COMPACTE PREMIUM

Cameră foto avansată RX100 III cu senzor de tip 1.0

DSC-RX100M3
Imagine cu Cameră foto avansată RX100 III cu senzor de tip 1.0

Preț recomandat

3.899,00 LEI

Imagini cu Cameră foto avansată RX100 III cu senzor de tip 1.0
Imagini cu Cameră foto avansată RX100 III cu senzor de tip 1.0
Imagini cu Cameră foto avansată RX100 III cu senzor de tip 1.0
Imagini cu Cameră foto avansată RX100 III cu senzor de tip 1.0
Imagini cu Cameră foto avansată RX100 III cu senzor de tip 1.0
Imagini cu Cameră foto avansată RX100 III cu senzor de tip 1.0
Cameră foto avansată RX100 III cu senzor de tip 1.0 în toiul acţiunii

Caracteristici

Senzor CMOS Exmor R® de tip 1,0", de 20,1 MP (efectivi)

Senzorul CMOS Exmor R® de tip 1,0", cu iluminare din spate, asigură detalii clare şi luminoase în toate fotografiile şi clipurile video. Designul special Sony cu iluminare din spate permite o capturare de patru ori mai bună a luminii prin mutarea circuitelor în partea din spate a senzorului.

BIONZ™ X pentru detalii şi texturi superioare

Toate camerele digitale necesită convertirea luminii captate de senzor într-o fotografie digitală frumoasă. Motorul care asigură această conversie este la fel de important ca şi obiectivul şi senzorul de înaltă rezoluţie; astfel, Sony a dezvoltat remarcabilul procesor BIONZ™ X, permiţând detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradaţii tonale mai bogate şi zgomot redus, atât pentru fotografii cât şi pentru filme.

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* F1,8-2,8, de 24-70 mm

Obiectivul superangular de 24 mm capturează mai mult din scenă — ideal pentru arhitectură şi peisaje, în timp ce setarea la 70 mm (la luminosul F2,8) este excelentă pentru portrete, prim-planuri (distanţă de 30 cm) şi estomparea creativă a fundalului. Având în spate peste 150 de ani de experienţă în optica de precizie, obiectivul ZEISS conferă contrast intens şi claritate înregistrărilor, fără reflexii, graţie unei protecţii avansate multistrat.

Fotografiaţi mai bine cu vizorul electronic încorporat

Vizorul electronic încorporat oferă mai o compoziţie mai precisă a fotografiei, mai ales în condiţii de iluminare puternică. Un senzor pentru ochi permite comutarea instantanee între vizor şi ecranul LCD, pentru filmare comodă, intuitivă.

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă

Reducerea zgomotului în funcţie de zonă împarte selectiv imaginea pe zone în funcţie de anumite modele (precum margini, texturi şi zone colorate uniform, cum ar fi cerul albastru), apoi aplică cea mai potrivită soluţie de reducere a zgomotului fiecărei zone, îmbunătăţind calitatea imaginii, în special la setări ridicate de sensibilitate.

Reproducerea detaliilor şi reducerea difracţiei

Utilizaţi performanţele complete ale senzorului şi obiectivelor. Tehnologia de reproducere a detaliilor previne contururile prea evidenţiate care afectează majoritatea imaginilor digitale. Reducerea difracţiei suprimă efectele difracţiei luminii, care duc la estomparea punctelor luminoase în special la setări mici ale diafragmei (numere F mari).

50 Mb/s în XAVC S gestionează scenele cu mişcare rapidă

Formatul XAVC S cu o rată de biţi ridicată este destinat pentru videografii profesionişti care sunt gata să-şi ducă munca la nivelul următor. Oferind o calitate incredibilă, XAVC S este construit de la formatul XAVC utilizat de profesioniştii de film şi televiziune, iar compresia inteligentă a datelor permite editarea fişierelor la dimensiuni potrivite pentru consumator.

Alegeţi între formatele de înregistrare XAVC S şi AVCHD

Formatul cu rată de biţi ridicată XAVC S permite înregistrarea de imagini Full HD la 50 Mb/s, pentru o expresie extrem de ridicată a calităţii şi un zgomot minim. În plus, puteţi filma în Full HD cu AVCHD, iar apoi puteţi edita cu uşurinţă formatul respectiv în mai multe programe.

Afişajul cu rezoluţie completă de pixeli reduce numărul de artefacte

Utilizând puterea şi viteza motorului de procesare BIONZ X pentru a citi datele de la toţi pixelii senzorului de imagine la viteză ridicată, artefactele sunt eliminate în mod eficient, pentru a captura imagini cursive, de înaltă rezoluţie. Rezultatul final este o claritate video superioară chiar şi faţă de modelele DSLR Full Frame, mult mai costisitoare.

Realizaţi portrete superbe cu focalizarea automată a ochilor

Focalizarea automată a ochilor uşurează realizarea autoportretul perfect. O provocare a portretisticii în stil profesional cu fundal frumos estompat este menţinerea ochilor într-o focalizare perfectă. Funcţia de focalizare automată a ochilor de la Sony are grijă de această complexitate, permiţându-vă să vă concentraţi asupra capturării subiectului în momentul perfect.

Focalizarea automată menţinută urmăreşte subiecţii în mişcare

Vă este greu să menţineţi precizia focalizării în timp ce subiectul intră şi iese din cadru, se întoarce cu faţa de la cameră sau când intervin alte obiecte, precum copaci? Focalizarea automată cu blocare rezolvă toate aceste provocări, indiferent dacă vă fotografiaţi copiii în grădină sau realizaţi filmări profesionale la schi.

Opţiuni de focalizare manuală pentru un control creativ

Uneori, doriţi un control creativ şi mai mare decât este posibil cu setările modului Automat. Soluţia este modul de Focalizare manuală (MF). Funcţiile precum asistenţă pentru focalizarea manuală (mărirea imaginii) şi conturarea zonelor focalizate (evidenţierea marginilor focalizate) fac mai uşoară încorporarea focalizării manuale în fotografiile dvs. atunci când doriţi să adăugaţi flexibilitate.

Ecran LCD rabatabil la 180 de grade pentru compunere flexibilă

Ecranul de înaltă rezoluţie de 3,0", ce poate fi înclinat, permite încadrarea perfectă a cadrelor de deasupra capului sau din unghi redus.

Formatele de înregistrare multiple asigură versatilitate video

Fotografiaţi aşa cum doriţi, cu o gamă de formate video disponibile. Capturaţi cu ajutorul codecului AVCHD sau XAVC S cu rată de biţi ridicată, pentru editare şi redare pe ecrane mari; sau alegeţi modul MP4 pentru încărcare şi partajare rapidă.

Vizualizaţi-vă fotografiile 4K pe ecranul mare

Afişaţi-vă frumos fotografiile şi clipurile video pe un televizor Sony 4K, pentru distracţie cu familia şi prietenii. Porturile pentru cabluri HDMI permit conexiuni simple şi rapide.

Asistenţă pentru PlayMemories Camera Apps

Bucuraţi-vă de o cameră care cu timpul devine din ce în ce mai funcţională. Alegeţi din gama tot mai extinsă de aplicaţii PlayMemories Camera Apps™, pentru telecomandă, efecte pentru imagini şi clipuri video şi multe altele. Instalarea este simplă utilizând computerul sau conexiunea Wi-Fi® a camerei. Consultaţi toate aplicaţiile la https://www.playmemoriescameraapps.com (notă: este posibil să nu fie disponibile în orice regiune)

Vizualizare detalii

Inel de control şi buton personalizat

Inelul de control montat convenabil pe obiectiv vă permite să selectaţi timpul de expunere, diafragma şi multe altele, pentru control creativ, o altă funcţie ce recomandă această cameră pentru exigenţele fotografilor profesionişti. În plus, butoanele personalizabile vă permit să programaţi 42 de funcţii posibile pentru a adapta cel mai bine capacităţile camerei la stilul dvs. de fotografiere.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei Imaging Edge Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Aflați mai multe

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Funcțiile Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu Imaging Edge. „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați producțiile.

Aflați mai multe

Specificaţii

Combinând calitatea de 20,1 MP (efectivi) a imaginii, vizorul electronic încorporat (EVF), obiectivul ZEISS superangular mai luminos şi dimensiunile compacte, camera RX100 III cu obiectiv cu distanţă focală fixă a fost creată pentru fotografii pasionaţi care se deplasează mult. Prin combinaţia unică de caracteristici, aceasta este alegerea ideală pentru profesioniştii care caută o a doua cameră care să completeze modelul cu obiective interschimbabile.
  • Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0, de 20,1 MP (efectivi)

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* de 24-70 mm, cu diafragmă F1,8-2,8

  • Vizor electronic OLED Tru-Finder™ încorporat (EVF)

  • Ecran LCD rabatabil la 180º, pentru autoportrete

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), raport de aspect 3:2
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 20,1 megapixeli
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
Automat (ISO 125 - 12.800, selectabil cu limita superioară/inferioară),125/160/200/250/320/400/500/640/800/1.000/1.250/1.600/2.000/2.500/3.200/4.000/5.000/6.400/8.000/10.000/12.800 (se poate extinde la ISO 80/100), NR multi-cadru: Automat (ISO 125 - 12.800), 200/400/800/1.600/3.200/6.400/12.800/25.600
Sensibilitatea ISO (Film)
Automat: (nivel ISO 125 - nivel ISO 12.800, selectabil cu limita superioară/inferioară), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1.000/1.250/1.600/2.000/2.500/3.200/4.000/5.000/6.400/8.000/10.000/12.800
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor