Imagini cu OSS F1,8 E de 35 mm
Compact şi ingenios

Obiectiv E OSS F1,8 de 35 mm (SEL35F18)

Obiectivul SEL35F18 este obiectivul secundar ideal cu distanţă focală fixă care poate fotografia orice, de la scene de seară (datorită diafragmei maxime luminoase) la portrete superb defocalizate.

Folosite cu camerele foto α cu montură E de la Sony, obiectivele APS-C cu montură E oferă performanţa unei camere mari.

Capturaţi imagini clare

Stabilizarea optică SteadyShot™ încorporată asigură fotografii şi clipuri video limpezi, lipsite de zone neclare, chiar şi când fotografiaţi cu camera în mână.

Diafragmă circulară – bokeh natural
Defocalizare uniformă

În locul unei diafragme standard, poligonale, acest obiectiv are o diafragmă circulară cu 7 lame, pentru o defocalizare mai naturală, rotunjită sau cu efect „bokeh”.

Performanţe optice rafinate

Elementele asferice ale obiectivului reduc la minimum distorsiunile, în timp ce elementele din sticlă ED (cu dispersie foarte redusă) asigură un nivel superior de contrast, rezoluţie şi fidelitate a culorilor.

Focalizare rapidă, agilă

Mecanismul de focalizare internă împiedică mişcarea monturii obiectivului, ceea ce înseamnă un design mai compact, o reacţie mai rapidă de focalizare automată şi distanţe minime de focalizare reduse.

Ilustrare a configurației obiectivului
Configuraţia obiectivului

[1] Obiectiv asferic  [2] Sticlă ED (dispersie extrem de scăzută)

Funcție de transfer al modulației la SEL35F18
Grafic MTF

[1] Contrast (%)  [2]  Distanța de la centrul optic al obiectivului (mm)  [3] Frecvență spațială  [4] 10 perechi de linii/mm  [5] 30 de perechi de linii/mm  [6] Diafragmă maximă  [7] Diafragmă F8  [8] Valori radiale  [9] Valori tangențiale

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectiv multifuncţional cu diafragmă F1,8 rapidă

  • Uşor şi compact, de aprox. 45 mm lungime

  • Performanţe optice rafinate, pentru rezultate impecabile

  • Stabilizare optică a imaginii SteadyShot™

  • Operare lină, silenţioasă şi discretă

Distanţă minimă de focalizare
0,3 m (0,99 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,15x
Diametru filtru (mm)
49 mm
Greutate
154 g (5,5 oz.)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH112: în formă de petală, de tip baionetă), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor