G OSS F4 E PZ de 18-105 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SELP18105G

Preț recomandat

2.844,10 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
APS-C
Distanță focală (mm)
18-105 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
27 - 157,5 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
12/16
Unghi de vizualizare (APS-C)
76° - 15°
Diafragmă maximă (F)
4
Diafragmă minimă (F)
22
Discuri diafragmă
7
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,45 (Panoramic)-0,95m (Teleobiectiv) (1,48 (Panoramic)-3,12 ft (Teleobiectiv))
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,11x
Diametru filtru (mm)
72 mm
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
Stabilizare optică SteadyShot
Sistem zoom
Zoom motorizat

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
78 x 110mm (3-1/8 x 4-3/8 in.)
Greutate
427 g (15,1 oz.)

Note de subsol

*
„distanţa focală echivalentă de 35 mm (APS-C)” şi „unghiul de vizualizare (APS-C) sunt cu camera foto digitală cu obiective interschimbabile care încorporează senzori de imagine de tip APS-C.

Ce este în cutie

  • Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH128: în formă de petală, de tip baionetă)
  • Capac faţă pentru obiectiv
  • Capac spate pentru obiectiv
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu G OSS F4 E PZ de 18 - 105 mm

Un singur obiectiv pentru diverse nevoi de fotografiere

Necesitatea schimbării obiectivelor în timp ce filmaţi poate să vă încetinească şi să aducă modificări nedorite în ceea ce priveşte calitatea imaginii. Indiferent dacă realizaţi fotografii sau filme, intervalul de zoom de 18-105 mm (echivalent Full Frame = 27-157,5 mm) şi calitatea acestui obiectiv G vor fi mai mult decât suficiente pentru majoritatea situaţiilor de fotografiere şi în plus, aveţi avantajul unui zoom motorizat şi lin.

Imagine cu G OSS F4 E PZ de 18 - 105 mm

Randare superbă la orice distanţă focală

Un design optic avansat, care încorporează două elemente din sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) şi trei elemente asferice, oferă o calitate de invidiat a imaginii, pe întregul interval de zoom. Claritatea şi contrastul excelent sunt menţinute pe întreaga suprafaţă a imaginii, fiind compatibile cu o randare naturală şi realistă care captează chiar şi cele mai subtile nuanţe vizuale.

Aflați mai multe

Imagine cu G OSS F4 E PZ de 18 - 105 mm

Tehnologie de focalizare moştenită de la echipamentele profesionale

Tehnologia Handycam® de la Sony a fost implementată pe SELP18105G pentru a asigura un zoom lin şi silenţios, care este ideal pentru efectuarea de filmări. Beneficii pentru focalizare provenite de la acelaşi tip de tehnologie de nivel profesional, care oferă o funcţionare lină, silenţioasă şi sensibilă. Distanţa focală a obiectivului rămâne constantă în timp ce faceţi zoom sau focalizaţi. Inversarea zoomului este disponibilă după actualizarea software-ului.

Descărcaţi software de pe site-ul de asistenţă.

Imagine cu G OSS F4 E PZ de 18 - 105 mm

Control variabil continuu al vitezei de zoom

Controlul facil al vitezei de zoom prin intermediul manetei de pe montura obiectivului sau inelului de zoom permite un zoom uniform, menţinând totodată o priză sigură şi stabilă a camerei. Acest lucru poate constitui un avantaj semnificativ pentru o manevrare stabilă şi constantă, în special atunci când filmaţi.

Imagine cu G OSS F4 E PZ de 18 - 105 mm

Diafragmă maximă F4 constantă

Deschiderea constantă F4 pe întregul interval de 18-105 mm vă permite să măriţi imaginea şi să schimbaţi cadrul după cum este necesar, fără să fiţi nevoit să schimbaţi setările de expunere. Chiar şi la focalizare maximă a teleobiectivului puteţi fotografia fără a fi necesară mărirea sensibilităţii ISO şi posibil creşterea zgomotului de imagine.

Imagine cu G OSS F4 E PZ de 18 - 105 mm

Obiectiv G pentru un efect superb de defocalizare

Obiectivele G sunt renumite pentru efectul lin de defocalizare a fundalului. Unul dintre motive este diafragma circulară cu 7 lame, care îmbunătăţeşte fluiditatea şi produce zone luminoase naturale. Defocalizarea lină a fundalului poate face ca subiecţii focalizaţi să iasă cu adevărat în evidenţă în imagini, cu o adâncime aproape tridimensională.

Imagine cu G OSS F4 E PZ de 18 - 105 mm

Claritate şi precizie în orice situaţie

Sistemul de stabilizare optică a imaginii SteadyShot™ compensează efectele tremurului camerei care pot produce neclarităţi în imagini la fotografierea cu camera în mână. Scenele nocturne clare şi precise sau scenele de interior în condiţii de iluminare redusă pot fi capturate fără a fi nevoie să creşteţi sensibilitatea ISO, riscând astfel un zgomot de imagine crescut.

Aflați mai multe