Salt la conţinut
Imagini cu HX400V Cameră foto compactă cu zoom optic 50x
Imagini cu HX400V Cameră foto compactă cu zoom optic 50x
Imagini cu HX400V Cameră foto compactă cu zoom optic 50x
Imagini cu HX400V Cameră foto compactă cu zoom optic 50x
Imagini cu HX400V Cameră foto compactă cu zoom optic 50x
Imagini cu HX400V Cameră foto compactă cu zoom optic 50x
Imagini cu HX400V Cameră foto compactă cu zoom optic 50x

Măriţi în sus

Fotografiaţi acţiunea memorabilă cu un zoom optic de 50x (tehnologie Clear Image Zoom de 100x) compact care combină senzorul CMOS Exmor R™ de 20,4 MP şi procesorul de imagine BIONZ X™ pentru o performanţă de neegalat, fiind, totodată, uşor de utilizat şi de echipat ca o cameră foto DSLR. Adăugaţi versatilitate utilizând suportul cu interfaţă multiplă încorporat pentru a conecta un bliț extern, lumina, microfonul etc.

Obiectiv ZEISS

Senzor CMOS Exmor R® de 20,4 MP

Evidenţiaţi detaliile, chiar şi la lumină scăzută. Senzorul CMOS Exmor R™ de 20,4 MP, cu iluminare din spate, are zone sensibile mai largi, pentru a cuprinde mai multă lumină şi mai multe detalii în fiecare cadru.

Senzor CMOS Exmor R™

Procesor de imagine BIONZ X™

Aşteptați-vă la redarea mai realistă a cul., mai bună reducere a zgomot.şi un mod de fotograf.în serie mai rapidă cu procesorul de imagine BIONZ X™ – e de 3 ori mai puternic decât procesorul nostru BIONZ™ anterior, pt.imagini de cea mai înaltă cal.

Procesor de imagine BIONZ X

Obiectiv ZEISS

Un zoom optic Premium 50x. Calitatea ZEISS asigură imagini strălucitoare, cu contrast și detalii bogate. Stabilizat cu Optical SteadyShot™.

Zoom cu claritate

Zoom optic 50x

Zoom optic 50x

Distanţa nu este o problemă. Aduceţi totul mai aproape cu zoomul optic 50x – pentru o claritate ultraprecisă în fiecare cadru.

Stabilizare optică SteadyShot

Stabilizare optică SteadyShot

Obiectivul se mişcă giroscopic şi compensează mişcările provocate de fotografierea cu camera în mână, oferind imagini uimitor de clare pe întreaga plajă focală.

Focalizare automată cu blocare

Urmăriţi acţiunea

Nu pierdeţi niciodată imaginea perfectă. Focalizarea automată cu blocare reglează automat dimensiunea cadrului, pe baza caracteristicilor subiectului, pentru rezultate clare şi definite.

Fotografiaţi ca un profesionist

Beneficiaţi de senzaţia şi aspectul unei camere DSLR cu comenzi uşor de utilizat şi mâner ergonomic. Butoanele şi funcţiile sunt poziţionate cu atenţie şi sunt uşor accesibile, ca la o cameră foto profesională.

Selector de mod

Selector de mod

Cu selectorul de mod puteţi alege prioritatea de diafragmă sau de timp de expunere. Un disc de control la îndemână pentru degetul mare vă oferă un control manual rapid şi simplu, indiferent de modul selectat.

Ecran LCD de 7,5 cm

ecran LCD

Imaginile apar mai luminos şi mai clar pe afişajul LCD Xtra Fine WhiteMagic™ de 7,5 cm (3") cu rezoluţie de 921.000 de puncte.

Suport cu interfaţă multiplă

Suport cu interfaţă multiplă

Ataşaţi la cameră o serie de accesorii precum bliţuri externe, microfoane de studio şi multe altele. Suportul susţine şi alimentează aceste accesorii, pentru a vă îmbunătăţi experienţa de fotografiere.

Vizor electronic

Vizor electronic cu rezoluţie de 201 puncte pentru previzualizare, în timp real, cu acoperire de 100% a cadrului, ideal pentru încadrarea, focalizarea şi examinarea cadrelor. Senzorul pentru ochi încorporat comută automat între afişajul LCD şi vizor.

Vizor electronic

Scoateţi la iveală calităţile dvs. de regizor

Daţi filmelor dvs. o notă cinematografică. Este suficient să apăsaţi butonul dedicat pentru filme pentru a începe să înregistraţi filme Full HD clare şi precise. Stabilizarea optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent păstrează clipurile video stabile şi fără tremur, chiar dacă vă deplasaţi sau măriţi imaginea.

Materiale filmate Full HD 24p

Full HD

Înregistraţi în Full HD pentru a obţine filme clare, uniforme – puteţi înregistra la o rată de cadre de 24p, pentru o rezoluţie cinematografică reală.

AVCHD

AVCHD

Dacă doriţi să treceţi la un alt nivel al experienţei de filmare, încercaţi formatul progresiv AVCHD pentru materiale filmate clare, cu aspect profesional.

Nu pierdeţi niciun truc şi nicio acrobaţie

Un efect grozav pentru a scoate în evidenţă sărituri, trasee şi multe altele, cu Motion Shot Video. Mişcarea subiectului este afişată într-o secvenţă de imagini suprapuse pe un fundal unic.

Motion Shot Video

Creaţi, conectaţi şi partajaţi

Partajarea fotografiilor excepţionale este mai emoţionantă decât însăşi fotografierea. Cu Wi-Fi® şi NFC încorporate puteţi partaja instantaneu cele mai reuşite fotografii. Iar cu aplicaţia Remote pentru smartphone-uri veţi deţine mereu controlul.

Wi-Fi® şi NFC

Partajaţi prin Wi-Fi® şi NFC

Utilizaţi NFC pentru a realiza o conexiune prin Wi-Fi® şi a partaja fotografii şi clipuri video cu prietenii şi familia.

Aplicaţia Remote pentru smartphone-uri

Transformaţi smartphone-ul în telecomandă

Modificaţi setările, măriţi imaginea şi, cel mai important, realizaţi fotografii cu aplicaţia Remote pentru smartphone-uri.

Picture Effect

Conferiţi un suflu nou unei fotografii utilizând tehnologia încorporată Efect de imagine. Aveţi la dispoziţie o gamă variată de moduri din care să alegeţi – nici măcar nu este necesar să descărcaţi programe de editare a imaginilor.

Picture Effect

Vizualizaţi imaginile la detalii 4K

Conectaţi camera la televizorul Ultra HD 4K pentru a vizualiza fotografiile la o calitate uimitoare pe un ecran mare. Fiecare nuanţă pe care o vedeţi va părea vie şi naturală datorită culorilor TRILUMINOS™.

GPS încorporat

Urmăriţi călătoria

Cu HX400V, puteţi afla unde sunteţi – şi unde aţi fost. Tehnologia încorporată GPS etichetează toate fotografiile şi clipurile dvs. video în timpul călătoriilor.

Gamă largă de accesorii pentru orice necesitate

Opţiunile de nivel profesional deschid noi posibilităţi.

Extindeţi-vă şi mai mult plăcerea de a face fotografii şi adăugaţi-le o notă de profesionalism cu accesoriile concepute special pentru acest model.

iMovie

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii
  • Senzor CMOS Exmor R® de 20,4 MP

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* cu zoom optic 50x

  • Aplicaţiile PlayMemories dezvoltă creativitatea

  • Stabilizare optică SteadyShot™ şi stabilizare optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® tip 1/2,3 (7,82 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 20,4 megapixeli

Ce este în cutie

Set de baterii reîncărcabile, Adaptor c.a., Cablu micro USB, Curea de umăr, Capac pentru suport, Capac pentru obiectiv, Manual de instrucţiuni

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor