Carduri de memorie și SSD

Cardul de memorie CFexpress tip A seria CEA-G

CEA-G160T / CEA-G80T
Imagine cu Cardul de memorie CFexpress tip A seria CEA-G

80GB

CEA-G80T

Preţ indisponibil

160GB

CEA-G160T

Preţ indisponibil

Imagine produs
Imagine produs
Stocare pentru creatori inovatori

Noul standard CFexpress tip A a fost dezvoltat pentru a da aparatelor foto compacte performanța necesară pentru creații video de vârf. Maximizează capacitățile aparatelor foto seria α și cele mai recente procesoare de imagini. Acest card compact este esențial pentru creatorii care doresc niveluri mai mari de performanță și de expresie.

O nouă generație a performanței

CFexpress tip A – un nou standard pentru stocare compactă

Accelerați fluxul de lucru foto și video profesional cu cardurile de memorie Sony CFexpress tip A – ideale pentru aparate avansate precum α7S III. Primele carduri CFexpress tip A din lume, acestea oferă viteză extraordinară, dublă față de cele mai bune carduri SDXC, într-o carcasă compactă similară. Cu viteze de scriere de până la 700 MB/s și rezistență de nivel profesional, cardurile Sony CFexpress tip A oferă posibilități variate de procesare a imaginilor.

Imagine exemplu
Viteză de răspuns extraordinară

Extindeți posibilitățile fotografice, cu înregistrare continuă în format RAW necomprimat. Vitezele de scriere de până la 700 MB/s depășesc chiar și cele mai bune carduri SDXC, asigurând golirea extrem de rapidă a memoriei tampon a aparatului foto, pentru înregistrare continuă, cu răspuns rapid.

Imagine utilizare
Videografie pe care vă puteți baza

Cardurile Sony CFexpress tip A sunt optimizate pentru scriere continuă, fiind ideale pentru înregistrare video cu rată ridicată de biți, cum ar fi captura 4K 120p pe aparate precum α7S III. Pentru o siguranță sporită și pentru stabilitatea înregistrării video, acestea beneficiază și de o garanție VPG (Garanție privind performanța video) 400.

Imagine utilizare
Flux de lucru ultraeficient

Accelerați fluxul de lucru cu cititorul de carduri MRW-G2, cu viteze de citire de până la 800 MB/s pentru backup și transfer de date. Lucrați cu fotografii la înaltă rezoluție și clipuri video cu rată de biți ridicată, pentru a finaliza proiectele cu viteza imaginației dvs.

Robust. Fiabil. Pregătit.

Utilizate cu echipamente profesionale precum α7S III, cardurile de memorie CFexpress tip A sunt perfecte pentru imprevizibilitatea înregistrărilor sportive. Sunt proiectate pentru utilizare profesională extinsă în cele mai solicitante medii – de la munți acoperiți cu zăpadă la deșerturi cu nisip – astfel că puteți înregistra, schimba și stoca cu încredere deplină.

Imagine exemplu
Pentru cele mai dificile locații

Grație designului de card TOUGH, unic de la Sony, cardurile noastre CFexpress tip A oferă o rezistență la îndoire de peste 10 ori mai mare decât cardurile CFexpress standard. Rigiditatea acestora este testată la 150 de newtoni, pentru a proteja datele în cazul căderii de la înălțimi de până la 7,5 metri. 

Imagine exemplu
Pentru cele mai dure condiţii

Vă puteți baza pe cardurile de memorie CFexpress tip A, deoarece funcționează la temperaturi extreme, în medii cu sarcini electrostatice și sub lumină UV intensă sau sub raze X. Cu protecție IP57 la pătrunderea prafului și a umezelii, datele dvs. sunt în siguranță chiar și la o cădere pe plajă.

Ilustraţie
Scanați și monitorizați memoria

În timp, memoria flash se uzează. Când se utilizează cu cititorul de carduri MRW-G2, Media Scan Utility de la Sony scanează automat cardul de memorie CFexpress tip A și vă transmite informații, pentru ca dvs. să puteți acționa înainte de atingerea limitei.

Recuperați fișierele pierdute

Chiar dacă lucrurile merg prost, evitați dezastrul cu software-ul de recuperare destinat cardurilor de memorie Sony, care recuperează fișierele șterse accidental și fotografiile și clipurile video deteriorate, în diverse formate uzuale.

Imagine utilizare

Specificaţii şi funcţii

Extrem de rapide, de fiabile și de compacte, destinate profesioniștilor care au nevoie de performanțe maxime în condiții extreme. Cardurile de memorie CEA-G80T și CEA-G160G protejează înregistrările și optimizează fluxul de lucru pentru fotografi, videografi și pasionați.
  • Carcasă compactă; dimensiuni: 20 x 28 x 2,8 mm (L x Î x A)

  • Capacități disponibile: 80 GB și 160 GB

  • Viteză de scriere de până la 700 MB/s pentru înregistrare în rafală la înaltă rezoluție; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Flux de lucru îmbunătățit, cu o viteză de citire extrem de ridicată, de până la 800 MB/s

  • Seria TOUGH, cu clasificare IP57, pentru fiabilitate de nivel profesional

Viteză de transfer (scriere)
700 MB/s
Viteză de transfer (citire)
800 MB/s
Interfaţă
PCI Express x1 din a treia generație
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător