Salt la conţinut

FDR-AX33

Performanţe 4k la îndemână.

De la târâşul pe podea la mersul ferm pe scenă, viaţa este plină de momente intense. Surprindeţi-le în detalii foarte multe de calitate 4K cu modelul compact FDR-AX33.

HANDYCAM®

HANDYCAM® 4K AX33 cu senzor CMOS EXMOR R®

FDR-AX33

Imagine cu HANDYCAM® 4K AX33 cu senzor CMOS EXMOR R®

Preț recomandat

3.769,00 LEI

Noul software este disponibil acum.

Porniţi camera pentru a simplifica şi mai mult fotografierea.

Performanţa profesională potrivită

Retrăiţi amintiri cu rezoluţie bogată 4K, cu aproape de 4 ori mai multe detalii decât Full HD. FDR-AX33 oferă stabilizare optică SteadyShot™ şi obiectiv Zeiss® pentru calitate optimă a imaginii. 

Înregistrare 4K/HD XAVC S

Cardul de memorie SDXC/SDHC (UHS-I U3 sau o versiune superioară) este necesar pentru înregistrarea 4K de 100 Mb/s și un card de memorie SDXC/SDHC (Clasa 10 sau superioară) este necesar pentru înregistrarea 4K 60 Mb/s și HD 50 Mb/s. Pentru a utiliza cardul de memorie SDHC, poate fi necesară actualizarea firmware-ului camerei.

Cameră extrem de compactă, cu funcţii de operare manuală

FDR-AX33 este cu peste 30% mai compact şi portabil decât versiunea anterioară redusă FDR-AX100. Totuşi, sistemul său de control manual extins este simplu şi intuitiv pentru personalizarea setărilor în funcţie de condiţiile de fotografiere.

Imagini superbe, fără pată

Controlând calea optică de la obiectiv la senzor ca o unitate suspendată, stabilizarea optică SteadyShot™ asigură filmări incredibil de stabile.

Siglă cu stabilizarea optică SteadyShot™

Stabilizare optică SteadyShot echilibrată

Obţineţi materiale extrem de stabile, de la obiectivul panoramic până la teleobiectiv. Cea mai recentă funcţie de stabilizare a imaginii este de 13 ori mai eficientă în comparaţie cu un model cu stabilizarea optică SteadyShot™ în modul standard. 

Imagini extraordinare 

Pentru a vă transforma imaginile camerei video în imagini de calitate profesională, Sony face progrese în ceea ce priveşte rezoluţia cu ajutorul tehnologiilor de vârf, optimizate pentru a profita la maxim de cele mai noi formate de înregistrare.

Impresionaţi cu imagini 4K bogate

Cu de patru ori mai mulţi pixeli decât rezoluţia Full HD (3840 x 2160 versus 1920 x 1080), rezoluţia 4K oferă imagini cu detalii incredibil de realiste.

Full HD
4K (3840 x 2160)

Filmaţi mai mult timp, filmaţi mai bine

Nu toate imaginile sunt înregistrate în mod egal. Prin funcţia inteligentă de compresie digitală, formatul XAVC S permite înregistrare 4K îndelungată, la o rată de biţi ridicată, de până la 100 Mb/s.

Pictograma senzorului CMOS Exmor R®

Senzor CMOS Exmor R® de mari dimensiuni

Senzorul absoarbe lumina pentru a captura atmosfera de interior şi scenele de fotografiere la lumină redusă.

Pictograma procesorului BIONZ X™

Procesor de imagine BIONZ X™

Procesorul BIONZ X™ obţine imagini mai realiste şi dispune de funcţii noi ce profită de funcţia de procesare mai rapidă.

Pictograma obiectivului ZEISS Vario-Sonnar® T*

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29,8 mm

Reglat fin pentru 4K şi ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, acesta oferă şi un zoom optic de 10x.

Delectare cu filmarea

Conceput pentru fotografiere uşoară precum şi editare simplificată, FDR-AX33 are grijă ca amintirile dvs. să fie păstrate exact aşa cum le vedeţi.

Mai multe filme creative mai uşor de obţinut

Controlul mai multor camere vă permite să înregistraţi o scenă din mai multe unghiuri simultan, în stilul unui program TV. Mai târziu, editaţi scenele în PlayMemories Home cu funcţii avansate precum „picture-in-picture”.

  • Controlul mai multor camere
  • PlayMemories™ Home
Telecomandă printr-o singură atingere

Telecomandă printr-o singură atingere

Cu funcţiile Wi-Fi® şi NFC, FDR-AX33 poate fi operată de la distanţă, iar conţinutul poate fi transferat între camera video şi un smartphone sau o tabletă, prin intermediu aplicaţiei PlayMemories Mobile pentru dispozitive mobile.

Gamă largă de accesorii pentru orice necesitate

Opţiunile de nivel profesional deschid noi posibilităţi.

Extindeţi-vă şi mai mult plăcerea de a face fotografii şi adăugaţi-le o notă de profesionalism cu accesoriile concepute special pentru acest model.

Specificaţii şi funcţii
Daţi viaţă amintirilor cu camera video 4K. Înregistrând la rezoluţie Ultra HD 4K pentru de 4 ori mai multe detalii decât Full HD. Reducând efectul tremurului mâinilor cu stabilizarea optică echilibrată SteadyShot™. Obţinând rezultate uimitoare din orice perspectivă cu obiectivul ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29,8 mm. Oferind un control intuitiv al parametrilor cheie de fotografiere cu ajutorul unui inel manual. Toate sunt incluse într-un corp compact.
  • Înregistrare Ultra HD 4K (3840 x 2160)

  • Stabilizare optică echilibrată SteadyShot™

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29,8 mm

  • Zoom optic 10x cu tehnologia Clear Image Zoom 15x (4K)

  • Setări manuale versatile

Tip de obiectiv
ZEISS Vario Sonnar T*
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de tip 1/2,3 (7,76 mm)
Tip de ecran
Ecran Xtra Fine LCD™ de 7,5 cm (tip 3.0) (921.600 puncte) Panoramic (16:9)
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire 4K, Ieşire STD, Intrare c.c., Minimufă stereo, Mufă pentru căşti, Talpă pentru accesorii, Terminal HDMI, Terminal multiplu/micro USB

Ce este în cutie

Acumulator (NP-FV70), Adaptor c.a., Cablu de alimentare, Ghid de utilizare, Cablu (micro) HDMI, Cablu compatibil cu conexiuni USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător