RX1R II

Full Frame. Dimensiuni compacte.

Această cameră digitală compactă dispune de un senzor complet de 42,4-megapixeli şi 35 mm, care vă facilitează să capturaţi imagini de calitate mai bună, oriunde mergeţi.

COMPACTE PREMIUM

Cameră compactă profesională RX1R II cu senzor de 35 mm

DSC-RX1RM2
Imagine cu Cameră compactă profesională RX1R II cu senzor de 35 mm

Preț recomandat

18.999,00 LEI

Cea mai bună cameră compactă Full Frame

Rezoluția atinge un nivel superior

Designul cu senzor CMOS Full Frame și obiectiv fix duce la un nou nivel camera compactă RX1R II cu rezoluție de 42,2 megapixeli și procesare avansată a imaginii. Focalizarea automată rapidă, un vizor electronic retractabil și primul filtru trece-jos optic variabil din lume vă permit să vedeți cum puteți avea parte de performanță perfectă de ultimă generație cu un nivel de confort general.

Inovație pentru imagini
Inovație pentru imagini

Senzorul de înaltă rezoluție, de 42,4 megapixeli cu cadru complet, BIONZ X și obiectivul ZEISS® fac diferența în ceea ce privește detaliile imaginilor.

Focalizare automată hibridă rapidă și precisă
Focalizare automată hibridă rapidă și precisă

Cele 399 puncte de focalizare automată cu detectarea fazei și plan focal măresc considerabil viteza și acoperirea focalizării automate.

Primul filtru trece-jos de acest fel
Primul filtru trece-jos de acest fel

Optimizează calitatea imaginii cu controlul efectului filtrului trece-jos în funcție de intenția/condițiile de captură.

Vizor OLED Tru-Finder™ XGA retractabil
Vizor OLED Tru-Finder™ XGA retractabil

Cu strat de protecție ZEISS® T* și cu mărire de 0,74x, definiție și contrast superioare.

Ecran LCD rabatabil
Ecran LCD rabatabil

Se înclină în sus până la aprox. 109 grade, în jos până la aprox. 41 grade, la maxim pentru a extinde flexibilitatea unghiurilor de captură.

Sony l Galerie foto
Calitate superioară a imaginii

Detalii uimitoare

Un senzor CMOS de 42,4 megapixeli iluminat din spate, de 35 mm cu cadru complet Exmor R™, motor de procesare avansată a imaginilor BIONZ X™ și designul cu obiectiv fix oferă rezoluție neegalată și sensibilitate îmbunătățită. Aceste dezvoltări tehnologice mențin imaginile extrem de detaliate, naturale și cu expunere optimă, de la centru până la margini, indiferent de condițiile de captură.

Viteză, precizie și acoperire mai mari la focalizarea automată

Cu 399 puncte de focalizare automată cu detecţia fazei şi plan focal

Cu capacități avansate de detectare a fazei și a contrastului, sistemul Fast Hybrid AF din RX1R II oferă o acoperire vastă a focalizării automate rapide și precise, precum și performanță de urmărire. Veți putea să realizați fotografii mai bune și mai clare în orice ocazie, fără a pierde niciun moment.

Acoperire mai amplă a FA — Răspuns mai rapid la FA

Cele 399 puncte de focalizare automată cu detectarea fazei sunt adunate într-o zonă mare a imaginii (asigurând acoperire pe aproape jumătate din întregul cadru) iar răspunsul la focalizarea automată este cu aproximativ 30 % mai rapid.

Acoperire mai amplă a FA — Răspuns mai rapid la FA
Surprinde clipa
Surprinde clipa

Noul mod de focalizare AF-C și capacitățile de fotografiere continuă de până la 5 cps, împreună cu urmărirea focalizării automate, vă garantează că puteți captura cu încredere cele mai intense momente.

Primul filtru optic trece-jos variabil din lume

Controlați efectul LPF pentru a obține exact imaginea pe care o doriți

Puteți alege din trei setări de efect ale filtrului optic trece-jos variabil: Dezactivat (pentru a prioritiza rezoluția imaginii), Hi (pentru a reduce efectul moiré și petele de culori) și Standard (pentru a echilibra acele priorități). Fiecare dintre acestea beneficiază de rezoluția senzorului de 42,2 megapixeli pentru a livra cea mai bună calitate a imaginii, în funcție de intenția și condițiile de fotografiere.

Control LPF cu sarcină dublă pentru efect sporit

Cum oferă camera RX1R II sarcini duble care, în alte cazuri, ar necesita mai mult de o cameră convențională? Împărțirea fluxului de lumină incidentă [1] este controlată prin varierea tensiunii la cristalele lichide [3] dintre filtrul trece-jos 1 [2] și filtrul trece-jos 2 [4] pentru a activa, dezactiva și modifica efectul filtrului trece-jos. Varierea LPF simplifică compararea efectelor LPF.

Utilizabilitate avansată

Suficient de compactă pentru a fi transportată oriunde, camera RX1R II dispune de comenzi elegante și ergonomice, EVF retractabil, ecran LCD rabatabil și multe altele.

Atingeţi și partajați
Atingeţi și partajați

NFC vă permite să atingeți dispozitivul dvs. Android de camera RX1R II pentru a vă transfera rapid fotografiile/clipurile video prin Wi-Fi.

Personalizați cu PlayMemories Camera Apps™
Personalizați cu PlayMemories Camera Apps™

Adăugaţi funcţii adecvate nevoilor dvs. creative.

*Notă: disponibilitatea serviciilor depinde de regiune.

Vizualizaţi mai multe clipuri video
Vizualizaţi mai multe clipuri video
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea de la distanță; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

iMovie
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii

RX1R II continuă linia RX de camere de dimensiuni compacte, oferind o calitate extraordinară a imaginii şi o utilizare convenabilă, cu senzor CMOS Exmos R cu aproximativ 42,4 megapixeli efectivi şi Full Frame de 35 mm, acoperire de focalizare automată cu detecţia fazei şi plan focal în 399 de puncte, dispozitiv OLED Tru-Finder XGA retractabil, filtru optic trece-jos variabil şi alte caracteristici.
  • Senzor CMOS cu 42,4 megapixeli cu iluminare din spate şi Full Frame de 35 mm

  • Motor de procesare a imaginii BIONZ X

  • Obiectiv cu diafragmă largă ZEISS® Sonnar T* 35 mm F2

  • Focalizare automată hibridă rapidă cu 399 de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei

  • Primul filtru optic trece-jos variabil din lume

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R Full Frame de 35 mm, (35,9 x 24,0 mm), raport de aspect 3:2
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 42,4 MP
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
ISO 100-25600 (trepte de 1/3 EV) (extensibil la ISO 50/64/80/32000/40000/51200/64000/80000/102400), AUTO (ISO 100-102400, limită superioară/inferioară selectabilă), Reducere zgomot pentru mai multe cadre: ISO 100-102400 (trepte de 1 EV), AUTO (ISO 100-102400, limită superioară/inferioară selectabilă)
Sensibilitatea ISO (Film)
ISO 100-25600

Ce este în cutie

Baterie reîncărcabilă NP-BX1, Adaptor c.a., Cablu micro USB, Curea de umăr, Capac pentru obiectiv, Capac suport, Manual de instrucţiuni, Lavetă de curăţare, Încărcător de baterii, Capac pentru ocular

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor