Imagini cu Cameră foto compactă HX90V cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră foto compactă HX90V cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră foto compactă HX90V cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră foto compactă HX90V cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră foto compactă HX90V cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră foto compactă HX90V cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră foto compactă HX90V cu zoom optic 30x
Capturaţi mai departe - actualizaţi-vă perspectiva

Priviţi mai bine tot ceea ce urmăriţi, cu camera foto digitală cea mai mică din lume ce include un obiectiv cu zoom optic 30x dezvoltat de Sony împreună cu renumita companie ZEISS, un vizor clar retractabil OLED Tru-Finder™ şi alte caracteristici pentru extinderea la scară largă a capacităţilor de fotografiere. Noua cameră Sony HX90 este absolut incredibilă din orice perspectivă.

Componentele calităţii complete a imaginii

Combinaţia dintre un senzor de imagine CMOS de înaltă performanţă, un procesor de imagine cu o viteză foarte ridicată şi legendarul obiectiv integrează cele mai avansate tehnologii optice într-o formă uimitor de compactă.

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* cu zoom optic 30x
Mai departe, mai aproape şi mai amplu

Obiectivul ZEISS Vario-Sonnar® T* cu zoom optic 30x completează pachetul de elemente optice de înaltă precizie, pentru a captura imagini clare, precise, neafectate, pe întregul interval de 24-720 mm.

Elemente optice ZEISS de renume

Calitatea legendară ZEISS furnizează o claritate de excepţie, contrast bogat şi distorsiuni minime.

Senzor CMOS Exmor R®

Un senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate cu o rezoluţie de 18,2 megapixeli efectivi absoarbe mai multă lumină pentru mai multe detalii în fiecare cadru.

Motor de procesare a imaginii BIONZ X™™

Reproducând detalii mai realiste şi culori mai vii în imagini, cu mai puţină difracţie şi zgomot.

Comandaţi cu încredere

Preluaţi instantaneu controlul asupra oricărei funcţii. Toate aspectele de funcţionare şi manevrabilitate sunt gestionate în mod intuitiv, făcându-vă să îndrăgiţi această cameră.

Vizionare perfectă

OLED Tru-Finder

Acest vizor retractabil cu contrast ridicat OLED Tru-Finder™ este mult mai luminos decât vizoarele electronice convenţionale, fiind perfect pentru portabilitate, siguranţă şi multifuncţionalitate.

Focalizare automată inteligentă şi rapidă
Focalizare automată inteligentă extrem de rapidă şi precisă

Un algoritm îmbunătăţit de detectare spaţială a obiectelor acţionează obiectivul cu precizie mai mare pentru a realiza focalizarea automată chiar mai rapid, şi pentru a captura cu uşurinţă mai multe momente trecătoare.

Setaţi-vă stilul care vi se potriveşte în mişcare

Obţineţi mai multe opţiuni pentru a filma aşa cum vreţi, în funcţie de situaţie şi de modul în care doriţi să vă exprimaţi. Indiferent dacă doriţi doar să partajaţi rapid acţiunea sau să o salvaţi la o rezoluţie mai mare pentru a fi editată mai târziu, puteţi filma în stilul propriu, aşa cum intenţionaţi. Nu trebuie decât să setaţi formatul, modul, expunerea şi alte setări, şi puteţi să începeţi să filmaţi aşa cum doriţi.

Capacitate ce depăşeşte limitele

Arătaţi lumii întregi cât de departe puteţi merge, imediat după ce aţi făcut fotografia. Retuşaţi fotografii, partajaţi în mod wireless materialele filmate, urmăriţi-vă călătoria şi distraţi-vă mai mult ca oricând cu camera foto.

GPS încorporat
Urmăriţi-vă călătoria în detaliu

GPS-ul încorporat etichetează fotografiile şi filmele cu locaţia geografică, astfel încât, atunci când le vizionaţi ulterior, veţi putea urmări traseul pe hartă utilizând software-ul PlayMemories Home de la Sony pe un computer.

Partajaţi cu uşurinţă - preluaţi controlul de la distanţă

Conectarea prin Wi-Fi® la smartphone-urile cu iOS şi Android pentru controlarea camerei foto de la distanţă şi partajarea fotografiilor/clipurilor video este uşoară. Pe lângă compatibilitatea Wi-Fi® pentru conectarea la smartphone-uri, tehnologia NFC (Near Field Communication) oferă „conectare printr-o singură atingere” la smartphone-urile şi tabletele compatibile cu Android. Pentru conectare, utilizatorii trebuie numai să atingă dispozitivele, nefiind necesare configurări complexe.

Jucaţi-vă cu mai multă plăcere

PlayMemories Camera Apps™

Profitaţi de descărcările de aplicaţii PlayMemories Home mulţumită cărora camera şi imaginile dvs. devin mai funcţionale, mai creative şi mai distractive în manevrare.

*Notă: disponibilitatea serviciilor depinde de regiune.

Cel mai bun portret

Adăugaţi efecte prin care pielea pare mai catifelată, mai luminoasă, şi efecte de reflexii artistice în ochii subiectului.

Telecomandă inteligentă

Utilizaţi un smartphone pentru controlul expunerii, declanşarea obturatorului şi pentru a primi fotografii.

Sincronizare cu smartphone-ul

Transferă automat fotografii pe un dispozitiv mobil după oprire.

Fiţi în pas cu tendinţele de stil

Un set de accesorii opţionale compus dintr-o geantă moale pentru corpul camerei, o husă pentru obiectiv şi o curea de umăr (LCJ-HWA disponibilă în trei culori) se potriveşte cu camera în mod elegant. Geanta pentru corpul camerei nu trebuie scoasă în timpul înregistrării.

iMovie
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii

Modelul HX90V integrează excelent un obiectiv ZEISS cu zoom optic cu interval şi integritate uimitoare, un vizor OLED Tru-Finder™ pentru vizualizarea mai realistă a modului în care va arăta fotografia şi un monitor LCD care poate fi înclinat înapoi pentru a vă încadra propria imagine.
  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* cu zoom optic 30x pentru imagini extrem de clare

  • Senzor CMOS Exmor R® de 18,2 MP pentru o calitate mai bună a imaginii chiar şi în întuneric

  • Motorul de procesare a imaginii BIONZ X™ oferă mai multe detalii cu mai puţin zgomot

  • OLED Tru-Finder™ retractabil pentru vizionare mai clară şi operabilitate mai bună

  • Ecran LCD rabatabil la 180 de grade pentru a încadra uşor selfie-uri/fotografii din poziţie joasă

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® tip 1/2,3 (7,82 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
18,2 MP
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
ISO 80-12800
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor