Camera pentru vlogging ZV-1

Creată pentru a crea

*În imagine apare și mânerul de fotografiere opțional GP-VPT2BT

Ilustraţie
Noul software este disponibil acum.

Actualizarea software permite transmiterea în timp real de înaltă calitate și comunicarea online.

Gândită pentru a fi îndrăgită de creatori
Recreați lumea conform imaginației
Fotografiați, apoi partajați cu ușurință
Creată pentru vlogging
Fotografiaţi ca un profesionist
ABC-ul creării de conținut
Gândită pentru a fi îndrăgită de creatori

Nu aveți nevoie de experiență pentru a captura clipuri video cu un aspect excepțional. Camera ZV-1 a fost creată pentru a vă ajuta să obțineți clipuri video uimitoare cu dvs. și universul dvs., fără procese de configurare complicate.

Tonuri naturale ale pielii, indiferent de subiect

Cu ZV-1, toate culorile pielii au un aspect intens, naturale și sănătos. Pentru un aspect și mai frumos, aveți la dispoziție inclusiv un mod opțional pentru efectul de piele fină.

Efect Bokeh de fundal pentru un aspect profesional
Efect Bokeh de fundal pentru un aspect profesional

Senzorul CMOS mare, de 1,0", și obiectivul cu diafragmă largă oferă imagini cu efect Bokeh profesional și detalii bine definite, chiar și în condiții dificile de lumină scăzută.

Camera care vă fixează privirea
Camera care vă fixează privirea

Cu tehnologia AI vă puteți baza pe faptul că focalizarea automată va fixa fața și ochii, fără a-și abate atenția spre alte subiecte. Când doriți să focalizați alt subiect, trebuie doar să îl atingeți pe ecran, iar camera se va ocupa de focalizare.

Tranziții rapide și precise ale focalizării

Sistemul de focalizare automată hibridă rapidă al camerei ZV-1 vă permite să comutați simplu și rapid focalizarea de la o față la fundal, pentru clipuri video cu stil, care vor atrage mai multe vizionări.

Control profesional pentru Bokeh, printr-o singură atingere

Prin simpla apăsare a comutatorului pentru funcția Bokeh, puteți activa și dezactiva efectul Bokeh de fundal. Nu sunt necesare ajustări manuale complexe. Acum este ușor să obțineți un fundal defocalizat cu aspect profesional sau să mențineți în focalizare întreaga scenă, printr-o simplă apăsare de buton.

Product Showcase, pentru clipuri cu recenzii despre produse

Setarea Product Showcase vă permite să comutați cu o singură apăsare de buton la setări perfecte pentru recenziile de produse. Lărgește unghiul de vizualizare și comută focalizarea instantaneu asupra obiectului, astfel încât nu trebuie să așteptați schimbarea focalizării sau să puneți mâna în spatele produsului pentru a muta focalizarea pe acesta..

Capturați clipuri video extraordinare, oriunde mergeți
Capturați clipuri video extraordinare, oriunde mergeți

Cu ZV-1 obțineți imagini excelente în mișcare. Grație stabilizării uimitoare, filmați materiale fluide din mers, iar când faceți trecerea de la umbră la soare sau din interior în exterior, expunerea automată urmărește fețele pentru ca acestea să fie mereu bine luminate.

Redare video în timp real simplă

Cu un singur cablu, ZV-1 poate fi folosit ca instrument de comunicare online. Pentru a folosi ZV-1 ca o cameră externă, conectați-l la un computer sau la un smartphone Sony Xperia ™ printr-o conexiune prin cablu USB Type-C®.

Imagini cu persoane care participă la comunicarea online prin conectarea dispozitivului ZV-1 la PC/smartphone
Redare video în timp real de înaltă calitate

Puteți utiliza camera ZV-1 pentru redare în timp real de înaltă calitate. Cu senzorul de 1 inch, veți obține imagini clare, chiar și într-un mediu slab luminat. De asemenea, puteți utiliza microfonul direcțional cu trei capsule pentru a obține înregistrări vocale clare, chiar și atunci când redați în timp real.

Gândită pentru un sunet chiar mai bun
Gândită pentru un sunet chiar mai bun

Puteți înregistra voci clare chiar și când filmați în mulțime. Microfonul direcțional unic cu 3 capsule înregistrează clar sunetul din fața camerei, ideal pentru înregistrarea de filme. 

Paravânt pentru înregistrare în aer liber
Paravânt pentru înregistrare în aer liber

Paravântul inclus reduce zgomotul vântului pentru ca dvs. să puteți înregistra fără griji în aer liber. Obțineți o calitate înaltă a sunetului și petreceți mai puțin timp cu reînregistrarea și editarea imaginilor afectate de zgomotul vântului.

Folosiți microfonul preferat, pentru sunetul dorit
Folosiți microfonul preferat, pentru sunetul dorit

Cu o mufă pentru microfon și un adaptor multi-interfață, puteți alege unul dintre microfoanele dvs. pentru a obține exact sunetul dorit.

Recreați lumea conform imaginației

Camera ZV-1 a fost concepută pentru a realiza combinația supremă între simplitate și putere, deschizând oportunități creative pe măsura imaginației dvs.

Clipuri video dinamice, grație redării cu încetinitorul
Clipuri dinamice, redate cu încetinitorul

Fiecare mișcare devine mai spectaculoasă cu funcția de redare foarte lentă, care permite surprinderea celor mai rapide momente pentru redare cu până la de 40 de ori mai lentă decât în timp real.

Înregistrare cu interval pentru un efect cinematic
Înregistrare cu interval pentru un efect cinematic

Modul de înregistrare cu interval surprinde automat imagini cu un interval de 1 până la 60 de secunde, pe baza cărora puteți crea clipuri spectaculoase pe computer, unde norii curg precum apa și zile întregi se scurg în doar câteva secunde.

Obțineți imagini și clipuri video uimitoare
Obțineți imagini și clipuri video uimitoare

ZV-1 vă ajută să capturați imagini care ies în evidență în cronologie și în miniaturile clipurilor. Obiectivul ZEISS® 24-70mm precis duce lumina către senzorul de imagine CMOS Exmor RS™ de 1,0", iar de procesare se ocupă puternicul procesor de imagine BIONZ X™.

Exprimați-vă personalitatea cu efecte creative
Exprimați-vă personalitatea cu efecte creative

Efectele de imagine și stilurile creative oferă posibilități vizuale aproape nelimitate, de la simple efecte monocrome și parțial color, până la efecte complexe de miniaturizare.

Fotografiați, apoi partajați cu ușurință

Nu mai este nevoie să compromiteți calitatea imaginilor folosind camera smartphone-ului dvs., pentru că acum puteți partaja rapid conținutul. ZV-1 oferă imagini uimitoare și opțiuni de conectivitate perfecte, pentru o experiență de postare mai ușoară.

Transferați instantaneu filmele pe smartphone
Transferați instantaneu filmele pe smartphone

Aplicația gratuită Imaging EdgeTM pentru dispozitive mobile iOS și Android vă permite să transferați, să editați și să încărcați instantaneu imaginile filmate cu camera ZV-1 pe rețelele de socializare, de oriunde v-ați afla.

O potrivire perfectă pentru orice platformă
O potrivire perfectă pentru orice platformă

Folosiți add-onul Movie Edit pentru a aplica un plus de stabilizare imaginilor cu mai mult tremur sau reîncadrați și decupați clipurile video astfel încât acestea să corespundă raporturilor populare de aspect ale rețelelor de socializare.

Realizați cu ușurință filme în format vertical pentru dispozitive mobile
Realizați ușor filme verticale pentru mobil

Prin etichetarea automată a clipurilor video în format vertical, puteți să încărcați conținut personalizat pentru ecranele smartphone-urilor.

Creată pentru vlogging

Designul camerei ZV-1 facilitează crearea de conținut excepțional, fiind gândită în special pentru selfie-uri și vlogging. Chiar până la ultimul detaliu, scopul principal al camerei ZV-1 este acela de a crea conținut care să inspire. 

Priviți cea mai bună versiune a dvs.

Ecranul tactil LCD înclinabil poate fi întors pe orizontală, fiind perfect pentru selfie-uri și vlogging. Fără porturi, microfoane și adaptoare de montare, acesta permite o încadrare precisă și o utilizare fluidă când vă aflați în fața camerei.

Aflați dintr-o singură privire dacă înregistrați
Aflați dintr-o singură privire dacă înregistrați

Este ușor să știți când înregistrați, cu un indicator luminos de înregistrare clar în partea din față a camerei și este ușor să opriți înregistrarea, dacă doriți. Nu veți uita niciodată din greșeală să apăsați din nou pe butonul de înregistrare.

Mâner optimizat pentru selfie-uri
Mâner optimizat pentru selfie-uri

Mânerul cu profil mai pronunțat, cu formă ergonomică, este mai confortabil pentru fotografierea convențională și oferă o priză stabilă pentru a reduce oboseala pentru vlogging sau selfie-uri.

Funcționează cu mânere de control wireless
Funcționează cu mânere de control wireless

ZV-1 funcționează cu mânerul de fotografiere wireless Bluetooth® GP-VPT2BT, ce oferă control fără cabluri asupra zoom-ului, înregistrării și altor funcții și se transformă într-un mini-trepied pentru fotografii stabile în regim „mâini libere”.

Fotografiaţi ca un profesionist

Purtați în buzunar capacitatea de filmare profesională, cu detaliile uimitoare oferit de rezoluția 4K HDR și instrumente puternice de control al expunerii, pentru conținut care nu are cum să nu impresioneze.

Funcții profesionale pentru filmări 4K HDR
Funcții profesionale pentru filmări 4K HDR

Camera ZV-1 înregistrează clipuri video extrem de detaliate la rezoluție 4K HDR, prin eșantionarea unui număr de 1,7 ori mai mare de pixeli, astfel încât să puteți captura realitatea fără niciun compromis.

Gamma S-Log pentru fluxuri de lucru profesionale
Gamma S-Log pentru fluxuri de lucru profesionale

Curbele gamma S-Log2 și S-Log3 sunt disponibile pentru sincronizarea imaginilor de pe mai multe camere, oferind și flexibilitate în gradarea culorilor, precum și o serie de setări pentru profilul de imagine, pentru o estetică perfectă.

Filtru ND încorporat
Filtru ND încorporat

Un filtru cu densitate neutră (ND) deschide posibilități creative prin controlul expunerii clipurilor video, îmbunătățind profunzimea de câmp și permițând obținerea unor imagini magice cu timp de expunere mare ale apei, luminii și mișcării.

Noțiuni fundamentale privind funcțiile camerei și crearea de conținut

Descoperiți funcțiile camerei ZV-1 pentru vlogging și crearea de conținut.

Turul funcțiilor camerei ZV-1

Urmăriți acest tur video detaliat al funcțiilor camerei ZV-1.

Imaging Edge Desktop
Imaging Edge Desktop™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea în timp real; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Capture One pentru Sony
Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Capture One Pro (pentru Sony), vă pune la dispoziție mai multe instrumente de editare și fotografiere prin tethering.

Imagine cu un chat video pe ecranul mare BRAVIA cu camera conectată
Bucurați-vă de chat video pe ecranul mare BRAVIA

Aflați ce mai fac prietenii și rudele folosind marele ecran conectând camera la TV-ul BRAVIA.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

Specificaţii şi funcţii

Camera ZV-1 a fost gândită pentru crearea de conținut, cu un ecran LCD înclinabil, un mâner încorporat și un indicator luminos de înregistrare. Un microfon direcțional cu 3 capsule și paravânt vă înregistrează clar vocea, cu mai puțin zgomot cauzat de vânt; iar grație comutatorului Bokeh și setării Product Showcase, clipurile video devin mai interesante și necesită mai puțin efort.
  • Senzor de imagine mare, CMOS Exmor RS, 1.0"

  • Motor de procesare a imaginii BIONZ XTM

  • Filmare 4K

  • Microfon direcţional cu 3 capsule și paravânt

  • Ecran LCD înclinabil, mâner încorporat și indicator luminos de înregistrare

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor RS® de tip 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), raport de aspect 3:2
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 20,1 megapixeli
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
Automat (ISO 100 - 12.800, selectabil cu limita superioară/inferioară), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1.000/1.250/1.600/2.000/2.500/3.200/4.000/5.000/6.400/8.000/10.000/12.800 (se poate extinde la ISO 64/80), NR multi-cadru: Automat (ISO 100 - 12.800), 100/200/400/800/1.600/3.200/6.400/12.800/25.600
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor