Puterea imaginii

Oriunde vă aflaţi şi orice se întâmplă în jurul dvs., camerele foto Sony α sau Cyber-shot™ vă oferă precizia, stilul şi comoditatea de care aveţi nevoie pentru a surprinde clipa în maniera dvs. unică.

Vă prezentăm familia Sony

Indiferent dacă vă fotografiaţi prietenii sau un asfinţit impresionant, există o cameră Sony care vă uşurează munca. Dar ce model să alegeţi? Utilizaţi ghidul nostru pentru a explora camerele Cyber-shot™ şi camerele α cu montură E şi A.

Cameră Cyber-shot™ de la Sony

Camere foto Cyber-shot™

Simplitate şi comoditate oferite de un obiectiv cu distanţă focală fixă. Camerele foto Cyber-shot™ variază de la modelele simple la cele de vârf pentru calitate profesională.

Cameră foto cu montură E de la Sony

Camere foto α cu montură E

Bucuraţi-vă de calitatea şi performanţele unei camere DSLR, la jumătate din dimensiunile şi greutatea unei astfel de camere. Camerele α cu montură E beneficiază de obiective interschimbabile şi senzori EXMOR® mari şi sensibili.

Cameră foto cu montură A de la Sony

Camere foto α cu montură A

Camere foto cu o multitudine de funcţii şi compatibile cu o gamă variată de obiective cu montură A, pentru fotografiere profesională interesantă şi distractivă.

Lentile din viitor acum, de la Sony

Înalta rezoluţie şi efectul bokeh se alătură în obiective ce vor continua să ofere cea mai bună performanţă cu cele mai avansate camere, pentru mulţi ani de acum înainte.

Familia de obiective de la Sony

Optică de top

Obiective noi, posibilităţi noi

Gama largă de obiective Sony vă permite să surprindeţi lumi diverse. De la un detaliu arhitectural aflat patru etaje mai sus până la o picătură de rouă, lentilele noastre vă transpun viziunea în realitate.

Creativitate cu accesoriile potrivite

Deveniţi fotografi profesionişti cu ajutorul unui set de accesorii - montaţi un vizor, un bliţ extern, un microfon sau alt accesoriu încorporat în suportul special şi daţi frâu liber creativităţii.

Obiectiv Sony

Camere Lens-Style

Accesorii sigure pentru smartphone şi genţi de transport moi pentru a vă menţine echipamentul protejat.

Cameră Cyber-shot™ de la Sony

Camere foto Cyber-shot™

Cardurile de memorie, bateriile, husele şi multe alte accesorii vă ajută să realizaţi, să memoraţi şi să vă partajaţi fotografiile.

Camere α cu obiective interschimbabile

Camere α cu obiective interschimbabile

Bliţurile, microfoanele, mânerele verticale şi multe altele vă vor ajuta să vă duceţi creativitatea la nivelul următor.

PENTRU DEŢINĂTORI