64 GB

SF-E64

Preţ indisponibil

128 GB

SF-E128

Preţ indisponibil

256 GB

SF-E256

Preţ indisponibil

Imagini cu CARD DE MEMORIE SD UHS-II SERIA SF-E
Imagini cu CARD DE MEMORIE SD UHS-II SERIA SF-E
Imagini cu CARD DE MEMORIE SD UHS-II SERIA SF-E

Caracteristici

Transfer mai rapid pe PC

Cu o viteză de citire superioară, de până la 270 MB/s, puteți transfera chiar și fișiere media mari pe PC în doar câteva secunde cu un cititor de carduri SD UHS-II. Reducând durata de așteptare, veți putea mai mult timp pentru creație.

File Rescue

N-aveți nicio grijă. Chiar dacă se produce vreun eveniment neplăcut, puteți evita dezastrul cu un software de recuperare pe care îl puteți descărca. Acesta recuperează fișierele foto și video șterse din greșeală sau care nu pot fi redate.

Descărcaţi File Rescue

Construit pentru a dura

Fiind clasificat IP57, acest card SD este durabil și rezistent. Conceput pentru a rezista la căderi de până la 1,5 m, la scufundare în apă timp de 30 de minute la o adâncime de 1 m și la temperaturi cuprinse între -25 °C și 85 °C, cardul SD UHS-II SF-E face față indiferent de vreme.

Performanţe uimitor de rapide

Viteza mare de scriere, de până la 128 MB/s, asigură stabilitate la fotografierea în serie la înaltă rezoluție. De asemenea, cardurile sunt pregătite pentru captură video 4K și superioară, grație compatibilității cu clasa de viteză video V60.

Interfață compatibilă

Compatibilitate cu interfața UHS-II performanță maximă. Compatibilitate inclusiv cu dispozitivele UHS-II.

Lucrați mai inteligent și mai rapid

Suporturile de stocare Sony cresc eficiența fluxului de lucru

Specificaţii

Grație cardurilor SD UHS-II seria SF-E, performanța UHS-II și fiabilitatea legendară Sony devin mai accesibile ca niciodată. Bucurați-vă de transferuri rapide, cu viteze de scriere de până la 128 MB/s și de citire de până la 270 MB/s, V60, UHS clasa 3 (U3) și SD clasa 10. În plus, seria SF-E oferă protecție împotriva pătrunderii apei, prafului, picăturilor, expunerii la raze UV și raze X.
  • Citire până la 270 MB/s și scriere până la 128 MB/s. Acceptă viteză video V60 și viteză UHS 3 (U3)

  • Ideal pentru înregistrare video la rezoluția 4K și superioară

  • Software de recuperare a datelor File Rescue, disponibil ca descărcare gratuită

  • Clasificat IP57, extrem de durabil și capabil să reziste la intemperii, cu protecție împotriva razelor UV, a prafului și a apei

  • Capacități disponibile: 64 GB, 128 GB și 256 GB, pentru orice necesitate

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor