CĂŞTI PREMIUM Z1R

Specificaţii şi funcţii complete

MDR-Z1R

Preț recomandat

10.018,80 LEI

Dimensiune şi greutate

Greutate
Aprox. 385 g (14 oz) fără cablu

Caracteristici generale

Difuzor
De tip dom, 70 mm (bobină mobilă CCAW)
Tip dinamic
Închise, dinamice (circum-aural)
Magnet
Neodim
Impedanţă (ohmi)
64 Ω la 1 kHz
Răspuns în frecvenţă
4 Hz - 120.000 Hz
Sensibilităţi (dB/mW)
100 dB/mW
Control volum
Indisponibil
Tip cablu
Tip Y detaşabil
Lungimea cablului
Cablu pentru căşti (aprox. 3 m (118 1/8 in), cu fire din cupru fără oxigen acoperite cu argint, minimufă stereo placată cu aur), cablu pentru căşti pentru conexiuni echilibrate (aprox. 1,2 m (47 1/4 in), cu fire din cupru fără oxigen acoperite cu argint, mufă standard echilibrată, placată cu aur, în formă de L)
Conector
Cablu pentru căşti (minimufă stereo placată cu aur), cablu pentru căşti cu conexiune echilibrată (conector standard echilibrat, placat cu aur, în formă de L)
Durată de utilizare
Indisponibil
Durată de încărcare
Indisponibil
Mod de purtare
Circum-aural

Ce este în cutie

  • Adaptor de conectare Unimatch (placat cu aur)
  • Cablu pentru căști (aprox. 3 m, fire OFC placate cu aluminiu, minimufă stereo placată cu aur)
  • Cablu pentru căști cu conectare echilibrată (aprox. 1,2 m, fire OFC placate cu aluminiu, conector standard placat cu aur în formă de L)
  • Geantă rezistentă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Căşti premium Z1R

Fiecare notă, fiecare nuanţă

Nou diafragmă cu dom din magneziu şi margine din polimer de cristale lichide permite redarea sunetului de înaltă rezoluţie la frecvenţe de până la 120 kHz. Rezultatul este un sunet de o puritate şi o precizie de neegalat.

Imagine cu Căşti premium Z1R

Sunet pur, fără zgomote adăugate

Aparatul permite filtrarea sunetelor inutile graţie carcasei care elimină complet rezonanţa. Un filtru acustic special controlează rezistenţa aerului şi elimină orice reverberaţie produsă de mişcarea difuzorului, astfel încât numai frecvenţele curate şi clare să poată ajunge la căşti. 

Imagine cu Căşti premium Z1R

Perniţe de urechi ergonomice, din piele de oaie 

Căştile au un design ergonomic, fiind gândite pentru a învălui în mod confortabil capul în sunet; astfel se previne scurgerea către exterior a sunetului şi redarea eficientă şi puternică a notelor joase. Perniţele de ureche din piele autentică de oaie sunt moi şi oferă o senzaţie de lux, pentru confortul urechilor dvs. 

Imagine cu Căşti premium Z1R

Structură care învăluie urechile

Designul are rolul de a învălui urechile, fapt ce permite ca muzica să rămână în interior, iar distracţiile în exterior. Elementele acustice sunt reflectate înapoi către urechile, pentru ca dvs. să vă bucuraţi de cele mai subtile sunete.

Imagine cu Căşti premium Z1R

Bandă de cap din titan şi piele 

Flexibil şi uşor, dar fără compromisuri în ceea ce priveşte durabilitatea, pentru o potrivire mai naturală peste urechi. Titanul beta are o elasticitate ridicată, astfel că va reveni la forma originală chiar şi atunci când este îndoit. Pielea autentică oferă un plus de robusteţe şi confort.

Imagine cu Căşti premium Z1R

Optimizate pentru confort în condiţii de purtare îndelungată

Banda de cap din aliaj de titan este atât flexibilă, cât şi uşoară, permiţându-vă să purtaţi căştile întreaga zi. Nici nu veţi simţi că sunt acolo.

Imagine cu Căşti premium Z1R

Precizie superioară, graţie diafragmei cu margine din polimer de cristale lichide, acoperită cu aluminiu şi cu dom din magneziu

Diafragma domului din magneziu propagă vibrațiile generate de la bobina mobilă la componenta domului și obține reproducerea sunetului în gamă de frecvenţe super-înalte. Combinaţia dintre mai multe materiale cu pierderi interne mari a condus la o colorare mai redusă a sunetului, adică la un sunet mai clar.

Imagine cu Căşti premium Z1R

Carcasă dură pentru depozitare

Căştile şi cablurile care le însoţesc vă sunt livrate într-o geantă de transport stilată, cu compartimente separate şi căptuşeală de lux din satin. 

Imagine cu Căşti premium Z1R

Cablu de conectare echilibrat de 4,4 mm

Cablul de conectare echilibrat cu diametrul de 4,4 mm este un produs nou care permite separarea semnalului pentru partea stângă de semnalul pentru partea dreaptă, în acelaşi timp cu minimizarea pierderilor de semnal şi deteriorărilor sunetului. Rezultă frecvenţe înalte mai fine şi o calitate superioară a sunetului.

Imagine cu Căşti premium Z1R

Cupru fără oxigen, acoperire cu argint

Căştile MDR-Z1R utilizează cabluri cu fire din cupru fără oxigen acoperite cu argint. Acestea sunt concepute pentru a minimiza rezistenţa şi pierderile de transmisie a semnalului. Rezultă o degradare redusă a sunetului, detalii mai fine şi sunete joase redate mai fidel. 

Imagine cu Căşti premium Z1R

Fabricată de experţi în Japonia

Produsele Sony realizate în Japonia sunt sinonime cu calitatea şi performanţa absolute, iar căştile MDR-Z1R nu fac excepţie. Acestea sunt create cu dragoste, din cele mai fine componente şi cu cele mai avansate tehnici de fabricaţie; rezultând o calitate excepţională a sunetului.

Imagine cu Căşti premium Z1R

Compatibilitate TA-ZH1ES pentru sunetul suprem

Completaţi în mod corespunzător căştile şi experienţa muzicală cu amplificatorul staţionar Signature Series TA-ZH1ES, primul amplificator complet digital din lume pentru redarea fluxurilor analogice, pentru un sunet mai pur şi mai fidel. Amplificatorul suportă formatele de sunet PCM pe 32 de biţi/384 kHz şi DSD 11,2 MHz, precum şi conexiunile echilibrate şi neechilibrate.