GM OSS F2.8 FE de 70-200 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SEL70200GM

Preț recomandat

12.999,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
70-200 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
105-300 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
18/23
Unghi de vizualizare (35 mm)
34°-12° 30'
Unghi de vizualizare (APS-C)
23°-8°
Diafragmă maximă (F)
2,8
Diafragmă minimă (F)
22
Discuri diafragmă
11
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,96 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,25x
Diametru filtru (mm)
77 mm
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
Da
Compatibilitate teleconvertor (x1,4)
Da
Compatibilitate teleconvertor (x2,0)
Da

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
88,0 x 200 mm
Greutate
1480 g (fără suport pentru trepied)

Ce este în cutie

  • Parasolar (ALC-SH145), capac frontal obiectiv (ALC-F77S), capac spate obiectiv (ALC-R1EM), husă, suport de trepied
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Un teleobiectiv cu zoom F2.8 cum nu mai e altul

Cea mai avansată tehnologie disponibilă a fost aplicată în seria Master G, rafinând și mai mult performanța aclamată a obiectivelor G Lens de la Sony. Acest model combină efectul rafinat bokeh al obiectivului G Lens cu noi niveluri de rezoluție într-un zoom constant al teleobiectivului F2.8, care oferă o redare de neegalat, focalizarea automată la viteze de înregistrare şi performanță extraordinară de stabilizare a imaginii.

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Detaliu extraordinar şi bokeh într-un obiectiv

Special conceput pentru a rezolva frecvențe spațiale, cu contrast excelent, acest obiectiv include trei elemente asferice, inclusiv unul cu două fețe și un element XA recent dezvoltat (asferic extrem) cu precizie de suprafață de 0,01 microni, pentru a controla în mod eficient aberația pentru o rezoluție uimitoare şi un efect bokeh glorios.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Imagini naturale, fără culoare falsă

Aberația cromatică ce poate fi o problemă în obiectivele de tip teleobiectiv este suprimată în detaliu prin utilizarea a patru elemente de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) și două elemente de sticlă Super ED. Amestecul culorilor este eliminat astfel încât subiectul să poată fi captat cu claritate maximă.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Viitoare elemente adăugate pentru perfecţionare pentru focalizarea automată pentru filme cu focalizare pe puncte

Motorul dublu linear al sistemului de focalizare preia rolul vital de a asigura acționarea „trepidantă” pentru sistemul de detectare s contrastului focalizării automate în timpul filmărilor. Un design optic ce minimizează efectiv respiraţia în focalizare plus operația mecanică silenţioasă se adaugă în continuare la performanța focalizării, care este ideală pentru filme, precum și pentru fotografii.

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Performanță de primă clasă pentru fotografierea de aproape

Performanța de primă clasă a fotografierii de aproape, cu o distanță de focalizare minimă de 0,96 m și o mărire maximă de 0,25x este ideală pentru portrete, teleobiective macro și altele. Elementele adăugate pentru perfecţionare includ elemente din sticlă ED și un mecanism de focalizare flotant pentru a controla aberația care poate fi problematică în aplicațiile fotografierii de aproape.

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Focalizare automată rapidă optimizată pentru fotografii şi videoclipuri

Două grupuri de focalizare ridicată sunt poziționate rapid și precis de declanșatori distincți: un declanșator RDSSM (motor Super Sonic Wave inelar) puternic pentru grupul din față și un declanșator motor liniar dublu pentru grupul din spate. Precizia de poziționare îmbunătățită funcționează cu feedback-ul în timp real primit de la mai mulți senzori de poziție pentru a permite sistemului de focalizare automată al corpului să funcționeze la capacitate maximă.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Claritate şi contrast de excepţie

Tehnologia avansată a stratului antireflexie din nanocristale produce o acoperire a obiectivului cu o nano-structură regulată definită cu precizie care suprimă în mod eficient reflexiile care pot cauza pete albe şi reflexii parazite, pentru îmbunătățiri notabile ale clarităţii, contrastului și calităţii de ansamblu a imaginii.(1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Operare și fiabilitate optimizate pentru munca în teren

Construcția rigidă cu lungimea constantă a obiectivului în timpul focalizării și zoomului contribuie la manevrabilitatea excelentă în cea mai largă gamă de situaţii fotografice. Butoanele de menţinere a focalizării pot menţine punctul de focalizare chiar și în timpul operării continue a focalizării automate și se poate utiliza un comutator limitator al intervalului de focalizare pentru a preseta un interval de distanță de focalizare pentru viteza maximă a focalizării automate.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

11 lamele pentru un efect bokeh savuros

Designul diafragmei circulare Sony a utilizat în mod tradițional până la 9 lamele, însă acest obiectiv include o diafragmă circulară cu 11 lamele care duce calitatea efectului bokeh la noi niveluri de frumuseţe fină cu reflexii naturale.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Stabilizat pentru imagini clare

Stabilizarea imaginii de înaltă performanță este încorporată chiar în obiectiv pentru imagini clare, cu un spectru larg de subiecte. Obiectivul de stabilizare ridicată este acţionat de un motor liniar, pentru o stabilizare rapidă şi precisă. Stabilizarea imaginii pe 5-axe devine disponibilă atunci când este utilizată cu corpurile seria α care prezintă stabilizarea încorporată a imaginii.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Stabil chiar și în cazul fotografiei panoramice

Pentru a oferi cel mai mare beneficiu posibil de la sistemul încorporat de stabilizare a imaginii în cea mai largă gamă de situații fotografice, SEL70200GM prezintă stabilizare MOD 2 de comutare, ce permite stabilizarea imaginii pentru a fi utilizată cu imagini panoramice pentru o claritate și un impact mai mari.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Suport de trepied rotativ detașabil

Acest suport versatil de trepied pentru obiectiv permite eliminarea rapidă a camerei din trepied în situații fotografice care necesită un răspuns rapid cu camera în mână. De asemenea, prezintă un mecanism rotativ care permite schimbarea rapidă între orientarea peisaj și portret. Un mecanism de blocare previne detașarea accidentală. 

Imagine cu FE de 70-200 mm F2.8 GM OSS

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile

Un design etanş rezistent la praf şi umiditate asigură o protecție suplimentară pentru a asigura operarea fiabilă în medii dificile.

Aflați mai multe