G OSS F4 FE de 70-200 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SEL70200G

Preț recomandat

8.299,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
70-200 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
105-300 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
15/21
Unghi de vizualizare (35 mm)
34° - 12°
Unghi de vizualizare (APS-C)
22° - 8°
Diafragmă maximă (F)
4
Diafragmă minimă (F)
22
Discuri diafragmă
9
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
1-1,5 m (AF)/1-1,35 m (MF) (3,28-4,93 ft (AF)/3,28-4,43 ft (MF))
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,13x
Diametru filtru (mm)
72 mm
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
Stabilizare optică SteadyShot

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
80 x 175 mm (3-1/4 x 7 in.)
Greutate
840 g (29,7 oz.) (fără suport pentru trepied)

Note de subsol

*
„distanţa focală echivalentă de 35 mm (APS-C)” şi „unghiul de vizualizare (APS-C) sunt cu camera foto digitală cu obiective interschimbabile care încorporează senzori de imagine de tip APS-C.

Ce este în cutie

  • Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH133: de formă rotundă, de tip baionetă)
  • Capac faţă pentru obiectiv
  • Capac spate pentru obiectiv
  • Husă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

redare superioară cu obiectivul G Lens

Tehnologia optică de vârf, obiectivul uşor cu o diafragmă maximă constantă F4 asigură o imagine atrăgătoare şi expresivă, de înaltă calitate, pentru care seria de obiective G Lens este renumită. Obiectivele G Lens sunt fabricate cu precizie şi sunt testate în mod individual pentru a fi siguri că fiecare unitate corespunde aceloraşi standarde înalte de calitate pentru imagine şi control creativ.

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

Claritate optimă şi bokeh într-un singur obiectiv

Elementele AA (asferice avansate) de precizie, sticla super ED şi stratul antireflexie din nanocristale lucrează împreună într-un design optic avansat pentru a oferi o rezoluţie ridicată pe întreaga suprafaţă a imaginii la toate distanţele de focalizare. O diafragmă circulară cu 9 lame extinde capacităţile de expresie ale obiectivului, contribuind la un superb efect bokeh de fundal, cu regiuni accentuate în mod natural.

Aflați mai multe

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

Mobilitate şi control fin, într-un design uşor

Acest obiectiv compact şi uşor Full Frame cu montură E maximizează mobilitatea şi echilibrul pentru corpurile din seria α7. Focalizarea internă este de asemenea, un avantaj, menţinând constantă lungimea obiectivului pentru o manevrabilitate îmbunătăţită. Toate comenzile, inclusiv comutatoarele de menţinere a focalizării şi de limitare a intervalului de focalizare, au fost concepute pentru operare intuitivă astfel încât utilizatorul să se poată concentra asupra imaginii.

Aflați mai multe

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

Claritate şi precizie în permanenţă

Sistemul de stabilizare optică a imaginii SteadyShot™ compensează efectele tremurului camerei care pot produce neclarităţi în imagini la fotografierea cu camera în mână. Este mai uşor să realizaţi fotografii clare cu un teleobiectiv, iar fotografiile în interior în condiţii de iluminare scăzută pot fi capturate fără a fi nevoie să amplificaţi sensibilitatea ISO, riscând astfel un zgomot de imagine crescut.

Aflați mai multe

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

Moduri de panoramare

Comutatorul pentru modul de stabilizare a imaginii dintr-un obiectiv G Lens oferă un „mod de panoramare” care menţine activă stabilizarea optică a imaginii SteadyShot™ în timpul panoramării. Astfel, este posibilă captura de imagini panoramice dinamice pe orizontală, reducând în acelaşi timp neclarităţile produse de tremur pe celelalte axe.

Aflați mai multe

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

Diafragmă maximă F4 constantă

Diafragma constantă F4 pe întregul interval de 70-200 mm vă permite să măriţi imaginea şi să schimbaţi cadrul după cum este necesar, fără să fiţi nevoit să schimbaţi setările de expunere.

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

Motoare liniare duble

Focalizarea este rapidă şi precisă datorită motoarelor liniare duble. Mişcarea silenţioasă şi fluidă este perfectă pentru înregistrarea de filme, scene de acţiune rapidă sau pentru momentele când focalizarea se schimbă rapid şi des. Utilizarea predominantă a unui grup intern de focalizare, faţă de folosirea unui element frontal care se deplasează al obiectivului, oferă un design compact care funcţionează bine cu accesorii precum parasolarele şi filtrele de polarizare.

Aflați mai multe

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

Strat antireflexie din nanocristale

Acest strat de acoperire a lentilei a fost conceput pentru a transmite lumina cu precizie, reducând, în acelaşi timp, efectele negative ale luminii difuze şi reflexiilor parazite. Acest lucru creează imagini cu un nivel îmbunătăţit de contrast, claritate şi calitate generală. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

Aflați mai multe

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

Diafragmă circulară cu 9 lame

Designul circular unic cu 9 lame menţine diafragma aproape perfect circulară chiar şi când este diafragmată cu două creşteri. Astfel, este posibilă o defocalizare mai lină, mai naturală a imaginilor, inclusiv estomparea artistică sau efecte „bokeh” şi un control mai bun asupra adâncimii câmpului.

Aflați mai multe

Imagine cu G OSS F4 FE de 70-200 mm

Fiabil şi uşor în orice condiţii

Funcţionarea sigură într-o varietate de condiţii este asigurată de un design care previne pătrunderea prafului şi a umezelii în obiectiv.

Aflați mai multe