RX100 IV

Format mic. Potenţial superviteză.

Descoperiţi momente dramatice şi minuni nevăzute de ochiul uman. Scoateţi din buzunar noua cameră de superviteză Sony RX100 IV şi descătuşaţi potenţialul nelimitat al imaginaţiei.

CAMERE FOTO COMPACTE

RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie

DSC-RX100M4
Imagine cu RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie

Preț recomandat

3.799,00 LEI

Noul software este disponibil acum.

Porniţi camera pentru a simplifica şi mai mult fotografierea.

Lumea fotografierii la viteze foarte mari

Bine aţi venit în lumea nouă a fotografierii la viteze foarte mari. Mişcare foarte lentă cu încetinitorul – funcţie disponibilă în trecut numai pe camerele profesioniste. Imagini senzaţionale de acţiune rapidă capturate fără distorsiuni. Libertate nemaiîntâlnită de fotografiere în condiţii de iluminare puternică. Intraţi pe tărâmul imaginaţiei la 1/32000 pe secundă. Minunile vă aşteaptă.

Vedeţi mai multe fotografii mostră
Vedeţi mai multe fotografii mostră
Fotografiaţi mai mult decât ochiul uman ar putea vedea.

Super potenţial. Super realitate.

În interiorul compact al RX100 IV se găseşte primul senzor CMOS din lume suprapus de tip 1.0 cu memorie ataşată – o dezvoltare remarcabilă în posibilităţile de fotografiere. Folosiţi această cameră pentru a descoperi minunile redării mişcării foarte lente cu încetinitorul de până la 40x, vitezele foarte mari de 1/32000 sec., obturatorul anti-distorsiune şi filme 4K la îndemână. Acum exploraţi libertatea infinită a imaginaţiei, dincolo de imaginaţie.

Senzor CMOS suprapus tip 1.0 cu chip DRAM
Fotografiere la viteze extrem de mari
Fotografiere la viteze extrem de mari

O lume minunată la 1/32000 sec.

Obturatorul anti-distorsiune super-rapid de până la 1/32000 sec. permite capturarea mişcărilor extrem de rapide fără distorsiunea imaginilor cauzate de obturatorul rulat.

Fotografiere fără limite în cond. de luminozitate ridicată.

Obturator de foarte mare viteză de 1/32000 sec.

Obturatorul anti-distorsiune ultra-rapid asigură o acoperire de fotografiere în interval extins de până la EV19. Puteţi fotografia în condiţii de luminozitate extrem de mare, chiar şi în cazuri de fundaluri defocalizate.

Fotografiere fără limite în condiţii de luminozitate foarte ridicată.
1/2000 SEC.
Fotografiere fără limite în condiţii de luminozitate foarte ridicată.
1/32000 sec.
Fotografiere continuă la viteză mare
Fotografiere continuă la viteză mare

Până la 16 cps de fotografiere continuă, fără înnegrire

În ciuda numărului mare de pixeli, 20,1 MP , camera permite o citire rapidă a fotografierii continue de până la 16 cps, fără înnegrire — puteţi surprinde momente decisive ale acţiunii fără să pierdeţi nicio scenă.

Clipuri video 4K'' în buzunarul dumneavoastră.

Daţi frâu liber puterilor creative.

Bucuraţi-vă de funcţia clipuri video 4K super-reale , , pentru filmare de ocazie de până la 5 minute. Codecul XAVC S de grad profesionist asigură filmări frumoase şi înregistrare cu rată de biţi ridicată.

Sony l Canalul camerelor foto
Vizualizaţi mai multe clipuri video
Luminos, clar, mai precis
Luminos, clar, mai precis

Funcţii indispensabile pentru fotografii pasionaţi

Vizor OLED Tru-Finder™ XGA retractabil este o funcţie remarcabilă la o cameră foto de aceste dimensiuni. Tratate cu strat ZEISS T, acest vizor oferă o vizualizare clară din colţ în colţ.

Funcţii profesionale pentru utilizare maximă.

Echipamente esențiale pentru fotografii de neuitat...

Mai degrabă decât să vă incomodeze cu accesorii suplimentare, noul format de buzunar RX100 IV vă oferă bazele unui stil profesionist la îndemână. Sunteţi echipat pentru libertatea de a surprinde minunate momente memorabile în imagini oriunde v-aţi afla.

Actualizări descărcabile

Aplicaţiile PlayMemories vă fac camera foto mai inteligentă.

Sporiţi confortul la utilizare cu ajutorul aplicaţiilor de declanşare precum Smart Remote Control (care permite acţionarea de pe smartphone a obturatorului) şi aplicaţii de editare şi efecte şi lucraţi în paralel printr-o conexiune Wi-Fi/NFC™.

Actualizări descărcabile
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea de la distanță; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Capture One (pentru Sony)
Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

iMovie
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii

Modelul RX100 IV este creat pentru călătoriile fotografilor pasionaţi, datorită noului senzor CMOS cu memorie ataşată care oferă redare cu încetinitorul de ultimă generaţie, obturator de mare viteză 1/32000, 4K şi multe altor funcţii. Prin sinteza sa unică de caracteristici, aceasta este alegerea ideală pentru profesioniştii care caută o a doua cameră care să completeze modelul cu obiective interschimbabile.
  • Senzor CMOS suprapus tip 1.0 de 20,1 MP8 cu cip DRAM

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* de 24-70 mm, cu diafragmă F1,8-2,8

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Redare de până la 40x cu încetinitorul

  • Obturator anti-distorsiune - obturator de mare viteză 1/32000

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor RS® de tip 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), raport de aspect 3:2
Număr de pixeli (efectivi)
20,1 MP
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
Automat (ISO 125-12800, selectabil cu limita superioară/inferioară), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (extensibilă la ISO80/100), Reducerea zgomotului pentru mai multe cadre: Automat (ISO 125-12800), 200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600

Ce este în cutie

Baterie reîncărcabilă NP-BX1, Adaptor c.a. AC-UB10C/UB10D, Cablu micro USB, Curea de mână, Manual de instrucţiuni

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor