α7C

Compactă,
putere Full Frame

Împreună cu un FE 28-60mm F4-5.6, α7C oferă calitate Full Frame fără compromis, fiind cel mai mic și mai ușor sistem cameră-obiectiv din lume. Cu o mărime compactă, dar satisfăcând așteptări înalte privind calitatea imaginii, FA și viteza, este un dispozitiv performant polivalent, pregătit să vă extindă creativitatea oriunde ați fi.

Numai corpul

ILCE-7C

Preț recomandat

10.199,00 LEI

Corp + obiectiv cu zoom, de 28-60 mm

ILCE-7CL

Preț recomandat

11.599,00 LEI

Noul software este disponibil acum.
Exprimați-vă la scară maximă

Performanță de excepție și calitate extraordinară a imaginii

În ciuda dimensiunii compacte a corpului, care este cel mai mic și mai ușor din lume, α7C oferă calitatea spectaculoasă a imaginii atât pentru statice, cât și pentru filme, firească pentru o cameră Full Frame. FA rapidă, largă și stabilă fotografierea continuă cu declanșare rapidă și monitorul LCD cu unghi variabil util contribuie la capturarea acțiunii atunci când are loc. 

Imagine produs
Performanță Full Frame compactă
Imagine exemplu
Imagini Full Frame unice
Imagine exemplu
Tehnologia în serviciul imaginii.
Imagine utilizare
Realizare de filme cu opțiuni pentru creativitate
Imagine utilizare
Concepute pentru utilizare optimă
Performanță Full Frame compactă
Calitate ireproșabilă pentru statice și filme

Calitate uluitoare a imaginilor, posibilă grație senzorului Full Frame

Imagini specifice Full Frame într-un corp compact

Colectarea superioară a lumii înseamnă imagini cu zgomot redus de înaltă calitate

Senzorii mai mari creează imagini mai bune, iar senzorul Full Frame de pe α7C este mult mai mare decât senzorii din smartphone-uri, camere digitale compacte și camere similare, cu senzor APS-C și obiective interschimbabile. Colectarea mai eficientă a luminii asigură imagini profesionale cu zgomot redus și detalii mai multe în umbre și zone luminoase.

Faceți diferența cu un senzor mai mare

Având senzor Full Frame, puteți obține imagini impresionante, specifice acestui format. Senzorul de pe α7C este de două ori mai mare decât cei de pe camerele APS-C cu mărime similară a corpului și cu până la 30 de ori mai mare decât un senzor de smartphone, rezultând imagini uluitoare cu profunzime și detalii mai ample.

Ilustraţie

[1]Dimensiune completă [2]APS-C [3]Micro Four Thirds [4] tip 1 inch [5]1/2,3~1/3,4 inchi

Dimensiune compactă, utilizare simplă

α7C a fost conceput compact, ușor și portabil, fără a compromite performanța autentică a unui aparat foto Full Frame. Acest obiectiv a fost realizat dezvoltând componente mecanice noi, precum obturatorul și unitatea de stabilizare optică compacte, și optimizări de aspect și structurale. 

Imagini Full Frame unice
Bucurați-vă de avantajul oferit de Full Frame

Senzorul Full Frame al camerei α7C nu doar captează mai multă lumină. Datorită dimensiunii mari a senzorului și pixelului, vezi avea parte inclusiv de profunzime mai mare a imaginii, interval dinamic extins și detalii mai bune. 

Imagine exemplu
Surprindeți toată frumusețea din lume

Senzorul CMOS Exmor R™ de 24,2 MP și motorul BIONZ X™ Sony asigură reproducerea superbă a culorilor și interval dinamic larg cu 15 opriri și contribuie la capturarea de detalii și tranziții line în toate condițiile de iluminare, atât în statice, cât și în filme.

Imagine exemplu
Imagini superbe chiar și la vit. mari ale obt. și lum. red.

Pixelii mai mari ai senzorului permit un raport semnal/zgomot mai bun, rezultând imagini superbe cu mai multe detalii în texturi și umbre. Reducerea zgomotului este eficientă îndeosebi la sensibilități ISO medii și mari necesare pentru subiecți rapizi sau slab iluminați. Intervalul standard ISO100-51200 este extensibil la ISO50-204800

Obiective în ton cu stilul dvs.

O gamă largă cu montură E: unghi larg, teleobiectiv, video și specializate

Indiferent dacă sunteți amator sau profesionist, fotograf sau creator de filme, o gamă diversă din peste 50 de obiective cu montură E vă stă la dispoziție pentru a vă eleva creativitatea. Obiectivele Full Frame compacte oferă imagini cu distorsiune excepțional de redusă chiar și la distanțe focale mari și asigură o profunzime și un bokeh superbe.

Extindeți opțiunile de filmare

Realizează filme cu adevărat artistice datorită controlului superb, calității imaginii și dimensionalității specifice formatului Full Frame.

Ilustraţie
Înregistrare 4K pentru filme cu imagini superbe

Profunzimea redusă a câmpului asigură efecte bokeh, unul dintre avantajele camerelor Full Frame. Citirea completă a pixelilor fără combinare asigură o supraeșantionare echivalentă înreg. 6K, rezultând imagini curate, cu moiré și artefacte reduse.

Imagine exemplu
Exprimați-vă mai amplu cu opțiunile S-Log, HLG și Profil de imagine

Suportul S-Log3 capturează un interval dinamic larg cu 14 opriri dezvăluind la postproducție detalii fine atât în umbre, cât și în lumini. HLG (Hybrid Log-Gamma) facilitează redarea și fluxul HDR directe, iar Profil de imagine asigură diverse setări pentru capturarea de imagini.

Tehnologia în serviciul imaginii.
Surprindeți acțiunea autentică, cu detalii superbe 

FA de vârf și fotografierea continuă rapidă vă garantează că nu veți rata acel cadru important la fracțiune de secundă. Unitatea de stabilizare optică a imaginii de pe α7C asigură stabilitatea și claritatea și în statice, și în filme.

Ilustraţie
FA foarte precisă găsește rapid subiectul și stabilizează focalizarea

α7C profită de progresele în FA ale mult apreciatei game α9, având funcția unică 4D FOCUS pentru obținere rapidă a subiectului și urmărire stabilă în zonă largă. Cele 693 de puncte FA cu detectare fază acoperă aproximativ 93% din suprafața imaginii. 

Imagine exemplu
Nu ratați niciun moment, chiar și la acțiuni rapide

Pentru a captura mai bine subiecți în mișcare, α7C face serii continue de până la 10 cps cu urmărire FA/EA și de până la 8 cps în modul vizualizare în timp real. Acceptă inclusiv fotografierea silențioasă cu până la 10 cps cu urmărire FA/EA.

Bazați-vă pe urmărirea persistentă a subiectului

Urmărire în timp real intelig. AI și FA pe ochi în timp real de la Sony

Urmărirea fiabilă a subiectului înseamnă portrete mai reușite. Ca la modelele anterioare, puteți încadra subiectul și apăsa până la jumătate declanșatorul preconfigurat pentru a iniția FA pe ochi în timp real. α7C are și o funcție nouă, care permite apăsarea but. AF-ON pt. a activa urmărirea în timp real chiar și în afara modului AF-C, putând folosi imediat urmărirea în timp real. Focal. este menținută chiar și când fața subiectului este parțial ascunsă sau are ochelari.

Imagine exemplu
Imagine exemplu
Portrete de animale cu focalizare perfectă

FA a ochilor animalelor în timp real urmărește și focalizează acești ochi

Este mult mai ușor să fotografiezi cu succes animale cu inovatoarea FA Sony bazată pe algoritmi. Detectarea și urmărirea automată, rapidă și precisă a ochilor unui animal, nu a vârfului nasului sau a mustăților, menține totul în centrul atenției: lăsați camera să se ocupe de asta. Funcționează fiabil chiar și când un obstacol intră în vizor sau orientarea orizontală/verticală a camerei se schimbă.

Cadre și filme din mână fiabile

Măriți, faceți prim-planuri și capturați scene nocturne de mare claritate

Stabilizarea optică a imaginii pe 5 axe de pe α7C compens. 5 tipuri de tremurat, fără a se pierde calitatea, chiar și când se folosește sistem cardanic sau pe întuneric: [1, 2] tremurat unghiular (transver. și vert.) care apare de obicei la teleobiectiv, [3, 4] tremurat pe oriz. și verticală (axele X și Y), observabil odată cu factorul de mărire și [5] tremurat de rotație (rotire pe axa Z), care afectează cadrele și video nocturne.

Ilustraţie
Realizare de filme cu opțiuni pentru creativitate
Calitate a imaginii specifice Full Frame pentru creatorii de filme

Monitorul cu unghi variabil și deschidere în lateral al camerei α7C poate fi privit ușor, de exemplu, chiar și când este atașat un microfon, este folosit un sistem cardanic sau la fotografiere din poziții diferite. În plus, mufele de căști și microfon vă permit să folosiți echipamentul preferat. Mai mult, bateria de capacitate mare permite sesiuni extinse. În concluzie, α7C este ideală pentru vloggeri și alți creatori.

Producție de filme simplificată

Compactă, ușoară și portabilă chiar și cu mânerele opționale

Monitorul LCD cu deschidere în lateral simplifică vloggingul, combinația de microfon și mâner opțională este ideală pentru vlogging fără cabluri, iar suportul pentru microfoane digitale asigură un sunet extrem de clar. Este acceptat inclusiv popularul format video vertical, folosindu-se metadate care permit redarea și editarea în poziție verticală a materialului filmat în format vertical, fără a fi nevoie de rotire.

Imagine utilizare
Mânere pt. configurație superioară rapidă pt. vlog

Mânerul Bluetooth® GP-VPT2BT opțional controlează funcțiile de înregistrare și zoom, având și rol de trepied pentru fotografiere fără mâini. Butonul personalizabil și reglarea simplă a unghiului camerei îl fac ideal pentru fotografiere eficientă. 

Imagine exemplu
Zoom 2x clar pentru opțiuni foto flexibile

Funcția Clear Image Zoom de la Sony păstrează rezoluția subiectului aproape fără a se deteriora calitatea imaginii. Până și obiective cu focalizare unică pot fi folosite ca obiective cu zoom, cu zoom de mărire de până la 2x.

Imagine utilizare
Interfață audio digitală pentru sunet clar

Când se folosește ECM-B1M Shotgun Microphone de la Sony sau kitul adaptor XLR-K3M în soclul MI (multiinterfață), sunetul este transmis ca semnal digital pentru înregistrare audio de înaltă calitate fără deteriorare sau fără cabluri suplimentare. 

Extindeți-vă creativitatea cu efecte speciale
Imagine utilizare
Reglați precis sensib. comutării FA între subiecți pt. a stabil. sau schim. focaliz. 

Sensibilitatea FA este reglabilă pentru situații cu mai mulți subiecți în mișcare. Nivelurile variază de la „1. Persistent”, pentru stabilizarea focalizării pe subiectul inițial, și până la „5. Sensitive”, pentru comutarea simplă la alți subiecți.

Imagine utilizare
Utilizați AF Transition Speed pt. control viteză comut. foc.

Când focalizarea automată chiar trece de la un subiect la altul, puteți specifica viteza tranziției. Sunt disponibile șapte niveluri, de la tranziții line la tranziții rapide ale focalizării. 

Filmare „slow motion” și „fast motion”

Înregistrare de până la 5x mai înceată/60x mai rapidă decât în timp real

Varierea ritmului redării materialului este un element de creativitate extra pe care îl puteți adăuga în filme, iar modul S&Q al α7C îl simplifică. Camera acceptă înregistrare Full HD de mare viteză la 120 cps. Efectele slow motion și fast motion sunt integrate în cameră, cu rate de cadre cuprinse între 1 și 120 cps . Materialul rezultat este de până la 5 ori mai încet sau de până la 60 de ori mai rapid decât acțiunea în timp real.

Efecte vizuale simple pentru filme

Funcțiile Efect de imagine, Stil creativ și Profil de imagine sunt moduri simple de a vă lărgi exprimarea creativă la filmare. Oferă mare varietate de efecte vizuale și setări, pentru începători și profesioniști. Efect de imagine și Stil creativ vă permit să lăsați totul în seama camerei, pt. a nu mai fi nevoie de gradație la postproducție.

Imagine exemplu
Prim plan cu FX6 folosit pentru filmare
Avantajele obiectivelor Sony pentru filmare

Aflați cele patru avantaje unice ale utilizării obiectivelor cu montură E de la Sony pentru filmări. Combinația dintre obiectivele și camerele Sony vă va îmbunătăți experiența de creație video.

Concepute pentru utilizare optimă
Fiabilă și intuitivă, cu capacități wireless utile
Ilustraţie
Monitor LCD: deschidere laterală pt. flexib. 

Panoul de tip 3.0 cu 921 mii puncte se rotește la 176°/orizontală și la 270°/ verticală. Utilizați focalizarea tactilă pentru schimbare imediată a focalizării sau obturatorul tactil pentru focalizare și capturare statice cu o atingere a ecranului.

Imagine produs
Încărcare simplă a bateriei și la fotografiere    

Bateria Z de mare capacitate integrată în corpul compact al camerei α7C poate fi alimentată prin USB. Cablul USB Type-C® este tot ce vă trebuie pentru încărcare și puteți fotografia la încărcare.  

Ilustraţie
Construcție solidă, rezistentă la praf și umezeală

Capacele superior, frontal și posterior ale camerei sunt fabricate din aliaj din magneziu ușor și foarte rigid. Corpul este etanșat peste tot pentru a minimiza pătrunderea prafului și umezelii.

Imagine utilizare
Fotografiere de la distanță de pe mobil și PC 

Funcția Wi-Fi® de pe α7C facilitează fotografierea de la distanță. Montați camera la distanță și faceți selfie-uri sau materiale de vlog folosind un PC, smartphone sau tabletă pentru a previzualiza, a regla setările și a acționa obturatorul

Imagine utilizare
Transfer de date rapid pe mobil și mai departe în social media

Pozele și video se pot transfera direct pe smartphone și tabletă pentru a fi văzute, partajate și stocate ușor prin Wi-Fi® 2,4 sau 5G Hz. Transferul prin atingere posibil pentru anumite dispozitive, unele permițând conexiuni QR Code.  

Imagine utilizare
Imaging Edge Desktop

Înnobilați-vă fotografia cu aplicațiile Imaging Edge Desktop. Folosiți funcția de editare pentru a transforma date RAW în fotografii de calitate gata de livrat. Valorificați din plin fișierele RAW Sony și gestionați-vă mai eficient producțiile.

Ilustraţie
Imaging Edge Mobile™ și Movie Edit add-on pentru a crea filme mai confortabil

Cu funcția Wi-Fi® din α7C, eliberarea obturatorului și înregistrarea de filme se pot controla de pe smartphone sau tabletă, iar datele de imagini se pot transfera wireless. Movie Edit add-on corectează tremuratul camerei după fotografiere.

Imagine cu un chat video pe ecranul mare BRAVIA cu camera conectată
Bucurați-vă de chat video pe ecranul mare BRAVIA

Aflați ce mai fac prietenii și rudele folosind marele ecran conectând camera la TV-ul BRAVIA.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

Specificaţii şi funcţii

α7C este cea mai mică și mai ușoară cameră Full Frame cu obiective interschimbabile și cu stabilizare optică a imaginii integrată. Progresele în anvelopa mecanică și în proiectarea structurală au transpus rezultatele fără compromis specifice unei camere Full Frame într-o nouă clasă de dimensiune și greutate, concepută pentru creare de conținut fotografic și de film simplă și eficientă.
  • Corpul compact cel mai mic și mai ușor din lume, fără a fi compromise rezultatele camerei Full Frame

  • Procesare a imaginilor BIONZ X™ eficientă pentru o calitate spectaculoasă a imaginilor

  • Performanță și funcții FA avansate

  • Filme 4K de înaltă rezoluție și o abundență de funcții pentru filme care extind creativitatea

  • Operabilitate și fiabilitate pentru filmare confortabilă și sigură

Tip de senzor
Full Frame de 35 mm (35,6 x 23,8 mm), senzor CMOS Exmor R
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 24,2 megapixeli
Sensibilitate ISO
Imagini statice: ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO între 50 și 204800 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-12800, limită superioară şi inferioară selectabilă), Movies: echivalent ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO până la ISO 102400 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-12800, limită superioară şi inferioară selectabilă)
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 680 de fotografii (vizor)/aprox. 740 de fotografii (monitor LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
Vizor electronic de 1,0 cm (tip 0.39) (XGA OLED)
Tip monitor
Tip TFT de 7,5 cm (tip 3.0)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor