FE, MACRO 2,8 de 50 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SEL50M28

Preț recomandat

2.749,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
50
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
75
Grupuri/elemente de obiectiv
7-8
Unghi de vizualizare (35 mm)
47゚
Unghi de vizualizare (APS-C)
32°
Diafragmă maximă (F)
2,8
Diafragmă minimă (F)
16
Discuri diafragmă
7
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,16 m (0,53 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
1
Diametru filtru (mm)
55
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
70,8 x 71 mm (2 7/8 x 2 7/8 inchi)
Greutate
236 g (8,4 oz)

Ce este în cutie

  • Capac faţă pentru obiectiv: ALC-F55S
  • Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu FE, macro 2,8 de 50 mm

Obţineţi fotografii macro spectaculoase

Având la dispoziţie o distanţă minimă de focalizare de 16 centimetri, vă puteţi apropia suficient de mult pentru a obţine cadre impunătoare, ca în realitate. Nu mai este aşa multă nevoie să deplasaţi camera cu totul pentru a găsi o distanţă de fotografiere utilă, prin urmare este uşor să fotografiaţi subiecte de pe masă fără a trebuie să vă ridicaţi şi să daţi ocol mesei. Acesta este un obiectiv extrem de util pentru situaţii cotidiene.

Imagine cu FE, macro 2,8 de 50 mm

Claritate şi bokeh excelente în întreaga imagine

Designul optic de înaltă performanţă care include un element de sticlă ED minimizează aberaţia cromatică, chiar şi la fotografierea de aproape, contribuind la o claritate remarcabilă pe toată suprafaţa. Până şi fundalurile estompate sunt frumoase, datorită mecanismului cu diafragmă circulară, care contribuie la producerea unui bokeh fin şi natural, care poate scoate în evidenţă subiectul fotografiei.

Imagine cu FE, macro 2,8 de 50 mm

Design uşor şi compact

Diametru max. de 70,8 mm şi lungime maximă de 71 mm, cu o greutate totală de numai 236 grame (8,4 oz) pentru mobilitate remarcabilă şi manevrare simplă. Aceste obiectiv se potriveşte perfect cu modelele compacte din seria α, fiind alegerea ideală pentru utilizare zilnică.

Imagine cu FE, macro 2,8 de 50 mm

Scări pentru factor de mărire şi distanţă

Scările pentru factor de mărire şi distanţă vă oferă un confort sporit datorită indicatoarelor numerice precise, care pot fi de un real ajutor în obţinerea factorului de mărire şi a focalizării dorite pentru macrofotografie.

Imagine cu FE, macro 2,8 de 50 mm

Control vast pentru fotografiere macro simplă

Poate fi folosit un comutator pentru modul de focalizare pentru a comuta rapid între focalizarea manuală şi cea automată, adaptându-vă astfel uşor la orice oportunitate de fotografiere macro imediat ce apare. Limitatorul pentru intervalul de focalizare reglează intervalul de focalizare a obiectivului pentru ca focalizarea automată să funcţioneze cu cea mai mare viteză posibil, iar butonul de menţinere a focalizării fixează focalizarea oriunde este apăsat pentru a asigura o fotografiere controlată şi stabilă.

Imagine cu FE, macro 2,8 de 50 mm

Pentru instantanee, dar şi pentru imagini macro

Datorită distanţei sale focale „normale”, de 50 mm, obiectivul este ideal atât pentru fotografierea de scene şi portrete, cât şi pentru subiecţi aflaţi în prim-plan. Un element asferic compensează cu atenţie curbura câmpului, asigurând o calitate superbă a imaginii din centru şi până în margini.

Imagine cu FE, macro 2,8 de 50 mm

Fiabil în condiţii dificile

Un design etanş rezistent la praf şi umiditate asigură protecţie suplimentară şi asigură funcţionarea fiabilă în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.