Imagini cu G OSS F4 FE PZ de 28-135 mm
Imagini cu G OSS F4 FE PZ de 28-135 mm
Imagini cu G OSS F4 FE PZ de 28-135 mm
Obiectiv G Lens Full Frame pentru realizarea de filme profesioniste

Cu tehnologia echipamentelor Sony profesionale acest obiectiv dispune de un design optic de precizie care acceptă 4K şi formatele ulterioare de înaltă rezoluţie cu deplasarea minimă a unghiului şi imaginii. Trei inele de control oferă control manual pentru producţia formatelor mari. Operarea silenţioasă a zoomului motorizat se datorează primului sistem SSM dintr-un obiectiv proiectat pentru filme.

Compatibilitate cu obiectivul G OSS F4 FE PZ de 28-135 mm
Camere cu montură E Full Frame
Camere cu montură E Full Frame
Camere APS-C cu montură E
Camere APS-C cu montură E
Exemple de fotografii
Ilustrare a configurației obiectivului
Configuraţia obiectivului

Designul impecabil al obiectivului G Lens de la Sony evidențiază un echilibru fin între rezoluția înaltă și efectul bokeh din fundal care poate îmbunătăți viziunea artistului.
[1] Obiectiv asferic [2] Sticlă ED (dispersie extrem de scăzută)

Funcție de transfer al modulației pentru SELP28135G
Grafic MTF

MTF descrie cât de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, măsurate ca nivel de contrast obținut între liniile fin spațiate.
[1] Contrast (%) [2] Distanța de la centrul optic (mm) [3] La 28 mm [4] La 135 mm [5] Frecvență spațială [6] 10 perechi de linii/mm [7] 30 de perechi de linii/mm [8] Diafragmă maximă [9] Diafragmă F8 [10] Valori radiale [11] Valori tangențiale

Prim plan cu FX6 folosit pentru filmare
Avantajele obiectivelor Sony pentru filmare

Aflați cele patru avantaje unice ale utilizării obiectivelor cu montură E de la Sony pentru filmări. Combinația dintre obiectivele și camerele Sony vă va îmbunătăți experiența de creație video.

Comenzi obiectiv

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectiv standard cu zoom din seria G de înaltă performanţă

  • Diafragmă maximă constantă F4 pe întreg intervalul de zoom

  • Conceput pentru filmări de înaltă calitate

  • Zoom motorizat

  • Design rezistent la praf şi la umezeală

Distanţă minimă de focalizare
0,4 (Panoramic)-0,95 m (Teleobiectiv) (FA/FM)/0,95 m (FM completă) (1.31 (Panoramic)-3,12 ft (Teleobiectiv) (FA/FM)/3,12 ft (FM completă))
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,15x
Diametru filtru (mm)
95mm
Greutate
1215 g (42,9 oz.) (fără trepied)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH135: formă pătrată, de tip baionetă), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv, Husă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor