HX95

Zoom puternic și funcții avansate

În ciuda formei supercompacte, HX95 vă asigură imagini de înaltă calitate în orice situaţie. Funcţiile includ zoom 24-720mm, înregistrare video 4K , focalizare automată rapidă şi precisă şi vizor electronic OLED cu contrast ridicat.

Toate funcţiile esenţiale în palma dvs.

Cu obiectiv cu zoom ZEISS ® 24-720mm şi înregistrare video 4K

HX95 este cea mai mică cameră din lume cu zoom 24-720 mm şi imortalizează acţiunea oriunde s-ar afla. Datorită obiectivului ZEISS® Vario-Sonar T* 24-720 mm şi funcţiilor de nivel înalt, precum focalizarea automată inteligentă şi rapidă şi focalizarea automată promptă a ochilor, asigură performanţe deosebite în orice împrejurare.

Interval de zoom impresionant
Interval de zoom impresionant
Imagini frumoase și clare
Imagini frumoase și clare
Performanță în focalizare automată rapidă
Performanță în focalizare automată rapidă
Flexibilitate
Flexibilitate
Interval de zoom impresionant
Cea mai mică cameră compactă
cu un zoom de 24-720mm

Cu un obiectiv ZEISS® Vario-Sonnar T* cu mărire superioară

În ciuda dimensiunii compacte, camera oferă un interval de zoom larg, de la unghi larg de 24 mm la teleobiectiv de 720 mm, iar cu tehnologia Clear Image Zoom, subiectul poate fi mărit păstrând o înaltă rezoluție, până la 1440 mm.

Stabilizare optică SteadyShot<sup>TM</sup> pentru imagini de înaltă calitate

[1] SteadyShot™ OPRIT [2] SteadyShot™ PORNIT

Stabilizare optică SteadyShotTM pentru calitate

Algoritmii sofisticați și senzorul giroscopic de înaltă performanță ai HX95 conlucrează pentru a compensa tremurul camerei. Astfel se reduce semnificativ tremurul chiar și la capturări în mână la măriri de zoom superioare.

Zoom Assist pentru încadrarea subiecților în mișcare

Zoom Assist permite o încadrare rapidă și ușoară a subiecților în mișcare la intervalul teleobiectivului. Alocați un buton pentru această funcție și apăsați-l, iar camera va efectua un zoom înapoi temporar ca să puteți găsi și reîncadra subiectul.

Zoom Assist pentru încadrarea subiecților în mișcare
Imagini frumoase și clare
Video de înaltă rezoluție 4K și imagini statice excepționale

Tehnologia de imagistică avansată oferă calitate superioară a imaginii atât în filme, cât și în imaginile statice. De la portrete cu aspect natural la imagini vibrante chiar și în condiții de slabă iluminare, vei obține imagini frumoase adaptate condițiilor de fotografiere.

Reprezentare magnifică a texturilor fine
Reprezentare magnifică a texturilor fine

Tehnologia avansată de procesare a imaginii oferă înaltă rezoluție cu zgomot redus

Senzorul CMOS Exmor RTM cu iluminare din spate, cu rezoluție de 18,2 megapixeli, și sistemul avansat de procesare a imaginii BIONZ XTM se combină pentru a reduce zgomotul la setări ISO ridicate ca ISO6400 (extinse). Texturile fine sunt reproduse cu precizie și slaba iluminare nu pune probleme. Reproducerea culorilor e îmbunătățită, mai ales pentru tonurile pielii.

Înregistrarea video 4K sesizează detalii fine

Clipuri 4K (QFHD: 3840 x 2160) înregistrate cu citire full pixel și fără binning

Camera înregistrează de aproximativ 1,6 ori mai multă informație decât este necesară în cazul filmărilor 4K, rezultatul fiind o rezoluție excepțională cu efect redus de moar și zigzag. De asemenea, clipurile video reproduc cu precizie texturile și detaliile fine într-o măsură ce nu era posibilă în format full HD.

Performanță în focalizare automată rapidă
Capturați momentele speciale atunci când se întâmplă

Focalizarea automată rapidă, combinată cu fotografierea continuă de maximum 10 cps , vă ajută să țineți ritmul cu subiecții în mișcare, facilitând capturarea acelor momente decisive de acțiune. 

Focalizare automată inteligentă şi rapidă cu timp de răspuns de 0,09 s
Focalizare automată inteligentă şi rapidă

Algoritmul de detectare spațială a subiectului și controlul rapid al obiectivului HX95 ajută chiar și la capturarea momentelor fugitive. Algoritmul prezice punctul de focalizare și, la semicursa declanșatorului, focalizarea automată acționează rapid.

Focalizare automată a ochilor și portrete perfecte
Focalizare automată a ochilor și portrete perfecte

Funcția de focalizare automată a ochilor detectează și se concentrează automat pe ochii subiecților principali. Se comportă bine și în condiții dificile, ca atunci când subiectul privește în jos sau când fețele sunt retroiluminate sau slab iluminate.

Fotografiere continuă rapidă până la 10 cps
Fotografiere continuă rapidă până la 10 cps

Fotografiați imagini continue până la 155 de cadre

Când urmăriți acțiuni cu mișcare rapidă, veți aprecia capabilitățile de fotografiere ale camerei. Imaginile realizate în modul de fotografiere continuă pot fi afișate, șterse și protejate în grup.

Flexibilitate
Funcții convenabile pentru o fotografiere mai ușoară

O serie de funcții utile sunt integrate în corpul compact al camerei și sunt concepute pentru a face fotografierea mai ușoară și mai confortabilă. 

Ecran LCD rabatabil la 180° pentru un selfie ușor
Ecran LCD rabatabil la 180° pentru un selfie ușor

Ecranul LCD 3.0 Extrafine, cu rezoluție de 922.000 de puncte, poate fi rotit în sus până la 180°, așadar veți putea verifica repede compoziția autoportretelor sau a fotografiilor cu prietenii.

Partajare wireless simplă cu aplicația Imaging Edge Mobile
Partajare wireless simplă cu aplicația Imaging Edge Mobile

Puteți telecomanda obturatorul, zoomul și efectua alte operații de pe un smartphone sau tabletă și puteți transfera imagini statice și clipuri video în sistem wireless. Și folosind o conexiune Bluetooth® la smartphone, puteți chiar să geoetichetați automat imaginile cu locația în care s-au făcut.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

Specificaţii şi funcţii

Cel mai mic aparat foto compact din lume, cu zoom 24-720 mm, modelul HX95 este ușor de transportat. Oferă înregistrare video 4K , focalizare automată inteligentă şi rapidă, focalizare automată a ochilor și stabilizare optică SteadyShotTM, precum și un vizor OLED Tru-FinderTM cu contrast ridicat și un ecran rabatabil la 180°, pentru simplitate în utilizare.
  • Obiectiv cu zoom ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-720 mm

  • Înregistrare video 4K cu citirea întregii cantități de pixeli

  • Focalizare automată inteligentă și rapidă, de înaltă precizie, și focalizare automată a ochilor

  • OLED Tru-Finder™ retractabil pentru vizionare mai clară şi operabilitate mai bună

  • Ecran LCD înclinabil la 180°, pentru încadrarea ușoară a selfie-urilor

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® tip 1/2,3 (7,82 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 18,2 megapixeli
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
Automat[ (ISO80-3200, selectabilă cu limita superioară/inferioară), 80/100/200/400/800/1600/3200 (se poate extinde la ISO6400), Reducere zgomot pentru mai multe cadre:automată (ISO80-3200, aceeași cu gama selectată în Automat), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800

Ce este în cutie

Acumulator NP-BX1, adaptor c.a., cablu micro USB, curea de mână, manual de instrucțiuni

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor