COMPACTE PREMIUM

RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie

DSC-RX100M4
Imagine cu RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie

Preț recomandat

3.799,00 LEI

Imagini cu RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie
Imagini cu RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie
Imagini cu RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie
Imagini cu RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie
Imagini cu RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie
Imagini cu RX100 IV - stăpânul vitezei, cu senzor CMOS suprapus de tip 1.0, ataşat la memorie

Caracteristici

Obiective ZEISS Vario-Sonnar® T* pentru grad înalt de reproducere

Obiectivul mare ZEISS Vario-Sonnar® T* 24-70mm, F1,8-2,8 permite fotografierea cu unghi larg de deschidere de până la 24 mm. Diafragma maximă luminoasă F2,8 la capătul teleobiectivului permite fotografierea fără tremurul camerei şi neclaritatea mişcării subiectului şi capturarea de fotografii (de exemplu a portretelor) cu defocalizări superbe ale fundalului. Stratul de protecţie ZEISS T* reduce remanenţa imaginii şi petele albe.

Senzor CMOS Exmor RS® de tip 1.0, de 20,1 MP (efectivi)

Primul senzor CMOS din lume suprapus tip 1.0, cu cip DRAM permite redarea cu încetinitorul de până la 40x şi obturator de mare viteză de până la 1/32000 dincolo de capacitatea de percepţie a ochiului uman. Circuitul extins oferă o capacitate mai înaltă de procesare a semnalului şi o citire de mare viteză cu mai mult de cinci ori mai rapidă decât la modelele convenţionale.

Procesor BIONZ X™ pentru detalii şi texturi superioare

Camerele foto digitale transformă lumina captată de senzor în imagini digitale. Deoarece motorul care asigură această conversie este la fel de important ca şi obiectivul şi senzorul, RX 100IV beneficiază de procesorul BIONZ™ X pentru detalii mai naturale, imagini mai reale, gradaţii tonale mai bogate şi zgomot mai scăzut în fotografiere sau filmare.

Redare cu încetinitorul la maxim 40x

Utilizând selectorul de mod pentru a selecta HFR, este uşor să creaţi filme cu încetinitorul cu conţinut de sutimi de secundă a acţiunii. Alegeţi rata de cadre de 960/1000 cps, 480/500 cps sau 240/250 cps (NTSC/PAL) , adaptată la viteza unui subiect în mişcare. Calitatea imaginii este aproape Full HD la 240/250 cps şi HD la calitate 480/500 cps în modul Prioritate calitate. Modul final de declanşare permite de asemenea înregistrarea a 2 sau 4 secunde de film înainte de apăsarea butonului film, permiţând capturarea momentului decisiv.

Obturator anti-distorsiune 1/32000 sec.

Obturatorul anti-distorsiune de până la 1/32000 sec. lucrează pentru a minimiza distorsiunea imaginii cauzată de fenomenul obturatorului rulat. De asemenea, viteza extraordinară de expunere permite producerea de fotografii cu defocalizarea fundalului utilizând o setare de diafragmă cu deschidere mare şi în condiţii de luminozitate extremă la un maximum de EV19 .

Până la 16 cps de fotografiere continuă, fără înnegrire

Datorită noului senzor de imagine de foarte mare viteză - şi, în ciuda structurii sale de 20,1 MP - camera dispune de citirea accelerată a datelor, care ajută la fotografierea continuă de până la 16 cps . Aceasta vă permite să surprindeţi momente de frumuseţe discretă sau expresii faciale.

Vizor OLED Tru-Finder ™ XGA pentru fotografiere inspirată

Vizorul electronic retractabil cu contrast ridicat oferă rezoluţie înaltă, echivalentul a 2.359.000 de puncte. Rezoluţie impresionantă şi iluminarea proprie permit afişarea celor mai subtile detalii pentru o compunere precisă. Optica oculară a vizorului electronic este tratată cu strat de protecţie ZEISS T* pentru a reduce oglindirile nedorite şi a obţine o vizibilitate clară din colţ în colţ.

Inel de control pentru fotografiere avansată

Inelul de control montat convenabil pe obiectiv vă permite să selectaţi manual funcţii profesioniste ca, de exemplu, timpul de expunere, diafragma şi multe altele, pentru un control creativ, o altă funcţie ce recomandă această cameră pentru exigenţele fotografilor profesionişti.

Ecran LCD rabatabil la 180 de grade pentru compunere flexibilă

Ecranul de înaltă rezoluţie de tip 3.0 ce poate fi înclinat permite realizarea de selfie-uri şi încadrarea perfectă a cadrelor de deasupra capului sau din unghi redus. Îl puteţi utiliza în poziţii de fotografiere ridicate/coborâte pentru mai multă flexibilitate în surprinderea compoziţiilor creative.

Focalizare automată cu răspuns rapid şi precis pentru a surprinde momentele decisive

Camera dispune de focalizare automată rapidă inteligentă cu focalizare automată precisă de detecţie a contrastului. Îmbunătăţit de la sistemul de focalizare automată utilizată în seria α7, acesta obţine focalizarea prin minimizarea mişcărilor inutile ale obiectivului, anticipând intervalul de focalizare automată şi accelerând acţionarea obiectivului, îmbunătăţind astfel răspunsul pentru a permite capturarea a şi mai multor momente discrete.

Înregistrarea directă de filme 4K [FN_ 08] prin cameră

Modelul RX100 IV poate înregistra cu precizie înaltă filme 4K [FN_ 08] FN_09] . În plus, imaginile uimitoare de înaltă precizie 4K, cu moiré şi contururile zimţate eliminate pot fi livrate prin citirea datelor fără a combina mai mulţi pixeli într-unul singur sau omiterea liniilor.

Conectaţi-vă la smartphone-uri şi tablete printr-o singură atingere

Transferaţi instantaneu o fotografie sau un film pe smartphone-ul sau tableta Android prin simpla atingere de cameră - folosind Imaging Edge Mobile şi funcţiile Wi-Fi® şi NFC™ (Near Field Communication) încorporate. De asemenea, printr-o atingere puteţi activa aplicaţia Smart Remote Embedded, pentru controlul de la distanţă a camerei de pe un dispozitiv mobil şi porniţi/opriţi înregistrarea de filme.

Aflați mai multe

Asistenţă pentru aplicaţiile de cameră PlayMemories (PMCA)

Bucuraţi-vă de o cameră care, cu timpul, devine din ce în ce mai funcţională. Alegeţi din gama tot mai extinsă de aplicaţii PlayMemories Camera Apps™ pentru telecomandă efecte pentru imagini şi clipuri video şi multe altele. Instalarea este simplă utilizând PC-ul sau conexiunea Wi-Fi® a camerei.

Vizualizare detalii

Fotografiaţi aproape oriunde, cu sensibilitate largă ISO

Sensibilitatea se extinde până la ISO 12800, pentru imagini mai clare în condiţii de lumină extrem de redusă. Lăsaţi modul ISO automat să determine cea mai potrivită setare sau extindeţi manual sensibilitatea până la ISO 80. Camera vă permite, de asemenea, să configuraţi timpul de expunere inferior în momentul de setare Auto ISO.

Butonul personalizabil creează confort

Butonul personalizabil (C) vă permite să programaţi unul din cele peste 40 funcţii posibile pentru a adapta capacităţile camerei la stilul dvs. de filmare. Prin alocarea unei funcţii utilizate frecvent sau a unei setări preferate la acest buton, puteţi activa imediat funcţia respectivă. Veţi avea la îndemână acces facil la selecţia dvs.- pentru o operare mai rapidă, mai intuitivă a camerei.

Funcţie Dual REC, fotografiere în timpul înregistrării filmelor

Captaţi imagini statice de 17 MP în timpul înregistrării unui film. Camera foto vă permite să realizaţi fotografii de calitate impresionantă chiar în cadrul înregistrării de filme. Noua funcţie de declanşare automată Dual Rec permite fotografierea automată în timpul înregistrării de filme. Selectaţi frecvenţa declanşării Auto Dual Rec din setările înalt/standard/scăzut.

Diverse funcţii îmbunătăţite ale obturatorului

Funcţiile obturatorului au fost îmbunătăţite. De exemplu, funcţia de temporizator automat acum acceptă fotografierea variată, astfel că puteţi utiliza această funcţie chiar şi în situaţiile în care nu puteţi ajunge la declanşator. Numărul de fotografii cu varierea expunerii este extinsă la nouă.

Monitorizare luminoasă

Această funcţie, care îmbunătăţeşte luminozitatea imaginii, de exemplu, poate fi alocată unui buton personalizabil pentru acces uşor atunci când filmaţi un cer înstelat sau altă scenă întunecată.

Funcţii de asistenţă la focalizare manuală şi compensare pentru rafinamentul focalizării

Aceste caracteristici vă ajută să reglaţi fin focalizarea după preferinţe. Asistarea la focalizare manuală (MF) măreşte zona focalizată pentru a permite o reglare mai precisă, iar conturarea zonelor focalizate evidenţiază zonele cele mai clare sau cele mai focalizate, în culoarea aleasă după preferinţe, pentru a ajuta în stabilirea necesităţii focalizării.

Focalizare automată cu blocare pentru oportunităţi de fotografiere îmbunătăţite

Pentru a activa Focalizarea automată cu blocare, doar apăsaţi declanşatorul până la jumătate . Funcţia reglează automat dimensiunea cadrului ţintă a focalizării automate pentru a se adapta dimensiunii subiectului, a îmbunătăţi performanţa de urmărire şi a profita la maximum de fiecare ocazie de a fotografia.

Alegeţi calitatea profesională XAVC S sau înregistrarea de filme AVCHD

În special pentru videografii profesionişti, formatul XAVC S oferă compresie scăzută pentru expresie de filmare de înaltă calitate şi zgomot minim chiar şi în scene pline de mişcare. Aveţi, de asemenea disponibil şi formatul AVCHD pentru editare şi partajare facile. Această cameră 4K utilizează suport codec care acceptă înregistrarea 4K la viteze de până la 100 Mbps şi permite suplimentar înregistrarea de imagini Full HD.

Diverse funcţii pentru filme pentru utilizare în stil profesionist

Sunt disponibile diverse funcţii pentru filmare, care includ Profil imagine (care stabileşte caracterul filmelor prin modificarea parametrilor de bază precum efectele cromogenice şi reglarea gradaţiei), gamma S-Log2 (care extinde intervalul dinamic de înregistrare pentru a reduce zonele supraexpuse şi efectul de trecere în negru), TC/UB, control înregistrare, înregistrarea video duală etc.

Control prin telecomandă al camerei acceptat

Atunci când camera este conectată la un computer, puteţi utiliza controlarea camerei foto de la distanţă pentru a realiza fotografii sau pentru a schimba setările camerei de pe calculatorul conectat prin portul USB. Nu trebuie decât să descărcaţi aplicaţia de control de la distanţă a camerei într-o versiune acceptată de PC.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Duceți fotografiile la următorul nivel cu aplicațiile Imaging Edge pentru desktop. Folosiți funcția „Telecomandă” pentru a controla fotografierea de la distanță; Funcția „Vizualizator” pentru a previzualiza, a evalua și a selecta rapid fotografiile din biblioteci mari de imagini; Și funcția „Editare” pentru a transforma datele RAW în fotografii de înaltă calitate, gata de livrare. Obțineți cele mai bune rezultate din fișierele Sony RAW și gestionați mai eficient producțiile dvs.

Aflați mai multe

Specificaţii

Modelul RX100 IV este creat pentru călătoriile fotografilor pasionaţi, datorită noului senzor CMOS cu memorie ataşată care oferă redare cu încetinitorul de ultimă generaţie, obturator de mare viteză 1/32000, 4K şi multe altor funcţii. Prin sinteza sa unică de caracteristici, aceasta este alegerea ideală pentru profesioniştii care caută o a doua cameră care să completeze modelul cu obiective interschimbabile.
  • Senzor CMOS suprapus tip 1.0 de 20,1 MP8 cu cip DRAM

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* de 24-70 mm, cu diafragmă F1,8-2,8

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Redare de până la 40x cu încetinitorul

  • Obturator anti-distorsiune - obturator de mare viteză 1/32000

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor RS® de tip 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), raport de aspect 3:2
Număr de pixeli (efectivi)
20,1 MP
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
Automat (ISO 125-12800, selectabil cu limita superioară/inferioară), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (extensibilă la ISO80/100), Reducerea zgomotului pentru mai multe cadre: Automat (ISO 125-12800), 200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600
Sensibilitatea ISO (Film)
Automat (ISO 125-ISO 12800, selectabil cu limita superioară/inferioară), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800

Ce este în cutie

Baterie reîncărcabilă NP-BX1, Adaptor c.a. AC-UB10C/UB10D, Cablu micro USB, Curea de mână, Manual de instrucţiuni

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor