4K

HANDYCAM® 4K AX33 cu senzor CMOS EXMOR R®

FDR-AX33
Imagine cu HANDYCAM® 4K AX33 cu senzor CMOS EXMOR R®

Preț recomandat

2.599,00 LEI

Imagini cu HANDYCAM® 4K AX33 cu senzor CMOS EXMOR R®
Imagini cu HANDYCAM® 4K AX33 cu senzor CMOS EXMOR R®
Imagini cu HANDYCAM® 4K AX33 cu senzor CMOS EXMOR R®
Imagini cu HANDYCAM® 4K AX33 cu senzor CMOS EXMOR R®

Caracteristici

Calitate 4K a imaginii

Realizaţi materiale 4K, ce conţin de aproape patru ori mai multe detalii decât materialele Full HD (3840 x 2160 pixeli versus 1920 x 1080) şi surprindeţi mai multe din calităţile incredibile care dau viaţă imaginilor.

Corp foarte uşor şi compact

Modelul FDR-AX33 este cu peste 30% mai mic şi cu peste 20% mai uşor decât modelul curent, FDR-AX100, ceea ce îl face cea mai mobilă cameră video 4K de pe piaţă.

Stabilizare optică echilibrată SteadyShot™

Funcţia noastră de stabilizare a imaginii permite filmarea fără neclarităţi chiar şi atunci când condiţiile de înregistrare sunt instabile sau în mişcare.

Funcţii avansate de filmare:

Bucuraţi-vă de personalizare totală datorită comenzilor manuale ergonomice. Utilizaţi inelul manual intuitiv multifuncţional pentru a regla zoomul, focalizarea, expunerea, diafragma, timpul de expunere, deplasarea AE sau modul de ajustare a balansului de alb, după utilizarea butonului manual de selectare a modului. Vizorul electronic oferă o previzualizare clară a imaginilor.

Redare cu eşantionare superioară a conţinutului Full HD

Îmbunătăţiţi-vă experienţa de vizionare chiar şi fără un televizor 4K. Utilizând eşantionarea superioară, modelul FDR-AX33 converteşte automat materialele 4K în materiale Full HD Full HD cu detalii excepţionale.

Redarea cu decupare

Puteţi selecta o anumită porţiune a imaginii şi o puteţi reda la calitate Full HD, datorită tehnologiei de înaltă rezoluţie 4K. De asemenea, puteţi schimba dimensiunea decupării cu maneta de zoom sau cu pictograma afişată pe ecran.

Captură foto 4K din filme

Controlul mai multor camere

Mai multe fotografii înseamnă mai multe oportunităţi de editare. Înregistraţi cu uşurinţă materiale dintr-o varietate de unghiuri, indiferent dacă utilizaţi camere montate direct pe FDR-AX33 sau declanşate în mod wireless. Controlul mai multor camere facilitează sincronizarea setărilor de fotografiere pe toate dispozitivele.

Redare în timp real prin Ustream (actualmente IBM Cloud Video)

De la spectacole la evenimente sportive, unele lucruri se văd mai bine în timp real. Partajaţi instantaneu scenele cu imagine şi sunet de înaltă calitate.

Movie Maker

O funcţie versatilă pentru optimizarea editării filmelor, Highlight Movie Maker oferă mai multe caracteristici care vă ajută să economisiţi timp. În timp ce înregistraţi, adăugaţi efecte care să evidenţieze momentele cheie şi permiteţi camerei video să vă sincronizeze automat rularea acestora pe coloana sonoră aleasă.

Senzor CMOS Exmor R®

Acest senzor de ultimă generaţie îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul în medii întunecate şi permite realizarea unui fundal estompat, nefocalizat.

Procesor de imagine BIONZ X™

Motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X™ ajută la obţinerea unor imagini mai naturale şi mai realiste precum şi a unor capacităţi de procesare mai rapidă.

Obiectiv superangular ZEISS Vario-Sonnar® T*

Acest obiectiv superangular ZEISS de 29,8 mm cu zoom optic 10x este ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, pe lângă o serie de alte scene, şi este reglat fin special pentru 4K.

Calitate excepţională a imaginii

Cu formatul XAVC S, care a fost dezvoltat pornind de la formatul XAVC dedicat utilizării profesionale, se pot realiza filmări Ultra HD 4K, cu rate de biţi ridicate, de o calitate incredibilă. Totuşi, formatul de date XAVC S este comprimat aşa încât să fie mai uşor de utilizat de consumatorii obişnuiţi.

Captură de imagini statice 20,6 MP

Uneori nu aveţi nevoie sau nu doriţi să filmaţi. Puneţi camera video în modul imagini statice şi capturaţi imagini individuale de o calitate uluitoare la fel de uşor ca şi cu o cameră foto.

Fotografiere superbă pe timp de noapte

Această caracteristică utilizează lumina infraroşie, pentru a captura imagini chiar şi în condiţii de beznă totală. Prin utilizarea funcţiei NIGHTSHOT, părinţii pot surprinde cu uşurinţă feţele simpatice ale copiilor lor în timpul somnului.

Motion Shot Video

Această funcţie utilă permite redarea unei secvenţe spectaculoase de imagini suprapuse pentru a urmări fiecare fracţiune de secundă a acţiunii, fiind un instrument folositor pentru analizarea mişcării sportive pe ecran. În timpul redării, puteţi regla intervalul dintre imagini, sau puteţi întrerupe pentru a surprinde imagini statice pe care să le partajaţi cu prietenii.

Înregistrarea video duală

Înregistraţi două filme în acelaşi timp: unul la calitate maximă XAVC S sau în format AVCHD şi celălalt în format MP4. În acest fel aveţi un mic fişier pregătit pentru partajare rapidă, plus un fişier filmat la nivel profesional pentru prelucrare ulterioară.

Detectarea feţei şi declanşarea la zâmbet

Utilizaţi funcţia de detectare a feţei pentru a optimiza focalizarea, expunerea şi culoarea, pentru cei care sunt subiectul central al unei fotografii. Puteţi să prioritizaţi faţa unui subiect prin atingerea acesteia pe ecranul LCD. Cu funcţia de declanşare la zâmbet, modelul FDR-AX33 poate, de asemenea, să captureze în mod automat fotografii ale unor zâmbete minunate (dar trecătoare), chiar şi în timpul înregistrării filmelor.

Focalizare automată menţinută

Îmbunătăţeşte urmărirea subiecţilor aflaţi în mişcare prin utilizarea constantă a punctului optim de focalizare automată şi reglarea dimensiunii cadrului ţintă pentru a se adapta la caracteristicile subiectului. Graţie inovaţiilor în focalizarea automată cu detecţia fazei, aceasta este acum mai precisă ca oricând, aşa că puteţi menţine şi captura cu precizie ţinte în mişcare rapidă.

Microfon pe 5.1 canale

Înregistraţi un sunet clar care surprinde cu precizie atmosfera scenei şi bucuraţi-vă de redarea unui sunet surround pe sistemul dvs. Home Theatre. Indicatorii de echilibrare a sunetului de pe ecranul LCD oferă posibilitatea monitorizării vizuale a nivelului fiecărui canal.

Reducere automată a zgomotului produs de vânt

Utilizând un algoritm avansat de analiză a sunetului, această funcţie elimină zgomotul produs de vânt - cauza cea mai comună pentru înregistrări audio de proastă calitate realizate în aer liber.

My Voice Cancelling

Reduceţi intensitatea sunetelor din spatele camerei, indiferent dacă vorbiţi sau încurajaţi subiectul în timp ce filmaţi.

Lovitură de golf

Analizaţi-vă lovitura fără a avea nevoie de echipamente sofisticate. Modul Lovitură de golf vă permite să capturaţi imagini video şi fotografii pentru fiecare mişcare a loviturii dvs.

Ecran LCD Xtra Fine cu WhiteMagic™

Ecranul LCD Xtra Fine de înaltă precizie dispune de un afişaj WhiteMagic™ care utilizează pixeli albi pe lângă pixelii RGB pentru a spori luminozitatea ecranului, pentru detalii şi tonuri subtile pe ecran în toate tipurile de medii de fotografiere, inclusiv în aer liber în lumina strălucitoare a soarelui.

Cablu USB încorporat

Cablul USB încorporat în cureaua de mână este foarte comod pentru încărcare rapidă şi conectare la PC, aşa că nu este necesar să luaţi cu dvs. un cablu USB sau un adaptor c.a. suplimentar. Pentru încărcare dacă nu este disponibil un PC, utilizaţi un adaptor compact USB c.a. (opţional).

Noul software este disponibil acum.

Porniţi camera pentru a simplifica şi mai mult fotografierea.

Verif.site de asist.Sony pt.descărcare

Specificaţii

Daţi viaţă amintirilor cu camera video 4K. Înregistrând la rezoluţie Ultra HD 4K pentru de 4 ori mai multe detalii decât Full HD. Reducând efectul tremurului mâinilor cu stabilizarea optică echilibrată SteadyShot™. Obţinând rezultate uimitoare din orice perspectivă cu obiectivul ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29,8 mm. Oferind un control intuitiv al parametrilor cheie de fotografiere cu ajutorul unui inel manual. Toate sunt incluse într-un corp compact.
  • Înregistrare Ultra HD 4K (3840 x 2160)

  • Stabilizare optică echilibrată SteadyShot™

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29,8 mm

  • Zoom optic 10x cu tehnologia Clear Image Zoom 15x (4K)

  • Setări manuale versatile

Tip de senzor
Senzor CMOS EXMOR R cu iluminare din spate de tip 1/2,3 (7,76 mm)
Pixeli efectivi (video)
aprox. 8,29 megapixeli (16:9)
Tip de obiectiv
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Zoom optic
10x
Tehnologia Clear Image Zoom
4K: 15x HD: 20x FN_95;
Tip de ecran
Ecran Xtra Fine LCD™ de 7,5 cm (tip 3) (921.600 puncte) Panoramic (16:9)

Ce este în cutie

Acumulator (NP-FV70), Adaptor c.a., Cablu de alimentare, Ghid de utilizare, Cablu (micro) HDMI, Cablu compatibil cu conexiuni USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor