Imagini cu Căști wireless MDR-ZX330BT
Imagini cu Căști wireless MDR-ZX330BT
Imagini cu Căști wireless MDR-ZX330BT

Caracteristici

Redare wireless în timp real cu Bluetooth®

Transmiteţi wireless melodiile preferate prin Bluetooth®. Asociaţi smartphone-ul sau tableta cu aceste căşti cu compatibilitate Bluetooth® şi vă veţi bucura de muzica preferată, putând chiar controla liste de redare şi volumul direct de pe dispozitiv.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia Near Field Communication (NFC) simplifică vechile proceduri complexe de configurare. Este suficient să atingeţi anumite dispozitive cu funcţie NFC activată de marcajul N integrat, pentru a realiza o conexiune rapidă şi simplă şi a începe redarea în timp real prin Bluetooth®. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi să vă conectaţi manual la Bluetooth® utilizând meniul de setări al dispozitivului.

Ascultaţi toate melodiile cu difuzoare de 30 mm

Descoperiţi mai multe detalii în toate melodiile preferate mulţumită difuzoarelor dom de 30 mm, compacte şi uşoare, care asigură un sunet dinamic.

Ascultaţi mai mult timp cu 30 de ore de redare wireless

Continuaţi să redaţi melodiile pe parcursul întregii zile. Bateria litiu-ion încorporată oferă aproximativ treizeci de ore de funcţionare (în funcţie de setările dvs. pentru muzică) şi este reîncărcabilă prin USB. 

Încărcare rapidă prin USB

De ce să aşteptaţi când aţi putea asculta muzică? Conectaţi căştile cu cablul USB inclus şi beneficiaţi de până la zece ore de redare după numai o oră de încărcare. Căştile MDR-ZX330BT se încarcă integral în aproximativ patru ore, astfel încât nu mai este nevoie să aşteptaţi.

Designul pliabil şi pivotant face călătoria mai uşoară

Luaţi aceste căşti oriunde v-aţi duce. Designul pliabil şi pivotant permite depozitarea uşoară a căştilor atunci când nu le utilizaţi sau în timpul călătoriilor. Cupele se pliază pentru împachetare uşoară într-un geamantan sau purtare în geantă.

Specificaţii

Dansaţi ca şi când aţi fi singur căştile wireless cu Bluetooth® MDR-ZX330BT. Vă puteţi conecta la anumite smartphone-uri cu ascultarea printr-o singură atingere prin NFC, apoi vă mişcaţi liber şi uşor oriunde v-aţi afla, fără cabluri încurcate sau disconfort. Perniţele căptuşite moi absorb presiunea astfel încât să puteţi asculta mai mult timp.
  • Conectivitate Bluetooth® simplificată, cu conectare printr-o atingere prin NFC

  • Difuzor de 30 mm

  • Autonomie a bateriei de până 30 de ore

  • Reîncărcabile prin USB, cablul este inclus

Difuzor
De tip dom, 30 mm
Răspuns în frecvenţă
20 Hz-20.000 Hz
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor