Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical
Imagini cu Mâner vertical

Caracteristici

Funcţionare identică pe verticală şi orizontală

Designul folosit la VG-C3EM face ca utilizarea camerei pe orizontală sau verticală să fie aproape la fel de simplă graţie butoanelor şi comenzilor care sunt aproape identice cu cele de pe spatele camerei. De exemplu, mânerul vertical are un selector multiplu pentru a selecta rapid un punct de focalizare automată.

Formă de mâner pentru o prindere sigură

VG-C3EM are formă de mâner, ceea ce vă permite să îl ţineţi mai bine pentru a fotografia cu încredere din poziţie verticală, ceea ce, practic, este acelaşi lucru ca la poziţia orizontală.

Rezistenţă aproape dublă la oboseală

În carcasa mânerului vertical VG-C3EM încap două baterii NP-FZ100. Puteţi vedea pe monitorul LCD al camerei indicatorul de putere cu energia rămasă a bateriei sub formă de procentaj (unitatea minimă este 1%). Când o baterie este consumată, continuitatea funcţionării este asigurată în mod automat de cealaltă baterie.

Încărcare prin USB de la cameră

Puteţi încărca bateriile din mânerul vertical folosind portul USB al camerei fără a desprinde mânerul de pe corpul camerei.

Din magneziu foarte rigid pentru exterior

Fiind fabricat din aliaj de magneziu, la fel ca α9, acest mâner este foarte rigid şi are o greutate redusă.

Atenţie deosebită pentru rezistenţa la praf/umiditate

Butoanele şi comenzile sunt etanşate eficient împotriva prafului şi umidităţii, la fel şi porturile şi contactele electrice, pentru condiţii de utilizare şi fotografiere dificile.

Informaţii privind compatibilitatea

 

Mergeţi la pagina de asistenţă

Notă

Această unitate nu se poate instala simultan cu adaptorul cu montură LA-EA2/EA4. Dacă se instalează ambele simultan, spaţiul îngust dintre unitate şi adaptorul de obiectiv îngreunează priza pe mâner.

Specificaţii

  • Dimensiuni (l × Î × D): Aprox. 126,9 x 107,9 x 61,8 mm

  • Greutate: Aprox. 272 g

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor