CARDURI DE MEMORIE CFEXPRESS

Cardul de memorie CFexpress tip A seria CEA-G

CEA-G80T / CEA-G160T / CEA-G320T / CEA-G640T
Imagine cu Cardul de memorie CFexpress tip A seria CEA-G

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

1.229,00 LEI

80GB

CEA-G80T

Preț recomandat

1.229,00 LEI

160GB

CEA-G160T

Preț recomandat

2.359,00 LEI

320GB

CEA-G320T

Preț recomandat

3.929,00 LEI

640GB

CEA-G640T

Preț recomandat

6.999,00 LEI

Imagini cu Cardul de memorie CFexpress tip A seria CEA-G
Imagini cu Cardul de memorie CFexpress tip A seria CEA-G
Imagine produs
Imagine produs
Stocare pentru creatori inovatori

Noul standard CFexpress tip A a fost dezvoltat pentru a da aparatelor foto compacte performanța necesară pentru creații video de vârf. Maximizează capacitățile aparatelor foto seria α și cele mai recente procesoare de imagini. Acest card compact este esențial pentru creatorii care doresc niveluri mai mari de performanță și de expresie.

O nouă generație a performanței

CFexpress tip A – un nou standard pentru stocare compactă

Eficientizați la maximum fluxurile de lucru video și foto grație cardurilor de memorie CFexpress Tip A de la Sony, ideale pentru camere avansate, precum FX6, FX3, α1, α7S III și α7 IV. Primele carduri CFexpress Tip A din lume, acestea asigură viteză extraordinară, aproape dublă față de cea a celor mai bune carduri SDXC, într-un format compact similar. Cu viteze de scriere de până la 700 MB/s și durabilitate profesională, cardurile CFexpress Tip A de la Sony vă oferă o gamă largă de posibilități de creație vizuală.

Imagine exemplu
Viteză de răspuns extraordinară

Extindeți posibilitățile fotografice, cu înregistrare continuă în format RAW necomprimat. Vitezele de scriere de până la 700 MB/s depășesc chiar și cele mai bune carduri SDXC, asigurând golirea extrem de rapidă a memoriei tampon a aparatului foto, pentru înregistrare continuă, cu răspuns rapid.

Imagine utilizare
Videografie pe care vă puteți baza

Cardurile Sony CFexpress Tip A sunt optimizate pentru scriere continuă la lățime de bandă ridicată, ideale pentru înregistrare video profesională la rată de biți ridicată, cum ar fi 4K 120p pe camere, precum FX6, FX3, α1 și α7S III, când fiabilitatea este crucială. Pentru fiabilitate și stabilitate la înregistrare video, dispun și de VPG 400.

Imagine utilizare
Flux de lucru ultraeficient

Accelerați fluxul de lucru cu cititorul de carduri MRW-G2, cu viteze de citire de până la 800 MB/s pentru backup și transfer de date. Lucrați cu fotografii la înaltă rezoluție și clipuri video cu rată de biți ridicată, pentru a finaliza proiectele cu viteza imaginației dvs.

Robust. Fiabil. Pregătit.

Cu echipamente profesionale, precum FX6, FX3, α1, α7S III și α7 IV, cardurile CFexpress Tip A sunt perfecte pentru evenimentele sportive și locațiile de fotografiere imprevizibile sau expediții periculoase în aer liber. Sunt proiectate pentru utilizare prelungită în cele mai dure medii, de la munți înzăpeziți la zone deșertice, astfel încât să înregistrați, să schimbați și să stocați cu încredere.

Imagine exemplu
Pentru cele mai dificile locații

Grație designului de card TOUGH, unic de la Sony, cardurile noastre CFexpress tip A oferă o rezistență la îndoire de peste 10 ori mai mare decât cardurile CFexpress standard. Rigiditatea acestora este testată la 150 de newtoni, pentru a proteja datele în cazul căderii de la înălțimi de până la 7,5 metri. 

Imagine exemplu
Pentru cele mai dure condiţii

Vă puteți baza pe cardurile de memorie CFexpress tip A, deoarece funcționează la temperaturi extreme, în medii cu sarcini electrostatice și sub lumină UV intensă sau sub raze X. Cu protecție IP57 la pătrunderea prafului și a umezelii, datele dvs. sunt în siguranță chiar și la o cădere pe plajă.

Ilustraţie
Scanați și monitorizați memoria

În timp, memoria flash se uzează. Când se utilizează cu cititorul de carduri MRW-G2, Media Scan Utility de la Sony scanează automat cardul de memorie CFexpress tip A și vă transmite informații, pentru ca dvs. să puteți acționa înainte de atingerea limitei.

Recuperați fișierele pierdute

Chiar dacă lucrurile merg prost, evitați dezastrul cu software-ul de recuperare destinat cardurilor de memorie Sony, care recuperează fișierele șterse accidental și fotografiile și clipurile video deteriorate, în diverse formate uzuale.

Imagine utilizare

Specificaţii şi funcţii

Extrem de rapid, fiabil și compact, pentru profesioniștii care necesită performanță maximă în cele mai dificile condiții. Cardurile de memorie CEA-G80T, CEA-G160G, CEA-G320T și CEA-G640T protejează înregistrările și îmbunătățesc fluxul de lucru pentru fotografi, artiști video și pasionați.
  • Carcasă compactă; dimensiuni: 20 x 28 x 2,8 mm (L x Î x A)

  • Disponibil la capacitate de 80 GB, 160 GB, 320 GB și 640 GB

  • Viteză de scriere de până la 700 MB/s pentru înregistrare în rafală la înaltă rezoluție; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Flux de lucru îmbunătățit, cu o viteză de citire extrem de ridicată, de până la 800 MB/s

  • Seria TOUGH, cu clasificare IP57, pentru fiabilitate de nivel profesional

Viteză de transfer (scriere)
700 MB/s
Viteză de transfer (citire)
800 MB/s
Interfaţă
PCI Express x1 din a treia generație
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor