Preţuri începând de la:

Preț recomandat

638,30 LEI

32 GB

QD-G32E

Preț recomandat

638,30 LEI

64 GB

QD-G64E

Preț recomandat

947,80 LEI

128 GB

QD-G128E

Preț recomandat

1.555,40 LEI

256 GB

QD-G256E

Preț recomandat

3.423,60 LEI

64 GB

QD-G64F

Preţ indisponibil

Imagini cu Card de memorie XQD seria G
Imagini cu Card de memorie XQD seria G
Imagini cu Card de memorie XQD seria G
Imagini cu Card de memorie XQD seria G
Imagini cu Card de memorie XQD seria G

Caracteristici

Beneficiaţi la maximum de fotografierea în serie

Grație vitezelor extrem de rapide de scriere, cardurile de memorie Sony din seria XQD G sunt ideale pentru fotografierea în seria a imaginilor RAW cu camere DSLR de top. Capturați până la 200 de imagini RAW într-o serie - de 1,5 ori mai multe decât cu cele mai rapide carduri Compact Flash.

Surprindeţi mai multe momente decisive 

Cardurile de memorie XQD seria G de la Sony sunt concepute pentru a ţine pasul cu viteza de fotografiere a camerei dvs., pentru a şterge rapid memoria tampon. Puteţi surprinde mai multe momente decisive şi explozii de fotografiere în serie chiar şi cu DSLR-uri de vârf.

Înregistrare video în 4K fiabilă

Controlerul de date unic de la Sony asigură o înregistrare video stabilă la rezoluție 4K și comunicație bidirecțională pentru camerele compatibile, pentru a preveni blocajele la în ceea ce privește transferul de date. Un card de 240 GB oferă aproximativ 45 de minute de înregistrare internă 4K XAVC dacă se utilizează dispozitivul Sony 4K PXW-FS7 II. 

Structură extrem de robustă a carcasei

Tehnologiile unice oferite de Sony contribuie la creșterea rezistenței carcasei, pentru a îmbunătăți durabilitatea. Pinii de contact retrași oferă protecție împotriva deteriorării, prafului și șocurilor electrostatice, pentru o performanță fiabilă chiar și în medii dificile.

Transfer de date rapid la PC

Cititorul de carduri și adaptoarele USB XQD/SD de la Sony sunt cele mai potrivite pentru cardurile de memorie XQD din seria G. Cu rate de transfer de două ori mai mari decât ratele celor mai rapide carduri Compact Flash, backupul datelor și fluxurile de lucru sunt mult mai eficiente. (1) Sony XQD seria G (2) Compact Flash (3) Minute.

Aflaţi despre adaptorul de USB XQD şi despre adaptorul de card XQD/SD

Durabilitate excepțională chiar și în condiții de utilizare intensivă

Cardurile QD-G240F, QD-G120F și QD-G64F sunt de până la 5 ori mai rezistente comparativ cu standardul XQD. Cele mai noi carduri seria G sunt testate să reziste la căderi de la 5 m (16,4 ft), ceea ce vă oferă încredere când manevrați sau schimbați carduri, chiar și atunci când vă grăbiți sau când fotografiați în întuneric.(1)standard XQD (2)QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Rezistență remarcabilă

Concepute pentru uz profesional, cardurile QD-G240F, QD-G120F și QD-G64F oferă rezistență superioară de până la 2,5 ori mai mare decât standardul XQD. Rigiditatea suplimentară este testată la 50 de newtoni forță, pentru a preveni riscurile de îndoire cauzată de transport și de introducerea repetată în sloturi de card. (1)standard XQD (2)QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Concepute pentru profesionişti

Cardurile de memorie XQD de la Sony sunt rezistente la şocuri, la câmpuri magnetice, antistatice şi rezistente la rupere şi oferă performanţă completă chiar şi la temperaturi extreme, la expunere la lumină UV intensă şi la aparatele cu raze X din aeroporturi. Concepute pentru uz profesional prelungit, cardurile XQD Sony sunt testate pentru stocare fiabilă, oriunde trebuie să fotografiaţi..

Software File Rescue

Uneori lucrurile nu merg așa cum trebuie, iar date precum fotografiile și fișierele sunt pierdute. File Rescue de la Sony este un instrument puternic pentru recuperarea datelor deteriorate sau pierdute, suficient de simplu de utilizat pentru oricine. Aplicând un algoritm avansat, File Rescue de la Sony realizează o rată de recuperare mai ridicată a imaginilor în format RAW, a fişierelor în format MOV şi a fişierelor 4K în format XAVC-S capturate atât pe dispozitive Sony, cât şi Nikon. Disponibil ca descărcare gratuită pentru cumpărătorii de carduri de memorie.

Descărcaţi File Rescue

Specificaţii

Vitezele de scriere și citire ultra-rapide fac ca acest card de memorie de nivel profesional să fie partenerul perfect pentru realizarea unor imagini statice la mare viteză și pentru filmarea video 4K.
  • Beneficiaţi la maximum de fotografierea în serie

  • Surprindeţi mai multe momente decisive

  • Înregistrare video în 4K fiabilă

  • Transfer de date rapid la PC

  • Structură extrem de robustă a carcasei

Viteză de transfer (scriere)
400MB/s
Viteză de transfer (citire)
440 MB/s
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor