Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical

Caracteristici

Utilizare simplă în orientarea verticală

Mânerul vertical VG-C4EM încorporează comenzi aproape identice cu cele de pe corpul camerei. Locația, dimensiunea și forma butoanelor sunt optimizate, folosindu-se același material ca cel de pe corpurile aparatelor α9 II și α7R IV. Drept urmare, atunci când camera este ținută vertical, funcționarea, amplasarea și „senzația” acestor comenzi sunt o reproducere fidelă a comenzilor de pe corpul camerei.

Prindere fermă și sigură

Construcția ingenioasă a mânerului vă permite să țineți camera ferm. Cu mânerul vertical puteți să fotografiați ușor și confortabil, indiferent dacă țineți camera pe orizontală sau pe verticală, ceea ce vă ajută să vă concentrați asupra subiectului și compoziției.

Durata de utilizare efectivă s-a dublat

În mânerul vertical VG-C4EM încap două baterii NP-FZ100. Cu două baterii, vă veți putea bucura de cameră de aproape două ori mai mult decât atunci când folosiți o singură baterie. Puterea rămasă a bateriei este indicată pe ecranul LCD, în subunități de 1%. Când se consumă o baterie, camera va comuta automat la cealaltă, pentru funcționare continuă.

Reîncărcați bateriile sau furnizați energie prin USB

Bateriile din mânerul vertical pot fi reîncărcate prin portul USB al camerei, fără a fi necesară detașarea mânerului de cameră Pentru sesiuni de fotografiere prelungite, camera poate fi alimentată direct prin intermediul portului USB al acesteia, prin utilizarea unei baterii mobile sau a unui adaptor c.a. pentru suplimentarea puterii bateriei.

Corp ușor, dar rezistent, din aliaj de magneziu

Pentru a oferi aceeași rigiditate, exteriorul mânerului vertical VG-C4EM este fabricat din același aliaj de magneziu folosit pentru corpurile modelelor α9 II și α7R IV, menținând în același timp la un nivel minim greutatea și volumul total.

Rezistență de încredere la praf/umezeală

Pentru a preveni pătrunderea prafului și umezelii, dispozitivul de fixare a mânerului la cameră include același material de etanșare utilizat pe corpul camerei. Acest lucru sporește fiabilitatea generală a ansamblului camerei.

Notă

Această unitate nu se poate instala simultan cu adaptorul cu montură LA-EA2/EA4. Dacă se instalează ambele simultan, spaţiul îngust dintre unitate şi adaptorul de obiectiv îngreunează priza pe mâner. 

Informaţii privind compatibilitatea

 

Mergeţi la pagina de asistenţă

Specificaţii

  • Dimensiuni (l × Î × D): Aprox. 128,8 x 108,9 x 67 mm (5 1/8 x 4 3/8 x 2 3/4 inchi)

  • Greutate: Aprox. 290 g (10.2 oz)

  • Tip baterie: NP-FZ100

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor