COMPACT

HX60 / HX60V Cameră foto compactă cu zoom optic 30x

DSC-HX60 / DSC-HX60V
Imagine cu HX60 / HX60V Cameră foto compactă cu zoom optic 30x

Fără GPS

DSC-HX60

Preț recomandat

1.229,00 LEI

Cu GPS

DSC-HX60V

Preț recomandat

1.924,23 LEI

Imagini cu HX60 / HX60V Cameră foto compactă cu zoom optic 30x
Imagini cu HX60 / HX60V Cameră foto compactă cu zoom optic 30x
Imagini cu HX60 / HX60V Cameră foto compactă cu zoom optic 30x
Imagini cu HX60 / HX60V Cameră foto compactă cu zoom optic 30x
Imagini cu HX60 / HX60V Cameră foto compactă cu zoom optic 30x
Imagini cu HX60 / HX60V Cameră foto compactă cu zoom optic 30x
Senzor CMOS Exmor R®
Senzor CMOS Exmor R® de 20,4 MP

Evidenţiaţi detaliile, chiar şi la lumină scăzută. Senzorul CMOS Exmor R® de 20,4 MP, cu iluminare din spate, are zone sensibile mai largi, pentru a cuprinde mai multă lumină şi mai multe detalii în fiecare cadru.

Procesor de imagine BIONZ X
Procesor de imagine BIONZ X

Redare mai fidelă a culorilor, reducere mai bună a zgomotului şi fotografiere în serie mai rapidă cu procesorul de imagine BIONZ X – este de 3 ori mai puternic decât procesorul BIONZ anterior, pentru imagini de cea mai înaltă calitate.

Obiectiv Sony G
Obiectiv Sony G

Obiectivele G Lens sunt echipate cu tehnologii optice avansate de la Sony, pentru imagini clare şi o superbă defocalizare a fundalului.

Menţineţi camera stabilă şi măriţi imaginea
Zoom optic 30x
Zoom optic 30x

Obiectivul G Lens de la Sony cu zoom optic 30x este perfect pentru a vă apropia pentru a surprinde natura sălbatică, apusuri şi multe alte momente, la o claritate ultraprecisă.

Stabilizare optică SteadyShot
Stabilizare optică SteadyShot

Obiectivul se mişcă giroscopic şi compensează mişcările provocate de fotografierea cu camera în mână, oferind imagini uimitor de clare pe întreaga plajă focală.

Focalizare automată cu blocare
Urmăriţi acţiunea

Nu pierdeţi niciodată imaginea perfectă. Focalizarea automată cu blocare reglează automat dimensiunea cadrului, pe baza caracteristicilor subiectului, pentru rezultate clare şi definite.

Duceţi mai departe fotografiile
Selector de mod
Comenzi manuale

Cu selectorul de mod puteţi alege prioritatea de diafragmă sau de timp de expunere şi puteţi modifica setările conform stilului dvs. de fotografiere. Controlaţi cantitatea de lumină din imagine cu un disc selector pentru compensarea expunerii.

Suport cu interfaţă multiplă
Suport cu interfaţă multiplă

Ataşaţi la cameră o serie de accesorii precum bliţuri externe, microfoane de studio, vizoare electronice şi multe altele. Suportul susţine şi alimentează aceste accesorii, pentru a vă îmbunătăţi experienţa de fotografiere.

Mâner
Mâner ergonomic

HX60 stă bine în mâinile dvs. – totul datorită designului compact şi mânerului confortabil, pentru un control uşor, indiferent de situaţie.

Bliţ care se ridică
Bliţ care se ridică

Dacă fotografiaţi în întuneric, bliţul din partea de sus a camerei care se ridică asigură rezultate clare, luminoase.

Redare vibrantă a imaginilor în mişcare

Vizualizaţi fotografiile instantaneu şi vizualizaţi materialele filmate în timp ce înregistraţi cu afişajul LCD integrat de 7,6 cm (3"). Imaginile apar luminoase şi clare pe ecran, exact aşa cum le vedeţi.

Afişaj LCD de 7,6 cm (3")
Scoateţi la iveală calităţile dvs. de regizor

Daţi filmelor dvs. o notă cinematografică. Este suficient să apăsaţi butonul dedicat pentru filme pentru a începe să înregistraţi filme Full HD clare şi precise. Modul Activ inteligent păstrează clipurile video stabile şi fără tremur, chiar dacă vă deplasaţi sau măriţi imaginea.

Materiale filmate Full HD 24p
Full HD

Înregistraţi în Full HD pentru a obţine filme clare, uniforme – puteţi înregistra la o rată de cadre de 24p, pentru o rezoluţie cinematografică reală.

AVCHD
AVCHD

Dacă doriţi să treceţi la un alt nivel al experienţei de filmare, încercaţi formatul progresiv AVCHD pentru materiale filmate clare, cu aspect profesional.

Nu pierdeţi niciun truc şi nicio acrobaţie

Un efect grozav pentru a scoate în evidenţă sărituri, trasee şi multe altele, cu Motion Shot Video. Mişcarea subiectului este afişată într-o secvenţă de imagini suprapuse pe un fundal unic.

Motion Shot Video
Creaţi, conectaţi şi partajaţi

Partajarea fotografiilor excepţionale este mai emoţionantă decât însăşi fotografierea. Cu Wi-Fi® şi NFC încorporate puteţi partaja instantaneu cele mai reuşite fotografii. Iar cu aplicaţia Remote pentru smartphone-uri veţi deţine mereu controlul.

Wi-Fi® şi NFC
Partajaţi prin Wi-Fi® şi NFC

Utilizaţi NFC pentru a realiza o conexiune prin Wi-Fi® şi a partaja fotografii şi clipuri video cu prietenii şi familia.

Aplicaţia Remote pentru smartphone-uri
Transformaţi smartphone-ul în telecomandă

Modificaţi setările, măriţi imaginea şi, cel mai important, realizaţi fotografii cu aplicaţia Remote pentru smartphone-uri.

Deveniţi creativ cu efectele de imagine

Conferiţi un suflu nou unei fotografii utilizând tehnologia încorporată Efect de imagine. Aveţi la dispoziţie o gamă variată de moduri din care să alegeţi – nici măcar nu este necesar să descărcaţi programe de editare a imaginilor.

Picture Effect
Vizualizaţi imaginile la detalii 4K

Conectaţi camera HX60 la un televizor Ultra HD 4K pentru a vizualiza fotografiile la o calitate uimitoare pe un ecran mare. Fiecare tentă pe care o vedeţi va apărea vie şi naturală datorită culorilor TRILUMINOS™.

Urmăriţi călătoria

Cu HX60V, puteţi afla unde sunteţi – şi unde aţi fost. Tehnologia încorporată GPS etichetează toate fotografiile şi clipurile dvs. video pe măsură ce călătoriţi.

GPS încorporat
iMovie
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii

  • Senzor CMOS Exmor R® de 20,4 MP

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Obiectiv G Lens de la Sony cu zoom optic 30x/Clear Image Zoom 60x

  • Menţineţi focalizarea subiectului cu focalizarea automată cu blocare

  • Aplicaţiile PlayMemories Camera dezvoltă creativitatea

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® tip 1/2,3 (7,82 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
20,4 MP

Ce este în cutie

Set de baterii reîncărcabile, Adaptor c.a., Cablu micro USB, Curea de mână, Capac pentru suport, Manual de instrucţiuni

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor