PLANAR T* FE 50mm F1.4 ZA

Specificaţii şi funcţii complete

SEL50F14Z

Preț recomandat

7.369,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
50 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
75 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
9 / 12
Unghi de vizualizare (35 mm)
47°
Unghi de vizualizare (APS-C)
32°
Diafragmă maximă (F)
1,4
Diafragmă minimă (F)
16
Discuri diafragmă
11
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,45 m (1,48 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,15 x
Diametru filtru (mm)
72 mm
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)
Efect de compensare
- (montat pe corp)
Tipul parasolarului
În formă de petală, de tip baionetă

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
83,5 x 108 mm (3-3/8 x 4-3/8 in.)
Greutate
778 g (27,5 oz.)

Ce este în cutie

  • Parasolar (ALC-SH143)
  • Capac faţă pentru obiectiv (ALC-F72S)
  • Capac spate pentru obiectiv (ALC-R1EM)
  • Husă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Rezoluţie şi contrast uluitoare

Un design dublu-Gauss care încorporează două elemente asferice, inclusiv un element AA (asferic avansat) de precizie, funcţionează cu un element din sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) pentru a suprima deformarea şi distorsiunea câmpului, menţinând totodată o rezoluţie şi un contrast extraordinar pe întreaga suprafaţă a imaginii, din diafragma cea mai largă, la orice distanţă de focalizare.

Aflați mai multe

Imagine cu Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

F1,4 pentru versatilitate şi efect bokeh frumos

Diafragma maximă F1,4 poate fi utilizată pentru a crea imagini cu adâncime redusă a câmpului şi efect bokeh neted, frumos. O diafragmă maximă luminoasă aşa cum este aceasta face posibilă fotografierea la viteze ridicate ale obturatorului în lumină scăzută. Desigur, obiectivul poate fi diafragmat pentru a crea o adâncime extinsă a câmpului, atunci când este necesar.

Imagine cu Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

11 lamele pentru zone luminoase bokeh naturale

Cu toate că designul diafragmei circulare Sonz utilizează de obicei până la 9 lamele, acest obiectiv încorporează 11 lamele care duc calitatea efectului bokeh la noi niveluri de frumuseţe fină. Zonele luminoase cu aspect natural din ariile nefocalizate îmbunătăţesc atmosfera generală, furnizând totodată o senzaţie delicată de adâncime.

Aflați mai multe

Imagine cu Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Contrast şi culori excelente

Obiectivele ZEISS sunt renumite pentru reproducerea excepţională a culorilor şi contrastului. Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuză şi reflexiile parazite sunt reduse pentru a îmbunătăţi culorile şi contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.

Aflați mai multe

Imagine cu Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Focalizare automată care susţine rezoluţia înaltă

De acţionarea focalizării se ocupă un sistem RDSSM de acţionare (motor Super Sonic Wave cu sistem de acţionare inelar) capabil să poziţioneze cu viteză şi precizie grupul cu focalizare ridicată necesar obiectivelor cu diafragmă mare. Focalizarea rapidă, precisă, este esenţială pentru a scoate în evidenţă întregul potenţial de performanţă al corpurilor camerelor de înaltă rezoluţie, fie că fotografiaţi sau filmaţi.

Aflați mai multe

Imagine cu Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Control confortabil printr-o atingere

Un inel de diafragmă fizică permite controlul intuitiv al diafragmei. Un comutator clic al diafragmei face posibilă activarea sau dezactivarea opririle prin clic ale inelului de diafragmă, în funcţie de necesitate. Realizatorii de filme vor dori să ţină clicurile OPRITE, în timp ce fotografii preferă deseori feedbackul clicului tactil. Există de asemenea un comutator al modului de focalizare pentru selectarea confortabilă a focalizării manuale/automate.

Aflați mai multe

Imagine cu Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Fiabil în condiţii dificile

Un design etanş rezistent la praf şi umiditate asigură protecţie suplimentară şi asigură funcţionarea fiabilă în medii dificile. Filmaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.* *Cu toate că designul este rezistent la praf şi umiditate, nu se garantează protecţia absolută împotriva prafului şi umidităţii.

Aflați mai multe