o atingere prin NFC™

  • Difuzor de 30 mm

  • Durată de redare continuă până la 20 de ore

  • Apelare simplă în regim „mâini libere” și comenzi pentru asistentul vocal prin microfon

  • Design pivotant pentru a călători fără probleme

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător