Imagini cu Telecomandă
Imagini cu Telecomandă
Imagini cu Telecomandă
Imagini cu Telecomandă

Caracteristici

Tehnologie wireless BLUETOOTH

Comunicația prin Bluetooth permite un control fiabil de la distanță chiar și în lumina puternică a soarelui sau atunci când există obstacole între telecomandă și cameră. Comunicația bidirecțională permite funcționalități suplimentare care nu ar fi disponibile cu un dispozitiv proiectat doar pentru transmitere, cum ar fi indicarea stării direct pe telecomandă.

Fiabilitate profesională

RMT-P1BT oferă tipul de funcționare fiabilă care este esențială în mediile profesionale de lucru, cu o conectivitate solidă prin Bluetooth și un control precis și rapid prin butoane. Deoarece comunicarea este wireless și nu optică, fiabilitatea și viteza de reacție ating cote maxime chiar și în situațiile în care linia de vedere este obstrucționată.

Feedback vizual clar

Un indicator LED cu vizibilitate ridicată clipește sau luminează continuu pentru a indica starea declanșatorului, a înregistrării video și a focalizării automate. Acesta este un avantaj evident în situațiile în care operatorul nu are acces direct la camera care este controlată.

Ideală pentru medii dificile

RMT-P1BT funcționează cu receptorul Bluetooth încorporat al camerei, astfel încât nu este necesară o conexiune prin cablu sau un receptor suplimentar. Capacele conectorilor camerei pot rămâne închise pentru o protecție maximă împotriva prafului și umezelii, contribuind la fiabilitatea ridicată a sistemului.

Control precis pentru fotografiere eficientă

Funcționarea precisă a butoanelor, cu feedback tactil clar, se combină cu un design ergonomic rafinat pentru a asigura un control precis și rapid. Telecomandă este proiectată să fie ușor de ținut și de controlat, contribuind la o funcționare fluidă și fără erori.

Control complet

Aveți la dispoziție comenzi esențiale pentru o cameră: butoane de focalizare pentru un control precis al modificărilor focale subtile, un comutator de blocare care împiedică acționarea accidentală în timpul transportului, pornire/oprire înregistrare film și zoom asistat/digital. Există, de asemenea, două butoane personalizate care reproduc funcțiile butoanelor C1 și AF-ON de pe corpul camerei. 

Informaţii privind compatibilitatea

 

Mergeţi la pagina de asistenţă

Specificaţii

  • Dimensiuni (l × Î × D): Aprox. 33 x 116,5 x 15.1 mm (1 5/16 x 4 5/8 x 5/8 inchi)

  • Greutate: Aprox. 35 g (1,3 oz) fără baterie

  • Comunicație: Standard Bluetooth vers. 4.2 (banda de 2,4 GHz)

  • Acoperire: 360°, Rază: 5 m (16,4 ft)

  • Rezistenţă la praf şi umezeală

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor