Imagini cu OSS F4,5-6,3 E de 55-210 mm
Imagini cu OSS F4,5-6,3 E de 55-210 mm
Apropiaţi-vă mai mult cu zoomul compact de 3,8x

Obiectiv E OSS F4,5–6,3 de 55–210 mm (SEL55210)

Modelul SEL55210 oferă raza de acţiune de care aveţi nevoie pentru sport sau natură. Stabilizarea încorporată a imaginii reduce zonele neclare la distanţe mari sau în condiţii de lumină slabă.

Împreună cu camerele foto α cu montură E de la Sony, obiectivele APS-C cu montură E oferă performanţe fotografice excelente.

Capturaţi imagini clare

Stabilizarea optică SteadyShot™ încorporată asigură fotografii şi clipuri video limpezi, lipsite de zone neclare, chiar şi când fotografiaţi cu camera în mână.

Diafragmă circulară – bokeh natural
Defocalizare uniformă

În locul unei diafragme standard, poligonale, acest obiectiv are o diafragmă circulară cu 7 lame, pentru o defocalizare mai naturală, rotunjită sau cu efect „bokeh”.

Performanţe optice rafinate

Elementele asferice ale obiectivului reduc la minimum distorsiunile, în timp ce elementele din sticlă ED (cu dispersie foarte redusă) asigură un nivel superior de contrast, rezoluţie şi fidelitate a culorilor.

Focalizare rapidă, agilă

Mecanismul de focalizare internă împiedică mişcarea monturii obiectivului, ceea ce înseamnă un design mai compact, o reacţie mai rapidă de focalizare automată şi distanţe minime de focalizare reduse.

Specificaţii şi funcţii

  • Teleobiectiv cu zoom, cu interval de mărire 3,8x

  • Stabilizare încorporată a imaginii OSS (stabilizare optică SteadyShot)

  • Focalizare automată silenţioasă şi sensibilă pentru fotografii şi clipuri video

  • Elemente optice de înaltă performanţă şi finisaj din aliaj de aluminiu

  • Distanţă focală echivalentă cu 35 mm: 82,5 – 315 mm

Distanţă minimă de focalizare
1 m (3,28 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,225 x
Diametru filtru (mm)
49 mm
Greutate
345 g (12,2 oz.)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH115: de formă rotundă, de tip baionetă), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor