RX10 Ⅱ

Stil profesionist. Extrem de rapid.

Noua cameră RX10 II în stil profesionist cu senzor CMOS suprapus tip 1.0 şi memorie ataşată surprinde tărâmul ascuns al imaginaţiei. Exploraţi filme şi fotografii statice de un realism extrem 4K .

Noul software este disponibil acum.

Porniţi camera pentru a simplifica şi mai mult fotografierea.

Faceţi zoom într-o lume necunoscută.

Focalizaţi imaginaţia pe noul realism extrem 4K .

Camera mult aclamată RX10 II de la Sony este o dezvoltare remarcabilă în ceea ce priveşte posibilităţile de fotografiere şi filmare – primul senzor de imagine CMOS din lume suprapus de tip 1.0 cu memorie ataşată. Folosiţi această cameră pentru a crea filme uimitoare 4K, cu mişcare cu încetinitorul de până la 40x, imagini statice spectaculoase şi multe altele. Se naşte o lume nouă din fotografia de un realism extrem. Măriţi.

Lumea fotografierii la viteze foarte mari

Bine aţi venit în lumea nouă a fotografierii la viteze foarte mari. Mişcare foarte lentă cu încetinitorul – funcţie odată disponibilă numai pe camerele profesioniste. Imagini senzaţionale de acţiune rapidă capturate fără distorsiuni. Libertate nemaiîntâlnită de fotografiere în condiţii de iluminare puternică. Intraţi pe tărâmul imaginaţiei la 1/32000 pe secundă. Minunile vă aşteaptă.

Sony l Galerie foto
Vedeţi mai multe fotografii mostră
Senzor CMOS suprapus tip 1.0 cu chip DRAM
Înregistrare de înaltă precizie 4K

Uimiţi-vă spectatorii şi pe sine.

Bucuraţi-vă de înregistrarea 4K cu distorsiune minimizată. Codecul XAVC S profesionist asigură filmări frumoase şi înregistrare cu rată de biţi ridicată, iar citirea întreagă a pixelilor fără combinarea într-unul singur oferă rezultate la rezoluţie înaltă. Puteţi captura filme foarte reale cu detalii de cinema şi claritate ce depăşesc ochiul uman.

Fotografiere la viteze extrem de mari
Fotografiere la viteze extrem de mari

O lume minunată la 1/32000 sec.

Obturatorul anti-distorsiune super-rapid de până la 1/32000 sec. permite capturarea mişcărilor extrem de rapide fără distorsiunea imaginilor cauzate de obturatorul rulat.

Fotografiere fără limite în cond. de luminozitate ridicată.

Obturator de foarte mare viteză de 1/32000 sec.

Obturatorul anti-distorsiune ultra-rapid asigură o acoperire de fotografiere în interval extins de până la EV19. Puteţi fotografia în condiţii de luminozitate extrem de mare, chiar şi în cazuri de fundaluri defocalizate.

Fotografiere fără limite în cond. de luminozitate ridicată.
1/2000 sec.
Fotografiere fără limite în cond. de luminozitate ridicată.
1/32000 sec.
FA inteligentă şi rapidă de până la 0,09 sec.
FA inteligentă şi rapidă de până la 0,09 sec.

Răspuns rapid şi precis pentru a surprinde momentele decisive

RX10 II dispune de focalizare automată inteligentă şi rapidă cu viteză ridicată şi precisă de detectare a contrastului. Potrivirea efectivă optimizată între obiectiv şi controler permite un răspuns rapid.

Imaginaţie superioară

O perspectivă puternică pentru autoexprimare.

Pentru fiecare scenă, pentru orice fotografie, bucuraţi-vă de rezultate clare de fiecare dată cu un obiectiv puternic ZEISS Vario-Sonnar® T* cu diafragmă F2,8 constantă pe întregul interval zoom. Claritatea excepţională a obiectivului transformă fotografiile în opere de artă.

Luminos, clar, mai precis
Luminos, clar, mai precis

Funcţii indispensabile pentru fotografii pasionaţi

OLED Tru-Finder™ cu contrast ridicat are o rezoluţie uimitoare, echivalentul a 2.359.000 de puncte. Vizibilitatea luminoasă din colţ în colţ permite concentrarea uşoară pe subiectele fotografiate.

Convenţional, dar sofisticat.

Conceput pentru a satisface profesioniştii şi să-i inspire pe entuziaşti.

Contaţi pe un control tradiţional în stil profesionist, ca la un inel pentru controlul diafragmei operat manual. Descoperiţi ingeniozitatea corpului, inclusiv designul considerat rezistent la praf/umezeală. RX10 II combină funcţii anticipate şi excepţionale pentru a vă depăşi aşteptările.

Actualizări descărcabile

Aplicaţiile PlayMemories vă fac camera foto mai inteligentă.

Creşteţi utilizabilitatea cu ajutorul aplicaţiilor, ca Smart Remote Control (care permite declanşarea de la distanţă), de editare şi efecte, şi lucraţi în paralel prin Wi-Fi®/NFC™.

*Notă: disponibilitatea serviciilor depinde de regiune.

Actualizări descărcabile
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea de la distanță; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Capture One (pentru Sony)
Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering. 

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

iMovie
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii

Datorită noului senzor CMOS cu memorie ataşată care oferă un obturator de mare viteză 1/32000, 4K şi redare cu încetinitorul de ultimă generaţie, precum şi multe altor funcţii, modelul RX10 II este conceput pentru călătoriile fotografilor serioşi. Obiectivul cu diafragmă largă, zoom-ul extins şi alte caracteristici valoroase sunt împrumutate de la modelul RX10.
  • Senzor CMOS suprapus tip 1.0 de 20,2 MP cu cip DRAM

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* de 24-200mm cu diafragmă 2,8

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • UHD 4K , – de patru ori mai multe detalii comparativ cu Full HD

  • Redare de până la 40x cu încetinitorul

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor® RS (13,2 mm x 8,8 mm) de tip 1,0
Număr de pixeli (efectivi)
20,2 MP
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
Automată: (ISO 125-ISO 12800, selectabil cu limita superioară/inferioară), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (extensibilă la ISO64/80); Reducerea zgomotului pentru mai multe cadre: Automat (ISO 100-12800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600

Ce este în cutie

Acumulator seria NP-FW50, Adaptor c.a. (AC-UB10C/UB10D), Cablu micro USB, Curea de umăr,Capac pentru obiectiv, Capac suport, Parasolar, Capac pentru ocular, Manual de instrucţiuni

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor