Imagini cu E PZ F3,5-5,6 OSS de 16-50 mm
Obiectiv cu zoom motorizat

Obiectiv E PZ OSS F3,5–5,6 de 16–50 mm (SELP1650)

Ideal pentru călătorii, acest obiectiv uşor, retractabil cu zoom mediu ajunge la o lungime minimă de 29,9 mm. De asemenea, zoomul este motorizat, pentru o funcţionare lină, silenţioasă şi lipsită de efort.

Împreună cu camerele foto α cu montură E de la Sony, obiectivele APS-C cu montură E oferă performanţe fotografice excelente.

Zoom motorizat pentru control fără efort

Conceput atât pentru fotografii, cât şi pentru conţinut video, zoomul motorizat vă oferă un control creativ maxim. Pentru un plus de confort, acesta poate fi operat printr-un zoom basculant pe camerele selectate NEX.

Capturaţi imagini clare

Stabilizarea optică SteadyShot™ încorporată asigură fotografii şi clipuri video limpezi, lipsite de zone neclare, chiar şi când fotografiaţi cu camera în mână.

Diafragmă circulară – bokeh natural
Defocalizare uniformă

În locul unei diafragme standard, poligonale, acest obiectiv are o diafragmă circulară cu 7 lame, pentru o defocalizare mai naturală, rotunjită sau cu efect „bokeh”.

Performanţe optice rafinate

Elementele asferice ale obiectivului reduc la minimum distorsiunile, în timp ce elementele din sticlă ED (cu dispersie foarte redusă) asigură un nivel superior de contrast, rezoluţie şi fidelitate a culorilor.

Specificaţii şi funcţii

  • Zoom motorizat, excepţional de lin

  • Lungime sub 30 mm atunci când este retras

  • Stabilizare încorporată a imaginii OSS (stabilizare optică SteadyShot)

  • Elemente asferice ale obiectivului şi sticlă ED

  • Distanţă focală echivalentă cu 35 mm: 24 – 75 mm

Distanţă minimă de focalizare
0,25-0,3 m (0,82-1 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,215 x
Diametru filtru (mm)
40,5 mm
Greutate
116 g (4,1 oz.)

Ce este în cutie

Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor