Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm
Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm
Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm
Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm
Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm
Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm
Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm
Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm
Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm
Imagini cu Cameră RX10 II cu obiectiv F2,8 de 24-200 mm

Caracteristici

Senzor CMOS Exmor RS® de tip 1.0, de 20,2 MP (efectivi)

Primul senzor CMOS din lume suprapus tip 1.0, cu cip DRAM permite redarea cu încetinitorul de până la 40x şi obturator de mare viteză de până la 1/32000 dincolo de capacitatea de percepţie a ochiului uman. Circuitul extins oferă o capacitate mai înaltă de procesare a semnalului şi o citire de mare viteză cu mai mult de cinci ori mai rapidă decât la modelele convenţionale.

Procesor BIONZ X™ pentru detalii şi texturi superioare

Camerele foto digitale transformă lumina captată de senzor în imagini digitale. Deoarece motorul care asigură această conversie este la fel de important ca şi obiectivul şi senzorul, RX10 II beneficiază de procesorul BIONZ™ X pentru detalii mai naturale, imagini mai reale, gradaţii tonale mai bogate şi zgomot mai scăzut în fotografiere sau filmare.

Obiectivul luminos ZEISS Vario-Sonnar® T* F2,8 cu zoom

Obiectivele ZEISS Vario-Sonnar® T* cu diafragmă F2,8 constantă pe întregul interval zoom de 24-200 mm . Compus din 7 elemente asferice, acest obiectiv capturează prim-planuri extraordinare şi transformă filmele şi fotografiile în opere de artă. Inelul de control manual al diafragmei în stil profesionist funcţionează ca un controler de zoom şi diafragmă (cu oprirea/pornirea sunetului pentru o funcţionare silenţioasă) etc.

Înregistrarea directă de filme 4K prin cameră

Modelul RX10 II poate înregistra cu precizie înaltă datele filmelor 4K direct pe un card de memorie introdus în corp, suprimând în acelaşi timp efectul moiré şi contururile zimţate. Tehnologia de integrare la scară largă LSI (large scale integration) la capătul frontal care gestionează volume mari de date prin citirea integrală a pixelilor la viteze mari permite camerei să suprime distorsiunea imaginilor cu subiecţi în mişcare, cauzată de fenomenul obturatorului rulat.

Filmare cu încetinitorul la maximum 40x

Utilizând selectorul de mod pentru a selecta HFR, este uşor să creaţi filme cu încetinitorul cu conţinut de sutimi de secundă a acţiunii. Alegeţi rata de cadre de 960/1000 cps, 480/500 cps sau 240/250 cps (NTSC/PAL) , adaptată la viteza unui subiect în mişcare. Calitatea imaginii este aproape Full HD la 240/250 cps şi HD la calitate 480/500 cps în modul Prioritate calitate. Modul final de declanşare permite de asemenea înregistrarea a 2 sau 4 secunde de film înainte de apăsarea butonului MOVIE, permiţând capturarea momentului decisiv.

Obturator anti-distorsiune 1/32000 sec.

Obturatorul anti-distorsiune de până la 1/32000 sec. lucrează pentru a minimiza distorsiunea imaginii cauzată de fenomenul obturatorului rulat. De asemenea, viteza extraordinară de expunere permite producerea de fotografii cu defocalizarea fundalului utilizând o setare de diafragmă cu deschidere mare şi în condiţii de luminozitate extremă la un maximum de EV19 .

Focalizare automată rapidă de precizie de până la 0,09 sec.

Performanţa focalizării automate a modelului RX10 II atinge viteze de până la 0,09 secunde. Pentru a vă ajuta să surprindeţi oportunităţi de expunere momentană fără erori, obiectivele adaptabile oferă totodată sistemul Direct Drive Super Sonic Wave (SSM) pentru o direcţionare lină şi foarte precisă a focalizării, care lucrează împreună cu sistemul de focalizare automată rapidă inteligentă.

Până la 14 cps de fotografiere continuă, cu înnegrire redusă

Datorită noului senzor de imagine de foarte mare viteză - şi, în ciuda structurii sale de 20,2 MP - camera dispune de citirea accelerată a datelor, ceea ce ajută la fotografierea continuă de până la 14 cps . Aceasta vă permite să surprindeţi momente de frumuseţe discretă sau expresii faciale.

Vizor OLED Tru-Finder ™ XGA pentru fotografiere inspirată

Vizorul electronic cu contrast ridicat oferă rezoluţie înaltă, echivalentul a 2.359.000 de puncte. Rezoluţie impresionantă şi iluminarea proprie permit afişarea celor mai subtile detalii pentru o compunere precisă.

Operabilitate şi funcţii profesionale

Contați pe controlul în stil profesionist cu ajutorul inelului manual pentru operaţii manuale şi al suportului cu interfaţă multiplă (MI) pentru posibilitatea de extindere ulterioară cu diverse accesorii avansate pentru fotografi de nivel avansat. Carcasa din aliaj de magneziu, cu toate elementele de operare rezistente la praf/umiditate, inclusiv comenzile şi butoanele, este ideală pentru utilizare în condiţii de grele de exterior.

Conectaţi-vă la smartphone-uri şi tablete printr-o singură atingere

Transferaţi instantaneu o fotografie sau un film pe smartphone-ul sau tableta Android prin simpla atingere de cameră - folosind Imaging Edge Mobile şi funcţiile Wi-Fi® şi NFC™ (Near Field Communication) încorporate. De asemenea, printr-o atingere puteţi activa aplicaţia Smart Remote Embedded, pentru controlul de la distanţă a camerei de pe un dispozitiv mobil şi porniţi/opriţi înregistrarea de filme.

Aflați mai multe

Asistenţă pentru aplicaţiile PlayMemories Camera la (PMCA)

Bucuraţi-vă de o cameră care, cu timpul, devine din ce în ce mai funcţională. Alegeţi din gama tot mai extinsă de aplicaţii PlayMemories Camera Apps™ pentru telecomandă efecte pentru imagini şi clipuri video şi multe altele. Instalarea este simplă utilizând PC-ul sau conexiunea Wi-Fi® a camerei.

Vizualizare detalii

Alegeţi calitatea profesională XAVC S sau înregistrarea de filme AVCHD

În special pentru videografii profesionişti, formatul XAVC S oferă compresie scăzută pentru expresie de filmare de înaltă calitate şi zgomot minim chiar şi în scene pline de mişcare. Aveţi, de asemenea disponibil şi formatul AVCHD pentru editare şi partajare facilă. Această cameră 4K utilizează suport codec care acceptă înregistrarea 4K la viteze de până la 100 Mbps şi permite suplimentar înregistrarea de imagini Full HD.

Diverse funcţii pentru filme pentru utilizare în stil profesionist

Sunt disponibile diverse funcţii pentru filmare, care includ Profil imagine (care stabileşte caracterul filmelor prin modificarea parametrilor de bază precum efectele cromogenice şi reglarea gradaţiei), gamma S-Log2 (care extinde intervalul dinamic de înregistrare pentru a reduce zonele supraexpuse şi efectul de trecere în negru), TC/UB, control înregistrare, înregistrarea video duală etc.

Fotografiaţi aproape oriunde, cu sensibilitate largă ISO

Sensibilitatea se extinde până la ISO 12800, pentru imagini mai clare în condiţii de lumină extrem de redusă. Lăsaţi modul ISO automat să determine cea mai potrivită setare sau extindeţi manual sensibilitatea până la ISO 80. Camera vă permite, de asemenea, să configuraţi timpul de expunere inferior în momentul de setare Auto ISO.

Butonul personalizabil creează confort

Butonul personalizabil (C) vă permite să programaţi unul din cele peste 40 funcţii posibile pentru a adapta capacităţile camerei la stilul dvs. de filmare. Prin alocarea unei funcţii utilizate frecvent sau a unei setări preferate la acest buton, puteţi activa imediat funcţia respectivă. Veţi avea la îndemână acces facil la selecţia dvs.- pentru o operare mai rapidă, mai intuitivă a camerei.

Funcţie Dual REC, fotografiere în timpul înregistrării filmelor

Captaţi imagini statice de 17 MP în timpul înregistrării unui film. Camera foto vă permite să realizaţi fotografii de calitate impresionantă chiar în cadrul înregistrării de filme. Noua funcţie de declanşare automată Dual Rec permite fotografierea automată în timpul înregistrării de filme. Selectaţi frecvenţa declanşării Auto Dual Rec din setările înalt/standard/scăzut.

Diverse funcţii îmbunătăţite ale obturatorului

Funcţiile obturatorului au fost îmbunătăţite. De exemplu, funcţia de temporizator automat acum acceptă fotografierea variată, astfel că puteţi utiliza această funcţie chiar şi în situaţiile în care nu puteţi ajunge la declanşator. Numărul de fotografii cu varierea expunerii este extinsă la nouă.

Monitorizare luminoasă

Această funcţie, care îmbunătăţeşte luminozitatea imaginii, de exemplu, poate fi alocată unui buton personalizabil pentru acces uşor atunci când filmaţi un cer înstelat sau altă scenă întunecată.

Funcţii de asistenţă la focalizare manuală şi compensare pentru rafinamentul focalizării

Aceste caracteristici vă ajută să reglaţi fin focalizarea după preferinţe. Asistarea la focalizare manuală (MF) măreşte zona focalizată pentru a permite o reglare mai precisă, iar conturarea zonelor focalizate evidenţiază zonele cele mai clare sau cele mai focalizate, în culoarea aleasă după preferinţe, pentru a ajuta în stabilirea necesităţii focalizării.

Focalizare automată cu blocare pentru oportunităţi de fotografiere îmbunătăţite

Pentru a activa Focalizarea automată cu blocare, doar apăsaţi declanşatorul până la jumătate . Funcţia reglează automat dimensiunea cadrului ţintă a focalizării automate pentru a se adapta dimensiunii subiectului, a îmbunătăţi performanţa de urmărire şi a profita la maximum de fiecare ocazie de a fotografia.

Control prin telecomandă al camerei acceptat

Atunci când camera este conectată la un computer, puteţi utiliza controlarea camerei foto de la distanţă pentru a realiza fotografii sau pentru a schimba setările camerei de pe calculatorul conectat prin portul USB. Nu trebuie decât să descărcaţi aplicaţia de control de la distanţă a camerei într-o versiune acceptată de PC.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Duceți fotografiile la următorul nivel cu aplicațiile Imaging Edge pentru desktop. Folosiți funcția „Telecomandă” pentru a controla fotografierea de la distanță; Funcția „Vizualizator” pentru a previzualiza, a evalua și a selecta rapid fotografiile din biblioteci mari de imagini; Și funcția „Editare” pentru a transforma datele RAW în fotografii de înaltă calitate, gata de livrare. Obțineți cele mai bune rezultate din fișierele Sony RAW și gestionați mai eficient producțiile dvs.

Aflați mai multe

Specificaţii

Datorită noului senzor CMOS cu memorie ataşată care oferă un obturator de mare viteză 1/32000, 4K şi redare cu încetinitorul de ultimă generaţie, precum şi multe altor funcţii, modelul RX10 II este conceput pentru călătoriile fotografilor serioşi. Obiectivul cu diafragmă largă, zoom-ul extins şi alte caracteristici valoroase sunt împrumutate de la modelul RX10.
  • Senzor CMOS suprapus tip 1.0 de 20,2 MP cu cip DRAM

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* de 24-200mm cu diafragmă 2,8

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • UHD 4K , – de patru ori mai multe detalii comparativ cu Full HD

  • Redare de până la 40x cu încetinitorul

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor® RS (13,2 mm x 8,8 mm) de tip 1,0
Număr de pixeli (efectivi)
20,2 MP
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
Automată: (ISO 125-ISO 12800, selectabil cu limita superioară/inferioară), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (extensibilă la ISO64/80); Reducerea zgomotului pentru mai multe cadre: Automat (ISO 100-12800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600

Ce este în cutie

Acumulator seria NP-FW50, Adaptor c.a. (AC-UB10C/UB10D), Cablu micro USB, Curea de umăr,Capac pentru obiectiv, Capac suport, Parasolar, Capac pentru ocular, Manual de instrucţiuni

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor