MONTURĂ A

Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C

ILCA-77M2 Body / Kit
Imagine cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C

Numai corpul

ILCA-77M2

Preț recomandat

4.699,00 LEI

Corp + obiectiv cu zoom de 16-50 mm

ILCA-77M2Q

Preț recomandat

6.599,00 LEI

Imagini cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C
Imagini cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C
Imagini cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C
Imagini cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C
Imagini cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C
Imagini cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C
Imagini cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C
Imagini cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C
Imagini cu Cameră α77 II cu montură A şi senzor APS-C
Cameră α77 II cu montură A, senzor APS-C și obiectiv ZEISS®
Nu pierdeţi niciodată momentul

Când întâlniţi scene inedite, capturaţi-le cu camera α77 II accelerată. Cu fotografierea continuă uimitoare cu 79 de puncte de focalizare automată, la 12 cps şi un senzor CMOS Exmor® de 24,3 MP, fiecare moment este imortalizat.

Sigla senzorului CMOS Exmor R®
Senzor APS-C de 24,3 MP

Îmbunătăţit cu microlentile montate pe cip (OCL), senzorul realizează clipuri video Full HD cu zgomot redus şi fotografii 4K.

Sigla Bionz X™
Motor îmbunătăţit de procesare a imaginii

Analizarea eficientă a unui flux vast de date de la senzor permite capturarea rapidă a unor imagini superbe cu zgomot redus.

Focalizaţi pentru claritate fenomenală

Viteza vieţii capturate cu imagini spectaculoase

Sistemul avansat de focalizare automată al camerei α77 II utilizează cel mai mare număr de puncte de detecţie a fazei (79, cu 15 puncte în cruce) şi asigură urmărire fiabilă chiar şi în timpul fotografierii continue la 12 cps.

Sony lansează o nouă eră a focalizării automate

4D FOCUS permite obţinerea unei focalizări automate performante în patru dimensiuni: acoperire largă a focalizării automate (lăţime şi înălţime 2D), viteză ridicată a focalizării automate (adâncime 3D) şi urmărire predictivă îmbunătăţită (4D).

4D FOCUS
Vedeţi mai multe despre 4D FOCUS
Cameră pentru subiecţii aflaţi în mişcare rapidă

Focalizare automată de excepţie în 79 de puncte, cu detecţia fazei

Translucent Mirror Technology™ pentru focalizare automată precisă cu detecţia fazei în modurile Vizualizare în timp real şi Film. Focalizare automată superioară cu 79 de puncte de focalizare automată cu densitate mare - inclusiv 15 de tip încrucișat.

Vedere laterală a camerei care evidenţiază tehnologia cu oglindă translucidă
Translucent Mirror Technology™
bărbat într-un caiac
79 de puncte de focalizare automată
12 cps cu urmărirea focalizării automate

Capturaţi momentele magice fugare cu o claritate uimitoare, chiar şi atunci când urmăriţi subiecţi aflaţi în mişcare rapidă. Bucuraţi-vă de rezoluţia completă de 24,3 MP, cu până la 60 de cadre la o declanşare.

Algoritm de focalizare automată sofisticat

Echilibrând viteza şi stabilitatea, algoritmul avansat de la Sony utilizează analiza măsurării în timp real pentru a menţine camera fixată pe subiect - fără a fi distrasă de obiectele din apropiere.

Detalii uimitor de clare şi naturale

Camera α77 II dezvăluie frumuseţea omniprezentă a lumii, capturând scene ample la fel de clare ca imaginile percepute cu ochiul liber. Vedeţi exemple ale adâncimii uimitoare a detaliilor.

Imagine a senzorului CMOS APS-C de 24,3 MP
Senzor CMOS APS-C de 24,3 MP

Bucuraţi-vă de calitatea uimitoare a imaginilor. Designul cu microlentile montate pe cip al obiectivului optimizează absorbția luminii pentru un interval de sensibilitate ISO larg de la ISO 100 (posibilitate de extindere până la ISO 50) la ISO 25600.

Imagine a motorului de procesare a imaginii Bionz X
Motor de procesare a imaginii BIONZ X

Acest procesor exclusiv reproduce fidel texturi şi detalii cu capacităţile suplimentare de procesare de mare viteză. Beneficiaţi de evidenţierea minimizată a marginilor, zgomot redus şi claritate îmbunătăţită.

stabilizare încorporată a imaginii îmbunătăţită
Stabilizare încorporată a imaginii îmbunătăţită

Stabilizarea încorporată a imaginii funcţionează cu orice obiectiv compatibil pe întreaga distanţă focală. De asemenea, acest model se stabilizează imaginea vizorului atunci când declanşatorul este apăsat până la jumătate pentru focalizare.

Tru-Finder™ OLED XGA
Tru-Finder™ OLED XGA

Vizorul OLED Tru-Finder™ XGA luminos afişează o previzualizare exactă a imaginii finale, ţinând cont de setările de expunere. Caracteristicile profesionale includ acoperirea de 100% a cadrului şi un unghi de vizionare larg de 33˚.

Operabilitatea flexibilă şi personalizare simplă

Monitor LCD superb, cu 1.228.000 de puncte, rabatabil în 3 moduri

Cu ajutorul tehnologiei unice WhiteMagic, care aproape dublează luminozitatea, acest ecran evidenţiază fiecare detaliu din scenă. Acesta se înclină pentru a facilita încadrarea pe verticală şi explorarea unor unghiuri creative.

Construcţie robustă pentru încredere totală

Rezistenţă perfectă la praf şi umezeală fotografierea în aer liber

Rezistenţa camerei α77 II este îmbunătăţită cu măsuri de anvergură împotriva apei şi murdăriei, care includ etanşarea din jurul butoanelor şi discurilor principale, două straturi de protecţie pentru deschideri, şi componentele bine interconectate.

Capacităţi expresive de filmare

Filme Full HD la 60p/24p

Realizaţi filme vibrante, cu detecţia continuă şi puternică a fazei. Bucuraţi-vă de urmărire şi focalizare precise şi continue ale subiecţilor aflaţi în mişcare rapidă, fără întârzieri.

Conectare printr-o atingere

Transferaţi instantaneu o fotografie sau un film pe tableta sau smartphone-ul Android prin simpla atingere a dispozitivului de camera α77 II - cu Wi-Fi® şi NFC încorporate. Apoi le partajaţi cu uşurinţă.

imagine a obiectivelor cu montură A
Expresia supremă a măiestriei şi preciziei

Lărgiţi-vă orizonturile fotografice cu o gamă extinsă de obiective superbe. α77 II vă dă posibilitatea să vă bucuraţi pe deplin de renumita de performanţă a sticlei de nivel profesional de la Sony şi Zeiss.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea în timp real; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Capture One (pentru Sony)
Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

iMovie
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii

  • Senzor CMOS Exmor® APS-C de 24,3 MP

  • Motor BIONZ X™ pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Sistem versatil de obiective interschimbabile cu montură A 

  • Senzor dedicat de focalizare automată cu 79 de puncte de focalizare automată, 15 puncte în cruce

  • Tehnologie cu oglindă translucidă pentru fotografiere la 12 cps

Suport obiectiv
Montură A Sony
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor® de tip APS-C (23,5 X 15,6 mm), cu filtre de culori primare
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor® de tip APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
24,3 MP
Sensibilitate ISO
Filme: Echivalent ISO 100 - 12800 (trepte de 1/3 EV), AUTO (echivalent ISO 100-12800, limită inferioară şi limită superioară selectabile), Imagini statice: ISO 100 - 25600 (trepte de 1/3 EV), (se pot seta numere ISO până la ISO50 în intervalul ISO extins.), AUTO (ISO 100-25600, limită inferioară şi limită superioară selectabile)
Tip de vizor
Vizor electronic de tip 0,5"
Tip monitor
Unitate TFT de 7,5 cm (tip 3,0)

Ce este în cutie

Cablu de alimentare, Baterie reîncărcabilă NP-FM500H, Încărcător de baterii BC-VM10A, Curea de umăr, Husă pentru corp, Capac pentru suport de accesorii, Capac pentru ocular, Cablu micro USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor