Imagini cu Kit adaptor XLR
Imagini cu Kit adaptor XLR
Imagini cu Kit adaptor XLR
Imagini cu Kit adaptor XLR
Imagini cu Kit adaptor XLR

Caracteristici

Sunet excelent, nivel redus al zgomotului

Atunci când este conectat prin intermediul suportului cu interfaţă multiplă al unei camere compatibile cu interfață audio digitală, semnalul audio este transferat direct la cameră, în formă digitală, pentru a nu apărea degradări ale sunetului. În plus, printr-o interfață analogică, un comutator simplu oferă compatibilitate cu o gamă largă de camere.

Conectivitate versatilă

Pentru conexiuni aveți la dispoziție două mufe combinate XLR/TRS și una de 3,5 mm, pentru un microfon stereo. Mufele combinate XLR/TRS pot fi comutate pentru intrarea în linie, pentru intrarea microfonului sau pentru intrarea microfonului cu alimentare de tip Phantom de 48 V.

Configurare flexibilă

Pentru utilizarea cu kituri de montare profesionale și suporturi de cameră există un nivel ridicat de flexibilitate. Sunt furnizate cabluri audio prelungitoare, fapt ce permite ajustarea locației adaptorului XLR pe ansamblu după cum este necesar.

Conexiune fără cabluri

Pur și simplu conectați adaptorul XLR la suportul cu interfaţă multiplă al unei camere compatibile și beneficiați de conexiuni directe pentru alimentare și sunet, fără a avea nevoie de cabluri sau baterii suplimentare. Suportul cu interfaţă multiplă Sony oferă conectivitate și control inteligente pentru o varietate de accesorii, plus flexibilitate și mobilitate maxime pentru fotografierea cu un sistem α.

Suprimarea zgomotului mecanic

Un design avansat de suprimare a șocurilor și a vibrațiilor minimizează eficient zgomotul din gamele de frecvențe joase sau zgomotul provocat de manevrarea aparatului, care poate degrada calitatea audio. Opțiunea pentru montarea directă pe cameră, fără cabluri suplimentare, reduce și mai mult riscul apariției zgomotului la manevrarea camerei, care poate degrada captura audio.

Control complet

Controlul complet în etapa de înregistrare poate facilita considerabil fluxul de lucru post-procesare. Aveți la dispoziție comenzi pentru nivelul de înregistrare (AUTO/MANUAL), pentru legătura nivelului de înregistrare (INPUT 1 – INPUT 2), pentru atenuator și pentru filtrul de reducere a frecvenței (100/300 Hz).

Este inclus un microfon super-direcţional de tip shotgun

Un microfon mono super-direcțional (ECM-XM1) este livrat împreună cu un dispozitiv de protecție din blană, care reduce zgomotul produs de vânt.

Informaţii privind compatibilitatea

 

Mergeţi la pagina de asistenţă

Specificaţii

  • Construcție compactă și ușoară, la doar 187 g (6.6 oz)

  • 2 intrări XLR/TRS compatibile cu alimentarea de tip Phnatom

  • Intrare standard de 3,5 mm pentru microfon, cu posibilitatea de conectare a unei surse de alimentare

  • Suport cu interfaţă multiplă compatibil cu interfaţa digitală, pentru sunet clar

  • Control manual complet și montare flexibilă pentru utilizare profesională

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor