Preţuri începând de la:

Preț recomandat

638,30 LEI

Afişare 4 modele şi preţuri

Ascundere 4 modele şi preţuri

32 GB

QD-G32E

Preț recomandat

638,30 LEI

64 GB

QD-G64E

Preț recomandat

947,80 LEI

128 GB

QD-G128E

Preț recomandat

1.555,40 LEI

Preț recomandat

3.423,60 LEI

Imagini cu Card de memorie XQD seria G
Imagini cu Card de memorie XQD seria G
Imagini cu Card de memorie XQD seria G
Imagini cu Card de memorie XQD seria G

Caracteristici

Beneficiaţi la maximum de fotografierea în serie

Cu vitezele de scriere extrem de rapide, cardurile de memorie XQD seria G de la Sony sunt ideale pentru fotografiere în serie continuă în format RAW cu DSLR-uri de vârf, permiţându-vă să capturaţi până la 200 de imagini în format RAW, ceea ce înseamnă de 1,5 ori mai multe fotografii per serie faţă de cardurile Compact Flash .

Surprindeţi mai multe momente decisive 

Cardurile de memorie XQD seria G de la Sony sunt concepute pentru a ţine pasul cu viteza de fotografiere a camerei dvs., pentru a şterge rapid memoria tampon. Puteţi surprinde mai multe momente decisive şi explozii de fotografiere continuă chiar şi cu DSLR-uri de vârf.

Înregistrare video în 4K fiabilă

Controlerul unic de la Sony asigură înregistrare video în 4K stabilă mulţumită comunicaţiei bidirecţionale pentru gestionarea blocajelor de date cu camere compatibile. Un card de 128 GB oferă aproximativ 100 de minute de înregistrare 4K în format XAVC-S (150 Mbps) utilizând camere precum 4K FDR-AX1 de la Sony.

Structură extrem de robustă a carcasei

Tehnologiile unice de la Sony măresc rezistenţa carcasei pentru a îmbunătăţi durabilitatea, în timp ce pinii de contact încastraţi protejează împotriva deteriorării, prafului şi şocului electrostatic, pentru performanţă fiabilă chiar şi în medii dure.

Transfer de date rapid la PC

Cititorul de carduri SD/XQD şi adaptoarele USB de la Sony se potrivesc cel mai bine cardurilor XQD seria G şi reduc dramatic durata de copiere de siguranţă a datelor, pentru un flux de lucru mai eficient. Transferurile sunt de două ori mai rapide faţă de un card CompactFlash .

Aflaţi despre adaptorul de USB XQD şi despre adaptorul de card XQD/SD

Software File Rescue

Uneori lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi date precum fotografii şi fişiere sunt pierdute. File Rescue de la Sony este un instrument puternic pentru recuperarea datelor deteriorate sau pierdute, suficient de simplu de utilizat pentru oricine. Aplicând un algoritm avansat, File Rescue de la Sony realizează o rată de recuperare mai ridicată a imaginilor în format RAW, a fişierelor în format MOV şi a fişierelor 4K în format XAVC-S capturate atât pe dispozitive Sony, cât şi Nikon. Disponibil ca descărcare gratuită pentru cumpărătorii de carduri de memorie

Descărcaţi File Rescue

Concepute pentru profesionişti

Cardurile de memorie XQD de la Sony sunt rezistente la şocuri, la câmpuri magnetice, antistatice şi rezistente la rupere şi oferă performanţă completă chiar şi la temperaturi extreme, la expunere la lumină UV intensă şi la aparatele cu raze X din aeroporturi. Concepute pentru uz profesional prelungit, cardurile XQD Sony sunt testate pentru stocare fiabilă, oriunde trebuie să fotografiaţi.

Specificaţii
Viteza de scriere şi citire ultra-rapidă oferită de acest card de memorie de nivel profesional sporeşte capacităţile DSLR-urilor de vârf şi ale camerelor 4K de înaltă definiţie.
  • Beneficiaţi la maximum de fotografierea în serie

  • Surprindeţi mai multe momente decisive

  • Înregistrare video în 4K fiabilă

  • Transfer de date rapid la PC

  • Structură extrem de robustă a carcasei

Viteză de transfer (citire)
440 MB/s
Viteză de transfer (scriere)
400MB/s
Interfaţă
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB3.1 Gen.1(Super Speed USB)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător