Imagini cu Microfon cu unghi redus de acoperire
Imagini cu Microfon cu unghi redus de acoperire
Imagini cu Microfon cu unghi redus de acoperire
Imagini cu Microfon cu unghi redus de acoperire
Imagini cu Microfon cu unghi redus de acoperire

Caracteristici

Trei moduri de directivitate

Procesarea avansată a semnalelor digitale permite selectarea într-un microfon versatil a trei modele de directivitate: super-direcțional, unidirecțional și omnidirecțional.

Vedeți detalii (link YouTube)

Super-directivitate într-un microfon compact

Opt unități de microfon de înaltă performanță lucrează în tandem cu un nou algoritm de formare a fasciculului pentru a asigura o directivitate extrem de precisă, ce respinge eficient sunetul provenit din alte direcții. Toate acestea într-un microfon remarcabil de compact, cu lungimea de numai 99,3 mm.

Sunet excelent, nivel redus al zgomotului

Atunci când este conectat prin intermediul suportului cu interfaţă multiplă al unei camere compatibile cu interfață audio digitală, semnalul audio este transferat direct la cameră, în formă digitală, pentru a nu apărea degradări ale sunetului. În plus, printr-o interfață analogică, un comutator simplu oferă compatibilitate cu o gamă largă de camere.

Conexiune fără cabluri

Pur și simplu conectați microfonul la suportul cu interfaţă multiplă al unei camere compatibile și beneficiați de conexiuni directe pentru alimentare și sunet, fără a avea nevoie de cabluri sau baterii suplimentare. Suportul cu interfaţă multiplă Sony oferă conectivitate și control inteligente pentru o varietate de accesorii, plus flexibilitate și mobilitate maxime pentru fotografierea cu un sistem α.

Suprimarea zgomotului mecanic

Un design avansat de suprimare a șocurilor și a vibrațiilor minimizează eficient zgomotul din gamele de frecvențe joase sau zgomotul provocat de manipularea aparatului, care poate degrada calitatea audio. De asemenea, pentru că nu există cabluri de conectare, niciun zgomot nu poate fi transmis mecanic către microfon din cauza cablurilor și conectorilor.

Filtru eficient, pentru sunet clar

Un filtru de reducere a frecvenței elimină zgomotul subsonic. Acesta este activat prin procesarea semnalelor digitale, maximizând calitatea audio în etapa de înregistrare și reducând astfel nevoia de post-procesare complexă.

Comenzi esențiale

Controlul nivelului de înregistrare, ieșirea analogică pentru compatibilitatea cu o gamă largă de camere și un atenuator care simplifică stabilirea unor niveluri optime de semnal completează versatilitatea acestui microfon. Post-producție fără stres, grație acestui nivel de control.

Dispozitiv inclus pentru protecție împotriva vântului

ECM-B1M este prevăzut cu protecție cu blană împotriva vântului, ceea ce poate reduce zgomotul cauzat de vânt când fotografiați în aer liber.

Informaţii privind compatibilitatea

 

Mergeţi la pagina de asistenţă

Specificaţii

  • Construcție compactă, ușoară, lungime de 99,3 mm (4 in.) și greutate de 77,3 g (2.8 oz)

  • Model de preluare: super-direcțional/unidirecțional/omnidirecțional (se poate selecta)

  • Suport cu interfaţă multiplă compatibil cu interfaţa digitală, pentru sunet clar

  • Control manual complet pentru capturarea optimă a sunetului

  • Dispozitiv inclus pentru protecție împotriva vântului

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor